При включване на първа - тропане!
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
При включване на първа - тропане!
Когато включвам на първа (съединителя си е натиснат хубаво), точно в момента на включване - без да отпускам съединителя - се чува единичен удар (не съм сигурен дали отдолу в скоростната или отзад в дифа). Направи ми впечатление, че когато е натисната спирачката не тропа. Като цяло след всяко спиране на светофар или задръстване ако не е натисната спирачката: натискам съединителя, включвам на 1-ва и бум. Ако след като съм включил изключа и пак пробвам го няма, както и като редя предавките на място... само първото включване и то само на 1-ва след спиране.
Пиша толкова подробно, защото го наблюдавам абсолютно всеки ден от приблизително месец и започва да ме притеснява.
ПП: скоростната хърка леко на 4-та когато не натисна хубаво лоста назад; съединителя си отделя високо (според мен и всички които сая карали), но не мисля че е проблемен - високо, но зацепва доста добре - само през мокро да не мина
Ползвах търсачката, но не можах да открия подобен проблем. Някаква идея?
Благодаря!
Пиша толкова подробно, защото го наблюдавам абсолютно всеки ден от приблизително месец и започва да ме притеснява.
ПП: скоростната хърка леко на 4-та когато не натисна хубаво лоста назад; съединителя си отделя високо (според мен и всички които сая карали), но не мисля че е проблемен - високо, но зацепва доста добре - само през мокро да не мина

Ползвах търсачката, но не можах да открия подобен проблем. Някаква идея?
Благодаря!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Според мен не е добре работата, но като за начало преглеждал ли си я тая скоростна кутия колко масло има... и дали изобщо има...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
звучи ми като тампона на дифа които е преебан при повечето Е46-ци
там това е детски проблем и при включване на задна така тупва изведнъж
там това е детски проблем и при включване на задна така тупва изведнъж

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
dj_ennsy_1 написа:Според мен не е добре работата, но като за начало преглеждал ли си я тая скоростна кутия колко масло има... и дали изобщо има...
Има си масло в скоростите.
Явно ще трябва да прегледам този тампон на дифа.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Прегледай и двата тампона на задния мост
При мен точно заради тях при потегляне се чуваше един як бас
и целия мост се местеше 

R6 - Was sonst?
5 мнения
• Страница 1 от 1