Голям проблем!Моля помагайте!!!!
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Голям проблем!Моля помагайте!!!!
Здравейте колеги,много търсих но не намерих тема, която може да ми помогне за моя проблем и затова пускам.Ако има,моля да ме извините.Проблема е следния: сложих газ на колата(газов инжекцион на Бардолини), след което колата започна да пали доста трудно,въртя два пъти по около 5сек. След като запали няма проблем,после като я загася,ако я запали до...около 5 мин пали без проблем, но тръгна ли да я пали след повечко време...същата работа пак трудно пали.Оставя ли я 2-3 дни да не я паля,после пали без проблем.Не знам каква е тази аномалия,но е много дразнещо.Ходих в сервизи,закачваха я, нищо не излиза,няма грешки, няма нищо.Бензиновата помпа я смених тези дни и пак същия проблем.Колата е Е34 520i 24V '94г. Само да кажа, че колата винаги пали първо на бензин и след това обръща на газ.Моля помогнете.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
И моята го прави тоя номер ама е с обикновена газова уредба .... Дюзите сигурно са запушени , но ми казаха, че понеже е с обикновена уредба оставала газ в колекторите и после докато я издуха се върти малко докато запали на бензин. По принцип не съм имал толкова затруднения с паленето , но твоята е с ГИ 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
гаси я на бензин и после пробвай как ще запали , дали пак юе въртиш така много , ако така запали бързо значи проблема е някаде в газта ...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Я кажи как ще се запушат дюзите_65536_kb_sec_ написа:е чак пък толкова бързо да са ти се запушили дюзите

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- net_master
- кандидат ентусиаст
-
Sesko написа:И моята го прави тоя номер ама е с обикновена газова уредба .... Дюзите сигурно са запушени , но ми казаха, че понеже е с обикновена уредба оставала газ в колекторите и после докато я издуха се върти малко докато запали на бензин. По принцип не съм имал толкова затруднения с паленето , но твоята е с ГИ
Точно това щях да кажа и аз...моето Е30 е с обикновена газова и се държи ама абсолютно по същия начин... казаха ми същото, че остава газ в колекторите, понеже нямало некъв си калапан да спира подаването на газ, май се слагал особено ако са ти по-дълги маркучите на газовата...при мен така
Иначе Е34 ми е с газов инжекцион и то точно Бардолини и нямам такъв проблем за щастие ...
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Sesko написа:гаси я на бензин и после пробвай как ще запали , дали пак юе въртиш така много , ако така запали бързо значи проблема е някаде в газта ...
Подкрепям!
Ще се опитам да обсяня. Когато си я загасил в ГИ-то остава малко газ. В мига когато я запалиш газът се смесва с бензина и става, както на обикновена газова. Зацапват се свещите и не пали. Не съм специлист на по ГИ, но ми се струва, че доста хора страдат от тоя проблем. Изглежда копелетата, които слагат ГИ, нещо пропускат.

P.S. Вземи си напиши с ключови думи заглавието, че само "помощ проблем" на мен нищо не ми говори

"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Аз съм вече с бардили, но и аз г имам същия проблем, при обаче е по-кофти защото ми прексъва при ряско подаване на газ, майсторите реешително казаха че са кабели ,пък аз смених 2 коплекта, освен това свещите са бели, което си е обеднена смес. и това ми е проблема.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Здравейте, колеги
Значи и аз го имам този проблем с трудното палене и аз доста ходих по майстори и неможах да намеря решение
Radkill - Пробвай преди да загасиш автомобила да превключиш на бензин и изчакай около 1 минута - аз така вече доста време я карам и нямам този проблем с паленето загася ли я на бензин и си пали нормално

Radkill - Пробвай преди да загасиш автомобила да превключиш на бензин и изчакай около 1 минута - аз така вече доста време я карам и нямам този проблем с паленето загася ли я на бензин и си пали нормално

10 мнения
• Страница 1 от 1