покупка на е34
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
покупка на е34
абе да попитам,има една коли4ка за продан с м20б25,170коня,лети джанти,голям борд,без кожа,не сам сигурен клима имаше ли,външния вид е под всякаква критика,няма музика,91 година е по спомен
цената за която ми я дават е 1800
добре ли е или са много
добре ли е или са много
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
///peter написа:Само матора е 1500
За тия пари ще си вземеш М50Б25 колега
А към колегата мога да кажа зависи колко е зле на външен вид как е отвътре има ли климатик как е двигателя ходовата част.Зависи много колега ако всичко е ОК и иска само една боя си заслужава .
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Re: покупка на е34
bavareca_86 написа:абе да попитам,има една коли4ка за продан с м20б25,170коня,лети джанти,голям борд,без кожа,не сам сигурен клима имаше ли,външния вид е под всякаква критика,няма музика,91 година е по спомен
добре ли е или са много
На практика всички се объркаха това Лева, Евро или Шрилански долари са ?
в нета има Бими и за 2000 лв вече.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз мойта я взех за 3200(от 4800 ми я смъкна(познат)),чисто нов стартер 6 подгряващи свещи нова гарнитура на главата,ремъци,филтри,гори 6 нафта(7 с клима,9 в града) и обслужването е направено в германия
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
golov_bg написа:аз мойта я взех за 3200(от 4800 ми я смъкна(познат)),чисто нов стартер 6 подгряващи свещи нова гарнитура на главата,ремъци,филтри,гори 6 нафта(7 с клима,9 в града) и обслужването е направено в германия
Много ми се вози в такава да разбера как върви. Твоята беше Тд нали?
А по темата: Гроб кола не става. Колкото и да я правиш никога няма да е като някоя пазена кола. Виж ако вътре бива и проблема е само в боята може да се помисли.
Мотора може да се продаде между 1300-1500 лева.
А ако търсиш хубава Е34ка продава се перфектна цвят бордо за 4500 ел стъкла ел огледала подгрев седалки и автопилот, за който не съм много сигурен 2001 е вкарана в България от тогава досега има 5 К километра само събота и неделя е изкарвана колата да се ходи до църквата.
ТДС-ка е на добри километри, а за състоянието просто перфектно.. външно вътрешно.. идеална.
Извинявам се, че тук пиша за нея, но още нямам снимки и пълна информация за да я пусна в продава, а знам, че тука са феновете

E34, E38
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Малко не съм съгласен за гроба и колата защото съм гледал лично от хамерика какви коли (мятани във въздуха) се вкарват на безценница и се правят "нови" до неузнаваемост.
По темата: Батеее ако я земеш и не я направиш обади се да дойда да си подбера квото ми аресва
Поздрав с нещо на Драгана
По темата: Батеее ако я земеш и не я направиш обади се да дойда да си подбера квото ми аресва

- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
methanol написа:Малко не съм съгласен за гроба и колата защото съм гледал лично от хамерика какви коли (мятани във въздуха) се вкарват на безценница и се правят "нови" до неузнаваемост.
Явно хората, не чета в-к Капитал. Там ще намерите пространна статия, за това, че всяка 2-ра кола от Италия е минала през моргата.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аре са вие с мене ли се ебавате дето съживявам мъртвите М30-ки и техните носители да изглеждат и звучат и вървят прилично...
аман - става ама трябва да обслужиш всичко от буталата до капачките на болтчетата на корите в краката....
просто много зависи какво искаш -
вариант 1 -- купуваш си акцизна кола за без пари и правиш докато си докараш една цена близка до акциза и си доволен, като мен
вариант 2 -- колата не е акцизна - просто си купуваш по скъпичка и по гледана и глезена и от там нататъка си насаждаш още екстри (ако има накъде повече, а то винаги има - хладилници печки ала бала
)
аман - става ама трябва да обслужиш всичко от буталата до капачките на болтчетата на корите в краката....
просто много зависи какво искаш -
вариант 1 -- купуваш си акцизна кола за без пари и правиш докато си докараш една цена близка до акциза и си доволен, като мен
вариант 2 -- колата не е акцизна - просто си купуваш по скъпичка и по гледана и глезена и от там нататъка си насаждаш още екстри (ако има накъде повече, а то винаги има - хладилници печки ала бала

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Според мен може да останеш неприятно изненадан. Хубаво, ще я вземеш на ниска цена, но ако искаш да си я караш и да не създава проблеми ще трябва да се хвърлят още доста пари. От най-елементарното да почнем, една боя да и теглиш трябва да излезеш от 4 цифрена сума. После се почва - накрайници, тампони, разни други проблемчета, дето ще излязат. Мотора не се знае бива ли го, щото съм сигурен, че един много хубав М50 ванус 20-ка ще върви повече от уморена М20Б25-ца и ще харчи по-малко. Доста по-добър вариянт е дадеш 5000+ лева и да вземеш наистина запазен автомобил, отколкото да вземеш този за 1800, да ти стъпи на 5000+ и пак няма да е толкова добър като другия. Това са само размишления, ако виждаш потенциал в нея (не е всичко до долу) ако искаш се хвърляй и успех, че Е34-ката е желязна машина!
BMW only!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
работата е там 4е нема да се кара,а отива на 4асти
ина4е покарах колата и просто е перфекна,с нови амортесйори отпред и отзад

ина4е покарах колата и просто е перфекна,с нови амортесйори отпред и отзад
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2