Крушчицата в контактния ключ
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Крушчицата в контактния ключ
Колеги някой ако знае да пише откъде мога да си намеря крушката която е в контактния ключ.Не мога да видя каква марка е, пише само 0,9 или 0,09W.Ако има електронен сайт откъдето може да се поръча още по-добре.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Аз мойта я намерих съвсем случайно в магазин за електроника.Исках да слагам диод вътре и продавачкта гледа ключа и вика тва за BMW ли ти трябва ети крушка ети батерия и аз така
явно ги разбира.Иди някъде където продават такива неща и им покажи крушчицата може и да имат ако все ще могат да намерят такава не е някаква специална 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Re: Крушчицата в контактния ключ
tahsinov написа:Колеги някой ако знае да пише откъде мога да си намеря крушката която е в контактния ключ.Не мога да видя каква марка е, пише само 0,9 или 0,09W.Ако има електронен сайт откъдето може да се поръча още по-добре.
Защо не каза по-рано та направо да ти донеса....тука в София знам къде ги има и са за някви стотинки

Пробвай в магазинче за електронни компоненти или някъде където продават крушки за фенерчета

R6 - Was sonst?
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
Re: Крушчицата в контактния ключ
rdvr_burgas написа:tahsinov написа:Колеги някой ако знае да пише откъде мога да си намеря крушката която е в контактния ключ.Не мога да видя каква марка е, пише само 0,9 или 0,09W.Ако има електронен сайт откъдето може да се поръча още по-добре.
Защо не каза по-рано та направо да ти донеса....тука в София знам къде ги има и са за някви стотинки![]()
Пробвай в магазинче за електронни компоненти или някъде където продават крушки за фенерчета
Мислех,че е от батерията, днес разбрах, че е крушката.Благодаря все пак.

Здравейте.
Пичове, в магазина за електронни компоненти на ул. "Поп Богомил" има
крушки за ключа.
крушки за ключа.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
А, Жорка не само там, тия ламби преливат от всяка бакалия направо, ако знаеш дека отиваш и за какво. И не са само за наште коли, за всякви таралясници стават.
8 мнения
• Страница 1 от 1