запитване за циферблат :)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

запитване за циферблат :)

Мнение от metatron » 17 Окт 2008, 22:18

някой случайно да е срещал нещо подобно или същите и ако може да ми каже нещо за качеството им
http://store.picbg.net/pubpic/5E/AB/8be ... 735eab.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C4/83/4e3 ... 04c483.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/1C/18/140 ... 241c18.jpg

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 17 Окт 2008, 22:38

Колега наистина ли би ги сложил върху оригиналното табло :roll: разбира се-хора всякакви, вкусове също, но мисля, че оригиналните уреди изглеждат много по-красиво, стилно и изчистено.

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 17 Окт 2008, 22:47

Абе има и хубави ама баш тва не ми допада много, въпрос на вкус.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 17 Окт 2008, 23:24

каква пара е тва и от каде мове да се земе
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Окт 2008, 23:24

преди доста години бях попаднал на един сайт преправяха оригиналните така сякаш самите индикаций светят много яко седяха :D
говора за български сайт бтв :D
ам въобще нямам никакъв спомен какъф беше :confused:
единственото което помна е че правеха и разни стикери по поръчка (тип "но феар" и прочие) :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 17 Окт 2008, 23:29

аз съм замислил нещо но с оригиналните

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 17 Окт 2008, 23:39

как ще сложиш такава цигания тип опел калибра на бмв Е34 ??? ми купи си опел, купи си голф и си го направи така. Ако искаш си сложи и светещи пръскалки на предния капак и едно сърце на задния джам дето като натиснеш спирачката да светва надпис - I LOVE YOU

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 17 Окт 2008, 23:43

само едно не мога да разбера защо обвинявате хората за това което правят с колите си??????Така му харесва на човека така го прави!!!
Въпрос:какво ще му стане на БМВ-то като ги сложи тез километражи,тиква или кво???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 17 Окт 2008, 23:44

много станаха хората дето само засрамват марката BMW. е виж тука има полезни идеи http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39503

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 17 Окт 2008, 23:51

по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 18 Окт 2008, 0:22

golov_bg написа:по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......

Шефе тук сме маняци на марката и от там влизането в колата с пантофки и подържането й в максимално близък до оригиналния вид + подобрения по автомобила. За това има и тема най-селските БМВ-та.

Ти ако искаш направи с товята кола пикап или я вдигни с 1.5 метра над земята и нека бъде монстър трък. Никой няма да ти се смее, но облепянето на автомобила с лайснички, обърнати М-та и разни други си е чиста глупост и кич, и не води до естетическото подобряване на външния вид на автомобила, а само до неговото влошаване. И според мен само разваля дългогодишния труд на инжинерите от Мюнхен. Виж колата на Postman. Там мисля е истината относно подобренията.

Всъшност всеки си има вкус, но нека не стигаме до крайности :)

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Окт 2008, 8:20

golov_bg написа:по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......

Абе ти верно голям селянин ще излезеш :idea: :roll:
Тука ставаше дума че на БМВ още повече е34 не им отиват тия тунинг мунинг изцепки :idea: тия неща да си ги слагах хората с хлопели и голфове дето приличат повече на летящи чиний от колкото на коли.
как ти е толко мерак да си "тунинговаш" колата продай го БМВ-то ,кат гледам май така или иначе ти е все едно дали е БМВ или нещо друго, и си купи някоя астричка и си я тунинговай колкото искаш :idea: :winky:
АМАН ВЕЧЕ ОТ СЕЛЯНИ :!: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2008, 8:31

а бе вие ли че ми кажете дали ще се събувам в колата или не :mhihi: :mhihi: :mhihi:
естесвено това вече са класически модели и не може така да се селянизират, то по принцип и чисто нови да са колите ни пак не си заслужава да се тунинговат (селянизират).
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от golov_bg » 18 Окт 2008, 8:55

е аз може и да съм от село ама някои хора тука са по големи селяни и задръстеняци и от мене (какво значение има от къде съм,ми ако не сме ние ше има да си ядете гъ.овете и да умирате от глад бе ейййй стегните се малко на 100% съм сигурен че като дойде петък всички се изнасяте ан някъде си така че не ми говорете кой е селянин и кой не..... За надписите по вратите лепенки и аз не съм съгласен ама тва вече

П.С. Астра неща много ми е малка и тясна предпочитам вектра или омега(имах вектра на 3-та 170км/ч,а беше някви си 115 кончета)взех си бмв и очаквах повече ама като гледам нямааа

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 18 Окт 2008, 9:19

Защо не пита първо? Трябваше да кажеш, че искаш голямо BMW - 5-ица и че искаш да е "бегачка"! Повярвай ми, никой нямаше да ти предложи 525TDS или М50В20... Да си беше взел едно V8 и щеше да си "доволен", предполагам :roll:

Следваща

Назад към E34