проблем с автоматика на Е-34
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с автоматика на Е-34
колата започна да тресе при потегляне, и така докато спря да тръгва изобщо. Тръгва след като се включи аварийния режим.Смених маслото и филтъра но не помогна. Помогнете дайте съвет.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66857&highlight=%EC%E0%F1%EB%EE+%F1%EA%EE%F0%EE%F1%F2%E8
ето тази тема я прочети за маслата, зависи от кутията ти какво масло трябва да се сипва, не става да отидеш да си купиш масло от бензиностанцията и готово. Зависи каква ти е табелата на скоростната кутия и по табелата има таблици в темата, които ще ти помогнат. Колегата dinozab е пуснал на 6 страница, даже и най-верните таблици за конкретните кутии, които са на производителя. аз преди да се сблъскам отблизо с проблемите на автомата и аз си мислех, че щом пише на етикета на маслото, че е за автомати, значи става
ето тази тема я прочети за маслата, зависи от кутията ти какво масло трябва да се сипва, не става да отидеш да си купиш масло от бензиностанцията и готово. Зависи каква ти е табелата на скоростната кутия и по табелата има таблици в темата, които ще ти помогнат. Колегата dinozab е пуснал на 6 страница, даже и най-верните таблици за конкретните кутии, които са на производителя. аз преди да се сблъскам отблизо с проблемите на автомата и аз си мислех, че щом пише на етикета на маслото, че е за автомати, значи става

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

2 мнения
• Страница 1 от 1