За фаровете на Е34 - помощ
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
За фаровете на Е34 - помощ
Здрасти на вси4ки,
имам едно питане относно кьсите фарове на едно Е34!
Та искам да ви питам, ходих да си купувам нови фарове Хела но са тварде скапи и ми предложиха да си взема само рефлектора с лупата!!
Искам да ви питам има ли на4ин за смяна само на рефлектора след като го предлагат тоя вариян според мен е на приемлива цена и как става тоя номер...
Предварително благодаря
имам едно питане относно кьсите фарове на едно Е34!
Та искам да ви питам, ходих да си купувам нови фарове Хела но са тварде скапи и ми предложиха да си взема само рефлектора с лупата!!
Искам да ви питам има ли на4ин за смяна само на рефлектора след като го предлагат тоя вариян според мен е на приемлива цена и как става тоя номер...

Предварително благодаря
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно

иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта![]()
Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта![]()
Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....
еми че те депо-то са 1:1 с оригиналните

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТА
на е21-цата, но ме кефи
Ако нещо има питайте, предполагам не е реклама на фирмата щот с бая ровене из нета я открих, ако Мода мисли друго се извинявам.

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
//Zender написа:Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТАна е21-цата, но ме кефи
Ако нещо има питайте, предполагам не е реклама на фирмата щот с бая ровене из нета я открих, ако Мода мисли друго се извинявам.
Доколкото разбирам,става въпрос за прелакирване на рефлектора.Пиша мейл на тази фирма и те ми пращат въпросния лак,така ли да го разбирам

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
tahsinov написа://Zender написа:Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТАна е21-цата, но ме кефи
Доколкото разбирам,става въпрос за прелакирване на рефлектора.Пиша мейл на тази фирма и те ми пращат въпросния лак,така ли да го разбирам
мне пращаш им рефлекторите те ти ги прелакират и ти ги връщат готови.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
//Zender написа:Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТАна е21-цата, но ме кефи
Здрасти, искаш да кажеш да не вземам оригинални! а да ги дам на тази фирма, да става но с лупите какво правим? и не ми е ясно как да отделя рефлектора...
благодаря за отговора...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:Peter Angelov написа:VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта![]()
еми че те депо-то са 1:1 с оригиналните
Може ли да пуснеш по то4но какжо има6 като идея на Депо....
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
еми като идея имам че депото са 1:1 с оригиналните фарове на хела или бош, само дето са италиянски и са около 150 лева комплекта къси и дълги.
ти от къде си за да ти кажа магазин в който да ги търсиш

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:еми като идея имам че депото са 1:1 с оригиналните фарове на хела или бош, само дето са италиянски и са около 150 лева комплекта къси и дълги.
Да видях ги!! аз сам от варна, наистина добра цена но какво ли ка4ество са никой не знае...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
VesoPesa написа:еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен
е то това е проблема да не са некой боклук се 4удя кво да ги правя...

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:VesoPesa написа:еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен
е то това е проблема да не са некой боклук се 4удя кво да ги правя...
боклук не са определено

можеш да си спокоен

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2