Желаещи за гумички клапани парно
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Желаещи за гумички клапани парно
Здравейте, намери се нужния майстор да направи тези прословути уплътнителни гумички. Питам има ли желаещи за нови ?
Последна промяна NikiNikolov на 14 Ное 2008, 20:12, променена общо 2 пъти
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Колеги, най-учтиво Ви приканвам който има, имал и ще има в бъдеще проблеми с парното на колите ни които са доста стари вече и остаряват още. Ще се прави матрица за тези уплътнения и който желае резервни гумички, моля да ме информира. Предполагаемата цена за 2 броя гумички ще е около 5 лв.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Имаш петаче и от мен - парното ми е ОК - засега, но не се знае докога.
2 броя за резерва няма да са ми излишни.
ПП: тези клапани отпред до бушоните ли са?
2 броя за резерва няма да са ми излишни.
ПП: тези клапани отпред до бушоните ли са?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Колеги, без да се опитвам да ви засегна с това мнение, искам да кажа че според мен не е нужно да се ангажира специално майстор да ги прави. Убеден съм, че в каталожите на съответните фирми (SKF, B+S и т.н.) ще има гумички с този размер от материал много по-добър за съответното приложение, от този който майсторът би могъл да си представи. Въпрос на малко търсене в онлайн каталозите и нищо повече е това, за което ви говоря.
Ето ви например един линк за онлайн каталога на SKF за хидравлични уплътнения (всякакви):
http://www.skf.com/portal/skf/home/prod ... &newlink=7
Ето и линк към уплътненията за валове:
http://www.skf.com/portal/skf/home/prod ... &newlink=4
Недейте да откривате топлата вода в 21 век
пък майстора нека пие една ракия, ако го отървем от тази custom order
... няма да е недоволен в никой случай.
П.П. Или още по-лесен вариант: дайте размерите и бройката и лично ще ги поръчам от SKF в чужбина. Гаранцията за качеството мисля ще бъде безспорна. Колкото по-рано, толкова по-бързо ще ги донеса - примерно другата събота вероятно ще са в мен.
Ето ви например един линк за онлайн каталога на SKF за хидравлични уплътнения (всякакви):
Недейте да откривате топлата вода в 21 век

П.П. Или още по-лесен вариант: дайте размерите и бройката и лично ще ги поръчам от SKF в чужбина. Гаранцията за качеството мисля ще бъде безспорна. Колкото по-рано, толкова по-бързо ще ги донеса - примерно другата събота вероятно ще са в мен.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Явор да провери
Postman написа:Колеги, без да се опитвам да ви засегна с това мнение, искам да кажа че според мен не е нужно да се ангажира специално майстор да ги прави. Убеден съм, че в каталожите на съответните фирми (SKF, B+S и т.н.) ще има гумички с този размер от материал много по-добър за съответното приложение, от този който майсторът би могъл да си представи. Въпрос на малко търсене в онлайн каталозите и нищо повече е това, за което ви говоря.
Недейте да откривате топлата вода в 21 векпък майстора нека пие една ракия, ако го отървем от тази custom order
... няма да е недоволен в никой случай.
Едвам ме нави освен колегата НИки да пусне размера и Ти да Ги намериш ще е най добре и според мен.
Важното е гумички да има в крайна сметка. !
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравейте, не съм сигурен, че може да се намерят но сега ще прегледам каталозите. Гумичката - понеже остана само една от моите клапани е при майстора, както и клапаните от една Е36 с М52Б20, ще прави две матрици.
Качеството му е равносилно на заводско производство, предполагам това е достатъчно.
Този майстор който съм намерил и търсил доста време /пролетта/ прави каквото се сетите, имате проблем със шайбата на компресора на климата, не купувайте нова, той заменя старата гума с нова, доста коли са му минали през ръцете и си знае работата, може да рециклира и разни тампони включително.
Колкото и да ми струва матрицата, ще си направя при него 20-30 бр. да си имам резерва, пък и като Ви трябват да ги пращам по пощата.
Качеството му е равносилно на заводско производство, предполагам това е достатъчно.
Този майстор който съм намерил и търсил доста време /пролетта/ прави каквото се сетите, имате проблем със шайбата на компресора на климата, не купувайте нова, той заменя старата гума с нова, доста коли са му минали през ръцете и си знае работата, може да рециклира и разни тампони включително.
Колкото и да ми струва матрицата, ще си направя при него 20-30 бр. да си имам резерва, пък и като Ви трябват да ги пращам по пощата.
И аз
И аз искам!
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Макар че съм закрепил нещатата с парното ми, ще ми трябват и на мен поне 2 бр. гумички.
Пишете от къде и кога ще ги имаме.
Поздрави.
Красимир Дянков
Пишете от къде и кога ще ги имаме.
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
NikiNikolov написа:Здравейте, не съм сигурен, че може да се намерят но сега ще прегледам каталозите. Гумичката - понеже остана само една от моите клапани е при майстора, както и клапаните от една Е36 с М52Б20, ще прави две матрици.
Хубаво е да дадеш координати на този майстор, например адрес и телефон и какви тампони рециклира точно. Надявам се да е от София.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3