М 5
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
М 5
знам че тук е за технически въпроси ама не се здържах
http://bg.autoscout24.com/Details.aspx?id=leumtboqaera

http://bg.autoscout24.com/Details.aspx?id=leumtboqaera

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Току що се разплаках като видях тази обява. Ще продам апартамента и ще го купя.
Човече направо ми се прииска да ги имам тези 40000лв. и да си карам тази кукла събота и неделя и нощем. Иначе за всеки ден е32
Естествено всичко това ще си остане само мечта за мен. За мое най голямо съжаление.

Човече направо ми се прииска да ги имам тези 40000лв. и да си карам тази кукла събота и неделя и нощем. Иначе за всеки ден е32

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Братле не мислиш ли че 23.000 евро е извънземна цена за тая кола ??? Някой се е излигавил с цената направо. Спретнати Е34-ки М5 в Германия вървят 5-6000 евра максимум и това за коли в добро състояние иначе има и по 3000 евро. Че аз по малко пари ще дам за Е34 Алпина Б10 битурбоZubcho написа:Току що се разплаках като видях тази обява. Ще продам апартамента и ще го купя.![]()
Човече направо ми се прииска да ги имам тези 40000лв. и да си карам тази кукла събота и неделя и нощем. Иначе за всеки ден е32Естествено всичко това ще си остане само мечта за мен. За мое най голямо съжаление.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
_65536_kb_sec_ написа:еееееееее зъбчо ше ме накараш да си взема някое американче М5 освен 2-ра Е32-ка![]()
![]()
![]()
![]()
Т си станал голем газар ве

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз обаче мисля ,че цената оправдава средствата
Това е автомобил на никакви километри , с всички екстри , даже гледам ,че има мемори на двете седалки + корекции в лумбалната опора
Лично мое мнение е ,че такива Мки за по 5 К евро просто са таралеж в гащите ,след това се почват едни цени
Трябва да ви кажа ,че преди 2 седмици брат ми беше харесал един S38B36 мотор за Е30-ската
и седнах и посъбрах инфо какво ще струва да обслужи ангренажа с нов (естествено оригинален,друг няма - колела наред,успокоители,верига и т.н.)
1500 лв
Мисля ,че няма смисъл да ви изброявам нататък ,защото и други "ценички" видях и човек трябва да има доста здраво сърце
///М5 Е39 не е автомобил според мен ,който може да се мери с този по здравина.Само да вметна ,че заводски му дават смяна на всички лагери по коляновия вал на всеки 80 000 км (!) ,защото ако ги видите черупките и ще се хванете за главата ... Може да не повярвате ,че са за 4,9 литра звяр а за новия Фиат 500 дето женичките лудеят по него
Вильо от ловеч ме вози на неговата Е39-ка ,която е с всички възможни екстри и в уникално състояние на пистата на Сливен с много газ ,но за мен това не е колата
Това изживяване и усещане което го дава Е34-ката може да е само мит при аналога му в следващото поколение ... И на двете съм се возил и съм с твърдо убеждение по въпроса
Автомобила е за ценители , цената му е адекватна за това което предлага ,просто и тя ще замине скоро ,както замина онова уникалното комби с 6-те скорости , дето аз се бях побъркал по него ,но в момента "не ми стига времето в момента" както е модерно да се казва
Георги Пенчев

Това е автомобил на никакви километри , с всички екстри , даже гледам ,че има мемори на двете седалки + корекции в лумбалната опора

Лично мое мнение е ,че такива Мки за по 5 К евро просто са таралеж в гащите ,след това се почват едни цени

Мисля ,че няма смисъл да ви изброявам нататък ,защото и други "ценички" видях и човек трябва да има доста здраво сърце

///М5 Е39 не е автомобил според мен ,който може да се мери с този по здравина.Само да вметна ,че заводски му дават смяна на всички лагери по коляновия вал на всеки 80 000 км (!) ,защото ако ги видите черупките и ще се хванете за главата ... Може да не повярвате ,че са за 4,9 литра звяр а за новия Фиат 500 дето женичките лудеят по него

Това изживяване и усещане което го дава Е34-ката може да е само мит при аналога му в следващото поколение ... И на двете съм се возил и съм с твърдо убеждение по въпроса

Автомобила е за ценители , цената му е адекватна за това което предлага ,просто и тя ще замине скоро ,както замина онова уникалното комби с 6-те скорости , дето аз се бях побъркал по него ,но в момента "не ми стига времето в момента" както е модерно да се казва

Георги Пенчев
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
Zubcho написа:Току що се разплаках като видях тази обява. Ще продам апартамента и ще го купя.![]()
Човече направо ми се прииска да ги имам тези 40000лв. и да си карам тази кукла събота и неделя и нощем. Иначе за всеки ден е32Естествено всичко това ще си остане само мечта за мен. За мое най голямо съжаление.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колсега пуснах тото ако хвана 6та за събота и неделя ще е твоя

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
sote_1 написа:Zubcho написа:Току що се разплаках като видях тази обява. Ще продам апартамента и ще го купя.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колсега пуснах тото ако хвана 6та за събота и неделя ще е твоя![]()
![]()
Утивам да запаля свещ и да се помоля за твоя успех.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Понеже знам че има колеги с М60Б40 и ще ги помоля ако четат
да кажат колко по тънки са основните неща на М60 в сравнение с
S38 не ме разбираите погрешно М си е М обаче някак си си мисля
че един 4.0 ве осем би носил за средностатистическия шоф. същата
наслада на по поносими (да се надяваме) цени.
П.С. Въртящия момент на осмака не е ли по висок
да кажат колко по тънки са основните неща на М60 в сравнение с
S38 не ме разбираите погрешно М си е М обаче някак си си мисля
че един 4.0 ве осем би носил за средностатистическия шоф. същата
наслада на по поносими (да се надяваме) цени.
П.С. Въртящия момент на осмака не е ли по висок

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4