запитване за циферблат :)
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
запитване за циферблат :)
някой случайно да е срещал нещо подобно или същите и ако може да ми каже нещо за качеството им
http://store.picbg.net/pubpic/5E/AB/8be ... 735eab.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C4/83/4e3 ... 04c483.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/1C/18/140 ... 241c18.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/5E/AB/8be ... 735eab.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/C4/83/4e3 ... 04c483.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/1C/18/140 ... 241c18.jpg
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега наистина ли би ги сложил върху оригиналното табло
разбира се-хора всякакви, вкусове също, но мисля, че оригиналните уреди изглеждат много по-красиво, стилно и изчистено.

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
преди доста години бях попаднал на един сайт преправяха оригиналните така сякаш самите индикаций светят много яко седяха
говора за български сайт бтв
ам въобще нямам никакъв спомен какъф беше
единственото което помна е че правеха и разни стикери по поръчка (тип "но феар" и прочие)

говора за български сайт бтв

ам въобще нямам никакъв спомен какъф беше

единственото което помна е че правеха и разни стикери по поръчка (тип "но феар" и прочие)

- golov_bg
- ентусиаст
-
- golov_bg
- ентусиаст
-
само едно не мога да разбера защо обвинявате хората за това което правят с колите си??????Така му харесва на човека така го прави!!!
Въпрос:какво ще му стане на БМВ-то като ги сложи тез километражи,тиква или кво???
Въпрос:какво ще му стане на БМВ-то като ги сложи тез километражи,тиква или кво???
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
много станаха хората дето само засрамват марката BMW. е виж тука има полезни идеи http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39503
- golov_bg
- ентусиаст
-
по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
golov_bg написа:по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......
Шефе тук сме маняци на марката и от там влизането в колата с пантофки и подържането й в максимално близък до оригиналния вид + подобрения по автомобила. За това има и тема най-селските БМВ-та.
Ти ако искаш направи с товята кола пикап или я вдигни с 1.5 метра над земята и нека бъде монстър трък. Никой няма да ти се смее, но облепянето на автомобила с лайснички, обърнати М-та и разни други си е чиста глупост и кич, и не води до естетическото подобряване на външния вид на автомобила, а само до неговото влошаване. И според мен само разваля дългогодишния труд на инжинерите от Мюнхен. Виж колата на Postman. Там мисля е истината относно подобренията.
Всъшност всеки си има вкус, но нека не стигаме до крайности

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
golov_bg написа:по тая логика дай и ароматизаторчета да не си слагаме в колите,да търсим коли с оригинални стелки щото иначе трябва без стелки да караме,вътре по пантофки да сме щото това е БМВ и неможее да се цапа,определени хора може да се качват(само ценители на марката)засрамват колата..........дрън дрън та пляс голяма работа измислили германците една кошница турили и някви по здрави тинкии няква табелка с три букви и дай ся само да я гледаме и нищо да не пипаме по нея.......
Абе ти верно голям селянин ще излезеш

Тука ставаше дума че на БМВ още повече е34 не им отиват тия тунинг мунинг изцепки

как ти е толко мерак да си "тунинговаш" колата продай го БМВ-то ,кат гледам май така или иначе ти е все едно дали е БМВ или нещо друго, и си купи някоя астричка и си я тунинговай колкото искаш

АМАН ВЕЧЕ ОТ СЕЛЯНИ

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе вие ли че ми кажете дали ще се събувам в колата или не
естесвено това вече са класически модели и не може така да се селянизират, то по принцип и чисто нови да са колите ни пак не си заслужава да се тунинговат (селянизират).

естесвено това вече са класически модели и не може така да се селянизират, то по принцип и чисто нови да са колите ни пак не си заслужава да се тунинговат (селянизират).

- golov_bg
- ентусиаст
-
е аз може и да съм от село ама някои хора тука са по големи селяни и задръстеняци и от мене (какво значение има от къде съм,ми ако не сме ние ше има да си ядете гъ.овете и да умирате от глад бе ейййй стегните се малко на 100% съм сигурен че като дойде петък всички се изнасяте ан някъде си така че не ми говорете кой е селянин и кой не..... За надписите по вратите лепенки и аз не съм съгласен ама тва вече
П.С. Астра неща много ми е малка и тясна предпочитам вектра или омега(имах вектра на 3-та 170км/ч,а беше някви си 115 кончета)взех си бмв и очаквах повече ама като гледам нямааа
П.С. Астра неща много ми е малка и тясна предпочитам вектра или омега(имах вектра на 3-та 170км/ч,а беше някви си 115 кончета)взех си бмв и очаквах повече ама като гледам нямааа
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Защо не пита първо? Трябваше да кажеш, че искаш голямо BMW - 5-ица и че искаш да е "бегачка"! Повярвай ми, никой нямаше да ти предложи 525TDS или М50В20... Да си беше взел едно V8 и щеше да си "доволен", предполагам 

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3