Неприятно заглъхване при тръгване :(
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Неприятно заглъхване при тръгване :(
Здравейте , отдавна не съм писал но това е защото съм нямал проблеми. Напоследък забелязвам един много, ама много неприятен проблем на моето Е34, като се забелява най-вече като позагрее (15 мин. до половин час градско каране или висене по задръствания ). Спрял си на сфетофар , на празни обороти и таман а да тръгнеш и да "изрежеш" всички около теб и след пържите 2-3 метра и двигателя заглъхва и ако не натиснеш сиединител ахаа да загасне , направо резил , ставам за смях по кръстовищата
, и така на всяко потегляне от място или от празни обороти . Като пофорсирам леко леко на полусъединител вече си идва на място , ама не смея вече да "ръчкам" по кръстовищата
. Та какъв ли може да е проблема ?

/usr/src/ Luke...
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Най-сигурно можеш да разбереш на диагностика.
При мен има подобен проблем само че го прави в движение(заглъхването).Вече 6 месеца не мога да разбера от какво е.Може да е от много неща:бензинова помпа,бензинов филтър,инжектори и т.н.т.
По хубаво не се набутвай излищно с пари ами отиди някъде да я видят.
Успех.
При мен има подобен проблем само че го прави в движение(заглъхването).Вече 6 месеца не мога да разбера от какво е.Може да е от много неща:бензинова помпа,бензинов филтър,инжектори и т.н.т.
По хубаво не се набутвай излищно с пари ами отиди някъде да я видят.
Успех.
BMW - The king of the route.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ако е много загряла и при мен е така. но само по задръстванията де но пак да ти кажа нее проблем просто ако питаш мен не и достига въздух от вънка и затова така прави надявам се с спортен филтар да се пооправи все пак ще дишя по спокоино
или пак иди да ти направят диагностика и да ти регулират дебитомера и ще усетиш разликата
или пак иди да ти направят диагностика и да ти регулират дебитомера и ще усетиш разликата
Последна промяна dizelboy на 26 Яну 2005, 23:26, променена общо 1 път

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Мисля,че може да е помпа или дебитомер. В крайна сметка наистина направи една диагностика при някой търпелив майстор. Иначе може да те хвърли в пета глуха. Имах такъв проблем при един M Power, бяха зацапани клеми на помпата, колата просто заглъхваше. Айде успех:)
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Има и друга възможност - регулатор на налягането на горивото. На постоянни обороти колата работи добре, но ако по-рязко я натовариш на по-високи обороти /стартираш по-
/, не и достига гориво и глъхне.

- pe6o666
- Потребител
-
- Кара: Mercedes
и аз имах същия проблем
сякаш се дави коли4ката
махнах катализатора
пооправи се малко ама не напълно
ще пробвам другите съвети
сякаш се дави коли4ката
махнах катализатора