ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - чукане на дупки
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
ЗАДЕН ДЕСЕН НОСАЧ - чукане на дупки
Здравейте колеги, от известно време имам чукане отзад в дясно. При реглаж на предницата , компютъра хвана отклонения в съосието на задно дясно колело и Росен = Жоро, ти го познаваш много добре = изказа съмнения за крив заден носач и шенкел. някой имал ли е този проблем? Ще бъда благодарен за мнения и съвети!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
първо провери "черешката", и провери тампоните на носача както и тампоните на задния мост може и някой от тях да е свършил 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче
Ей за тия става въпрос №2
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-33_0221/

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче![]()
мхмм а на реглаж заден мост карал ли си я и ако да със смотаните тампони какви стойности ти излязоха че ми е много интересен тоя въпрос

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
VesoPesa написа:dinozab написа:Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче![]()
мхмм а на реглаж заден мост карал ли си я и ако да със смотаните тампони какви стойности ти излязоха че ми е много интересен тоя въпрос

- dinozab
-
-
VesoPesa написа:dinozab написа:Най-вероятно е от тампоните на самия носач.При мен едната гума стоеше по-навътре след един страничен удар в бордюр с 80км.Смених целия носач направо но като ги гледах двата нямаха видима разлика само тампоните бяха отишли.Сега тоя новия къде го сложих пак съвсем леко стои навътре гумата ама и на него не са му хубави тампоните.Гледах в програмата и ги дават два вида единия е на ексцентрик другия не някой по-запознат може ли да каже по един от двата ли се купуват и кой къде стои от външния край или от вътрешния или е някак друго яче![]()
Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост
имах в предвид дали си я мерил, иначе знам че не се прави

- dinozab
-
-
VesoPesa написа:dinozab написа:Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост
Не не съм мерил нищо но гумата стоеше видимо навътре.Моето съмнение е в тия тмпани щото като гледам от тях зависи колко е навън гумата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:VesoPesa написа:dinozab написа:Колега на Е34 не се прави раглаж на задния мост
Не не съм мерил нищо но гумата стоеше видимо навътре.Моето съмнение е в тия тмпани щото като гледам от тях зависи колко е навън гумата
мхммм, щото и аз имах подобен удар в бордиур, само дето беше със доста по-ниска скорост(20-30км), ама пък си беше баш странично

та сменях носач и полуоска, и после като я карах да я измерат се оказа че е отворила

и като я загледах наистина седи малко разкрачена, което ме наведе на тампони заден мост, който се чуда какви да взема, от дару или от тия Пауърфлекс дето са

Обаче незнам дали си въобразявам ама и на мене ми се струва че е малко навътре едната гума (злощастната)

та за тва да те питам ако си я мерил дали е имало някакви такива и при тебе

иначе на тоя носач дето го сложих и неговите тампони не са от най-добрите, и направих грешката да не ги сменя тогава, та се чудя дали ше се оправи верно с нови тампони

- dinozab
-
-
Нямам си и идея дали ще се оправи.Моята не седи разкрачена сега се сещам за кво ме питаш значи преди да го сменя носача я карах на стенд и майстора ми каза че мойта е по-пребрана от обикновенното ама това е щото бях дигнал нивомата и седеше доста висока отзад сега съм го пуснал и седи по-ниска и съответно по-разкрачена.Според мен от тия тампони би трябвало като се сменят да излезе гумата на вън но както виждаш са два вида и се чудя как се поръчват а и като се сетя че пак целия носач трябва да се сваля и лошо ми става 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
аз накрая със сълзи на очи ще купя нов носач от дару + комплект тампони от тия английските че много ги хвалат нещо и 2 дена няма да спа и ще видим какво ще излезе 

- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Тези тампони Пауър Флекс от къде се купуват? При смяна на носача задължително ще ги сменя всичките! А относно изменението на съосието, показа 0.14 в червената зона!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
пауърфлекс тамопоните можеш да ги намериш при един пич тука от форума ама не се сещам как му беше ника
има обява в продава(от тия платените)
колкото до съосието, аз измениене на съосието нямам
едит: ето я обявата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=95229

колкото до съосието, аз измениене на съосието нямам

едит: ето я обявата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=95229

- dinozab
-
-
prestige6969 написа:Тези тампони Пауър Флекс от къде се купуват? При смяна на носача задължително ще ги сменя всичките! А относно изменението на съосието, показа 0.14 в червената зона!
Колега на 99% е носача би трябвало като се вгледаш да забележиш че и гумата седи малко по-навътре в калника от другата.Тампоните е желателно да ги смениш щото незнаеш състоянието на старите

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
VesoPesa написа:аз накрая със сълзи на очи ще купя нов носач от дару + комплект тампони от тия английските че много ги хвалат нещо и 2 дена няма да спа и ще видим какво ще излезе
Защо нов колега-вземи си втора ръка,но за мен задните носачи са практически неразрушими.
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4