Проблем с БМВ 524 ТД
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с БМВ 524 ТД

Имам проблем с БМВ 524 ТД. Колата пали нормално но работи само на ниски обороти. закарах я в сервиз и от там ми казаха че помпата е перфектна а на компютъра дава грешка в потенциометъра на педала,по точно че няма маса на потенциометъра. монтирахме друг ,но нямаше никакъв ефект.Молбата ми е ако някой има ел. схема на подвързването на потенциометъра да я публикува. Предварително благодаря.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:От кой град си ?
Какъв е мотора М51 ли е?

По темата колега това от един път ли се появи проблема.Мотора по никакъв начин ли не реагира на педала

Дани когато плочката е напред към фаровете с доста,тогава педала на газта не реагира и колата работи само на тихиdinozab написа:Wenzy написа:От кой град си ?
Какъв е мотора М51 ли е?
![]()
![]()
М21 е вееее мани ги тия очила
![]()
![]()
![]()
По темата колега това от един път ли се появи проблема.Мотора по никакъв начин ли не реагира на педалаИ верно кажи от къде си за да те опътим в добар сервиз щото чесно казано до сега не съм се сблъсквал с такъв пролем
Колега дай наистина повече инфо как се е появил проблема и огледай за хлабави болтове на гнп

by ''kompleksa''
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ivan. написа:Дани когато плочката е напред към фаровете с доста,тогава педала на газта не реагира и колата работи само на тихиdinozab написа:Wenzy написа:От кой град си ?
Какъв е мотора М51 ли е?
![]()
![]()
М21 е вееее мани ги тия очила
![]()
![]()
![]()
По темата колега това от един път ли се появи проблема.Мотора по никакъв начин ли не реагира на педалаИ верно кажи от къде си за да те опътим в добар сервиз щото чесно казано до сега не съм се сблъсквал с такъв пролем
Колега дай наистина повече инфо как се е появил проблема и огледай за хлабави болтове на гнп
Да така е но ако проблема се е появил отведнъж едва ли е от плочката.Ако пък са хлабави болтовете на ГНП ще тече нафта така че

От Враца съм .Проблемът се яви както си карах. няколко дни преди това смених маслото и филтрите и заминах за морето.Там не я карах
два дни и след това я запалих , минах около един километър и отказа. Педала реагира съвсем малко, в самото начало. купих потенциометър , смених го но без ефект.Закарах го при Мито Горелия
смениха капака ,сваляха помпата,казаха че всичко е наред а техният компютър дава грешка в педала на газта , по точно че липсва маса на потенциометъра.Затова търся схема на подвързването .
два дни и след това я запалих , минах около един километър и отказа. Педала реагира съвсем малко, в самото начало. купих потенциометър , смених го но без ефект.Закарах го при Мито Горелия
смениха капака ,сваляха помпата,казаха че всичко е наред а техният компютър дава грешка в педала на газта , по точно че липсва маса на потенциометъра.Затова търся схема на подвързването .
7 мнения
• Страница 1 от 1