За фаровете на Е34 - помощ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

За фаровете на Е34 - помощ

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 7:56

Здрасти на вси4ки,
имам едно питане относно кьсите фарове на едно Е34!

Та искам да ви питам, ходих да си купувам нови фарове Хела но са тварде скапи и ми предложиха да си взема само рефлектора с лупата!!

Искам да ви питам има ли на4ин за смяна само на рефлектора след като го предлагат тоя вариян според мен е на приемлива цена и как става тоя номер... :help: :help:

Предварително благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 8:50

принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта :roll:
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 9:12

VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта :roll:
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно ;)

Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от tahsinov » 09 Ное 2008, 9:36

Ако беше взел на Бош,рефлектори,нямаше да сбъркаш.Хелата бързо се опушват тъй като са пластмасови.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 9:38

Peter Angelov написа:
VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта :roll:

Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....

еми че те депо-то са 1:1 с оригиналните :roll:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Ное 2008, 11:26

Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТА :mhihi: на е21-цата, но ме кефи :bowdown: Ако нещо има питайте, предполагам не е реклама на фирмата щот с бая ровене из нета я открих, ако Мода мисли друго се извинявам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от tahsinov » 09 Ное 2008, 11:31

//Zender написа:Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТА :mhihi: на е21-цата, но ме кефи :bowdown: Ако нещо има питайте, предполагам не е реклама на фирмата щот с бая ровене из нета я открих, ако Мода мисли друго се извинявам.

Доколкото разбирам,става въпрос за прелакирване на рефлектора.Пиша мейл на тази фирма и те ми пращат въпросния лак,така ли да го разбирам :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 11:41

tahsinov написа:
//Zender написа:Ако питаш дали се сменя рефлектора само -ДА. Ако питаш как да го оправиш аз направих така :http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php След година каране не съм поглеждал как изглежда, но си свети добре, а струваше някакви 6-8 лева не помня + работят с куриер. Ша ма простите, че ви ползвам ОПТИКАТА :mhihi: на е21-цата, но ме кефи :bowdown: Ако нещо има питайте, предполагам не е реклама на фирмата щот с бая ровене из нета я открих, ако Мода мисли друго се извинявам.

Доколкото разбирам,става въпрос за прелакирване на рефлектора.Пиша мейл на тази фирма и те ми пращат въпросния лак,така ли да го разбирам :roll:

мне пращаш им рефлекторите те ти ги прелакират и ти ги връщат готови.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 12:59

Здрасти, искаш да кажеш да не вземам оригинални! а да ги дам на тази фирма, да става но с лупите какво правим? и не ми е ясно как да отделя рефлектора...

благодаря за отговора...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 13:00

VesoPesa написа:
Peter Angelov написа:

еми че те депо-то са 1:1 с оригиналните :roll:

Може ли да пуснеш по то4но какжо има6 като идея на Депо....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 13:39

еми като идея имам че депото са 1:1 с оригиналните фарове на хела или бош, само дето са италиянски и са около 150 лева комплекта къси и дълги. ;)
ти от къде си за да ти кажа магазин в който да ги търсиш :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 13:52

VesoPesa написа:еми като идея имам че депото са 1:1 с оригиналните фарове на хела или бош, само дето са италиянски и са около 150 лева комплекта къси и дълги. ;)
ти от къде си за да ти кажа магазин в който да ги търсиш :?:

Да видях ги!! аз сам от варна, наистина добра цена но какво ли ка4ество са никой не знае...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 13:58

еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 14:01

VesoPesa написа:еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен ;)

е то това е проблема да не са некой боклук се 4удя кво да ги правя... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 09 Ное 2008, 14:06

Peter Angelov написа:
VesoPesa написа:еми като качество сега със сигурност не са като оригинална хела, но определено са доста добри и ще останеш доволен ;)

е то това е проблема да не са некой боклук се 4удя кво да ги правя... :roll:

боклук не са определено :!:
можеш да си спокоен ;)

Следваща

Назад към E34