Защо крадат стелките... ??
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Защо крадат стелките... ??
Искам да попитам колеги, защо махат/крадат стелките на автомобилите нов внос?? Толкова ли са скъпи едни оригинални стелки (втора ръка), че масово нововнесените коли са със свалени стелки?
Прави ми впечатление, че всяка 2-ра кола, която е в секция продава, е със свалени стелки и това адски много ме дразни.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Те като изкорубят музиката от таблото ,стелките ,летите джанти с гумите и седнат да обяснявеат колко автомобил купуваш ,чак да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мойте си идват и отиват със стелки
боли ме
..ама ако няма..на оборище има 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
tahsinov написа:Оригиналните велурени комплект в Дару мисля,че бяха около 220-230лв.
Да и аз мисля че това е причината.. те тея по автокъщите кво ли не свалят... музика, стелки, тасове, джанти, щори, - всичко се продава после допълнително...
по отделно не може да се купят от дару има само комплект, аз скоро проверявах
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
_65536_kb_sec_ написа:а само една липсваща стелка мога ли да си заръчам или тряя цели четири да са ???
можеш да си поръчаш бройка шофьорска стелка, но другите три не знам дали можеш да поръчаш на бройкаhttp://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=HE61&mospid=47384&hg=51&fg=95
обаче са много скъпи, най-евтината е 108 лева

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Aбе верно къде зачезват толкова често комплекта оригинални ключове? Нали се сещате,освен двата стандартни има един дето отваря само колата и стартера и един малък,плосък с малка метална глава за носене в портфейл.
Колко от вас са си купили колата с всичките ключове?
За да не съм съвсем офтопик и моята си дойде с 4 оригинални стелки и няколко щипки си имаше даже за тях,само докупих от Дару липсващите бройки
Колко от вас са си купили колата с всичките ключове?
За да не съм съвсем офтопик и моята си дойде с 4 оригинални стелки и няколко щипки си имаше даже за тях,само докупих от Дару липсващите бройки

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
моята си дойде с оригиналните стелки, ама както Бисер каза- в окаяно състояние. А относно ключовете-само с един ключ я взех

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Aз мойта я взех с неоригинални стелки, но с почти пълен комплект инструменти в багажника ( липсва само клещите ) ... Оригиналната аптечка си е още в найлончето... Веднъж съм я отворил да видя кво има вътре,ама е фулл...Човека от който я взех ми остави всички фактури от Камор Ауто и Дару Кар... Където я сервизирал само... Сервизни 2 книжки от излизането на колата от дилъра до момента... Един дневник негов си личен на който пише какво има да се дооправя следващо...Вкара ме в гаража си и ми даде да си взема зимните гуми на колата... (летните бяха на нея Континентал а зимните бяха Мишлен Алпин ) ... В гараж имаше поне още 2 чифта гуми от тая кола...Абе то нямаше такава любов към колата...Сигурно само Жоро Пенчев може да го конкурира...А човека е на над 50 години...А за резервните ключове са ми 4 на брой 1 оригинал, 1 резерва, един метален с кръгла глава и един малък с плоска глава...Нямаше почти никви липси по колата... Ама човека си беше абсолютно читав,а и колата не е нов внос...

Последна промяна SaSo на 13 Окт 2008, 19:31, променена общо 1 път
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Защо крадат стелките... ??
[quote="Zubcho"]Искам да попитам колеги, защо махат/крадат стелките на автомобилите нов внос??
Щот са калъфи !!!
Щот са калъфи !!!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Мойта кола я купих с един ключ и едно дистанционно за алармата което в последствие изгубих
Предполагам ,че собствениците ,които си оставят автомобилите в жабарската държава изобщо не ги интересуват останалите ключове, те са особенно немърлив народ
Аз на майка ми Е36-цата като я купих в Швейцария човека ми даде ,всички 4 ключа, зимен комплект гуми на джанти с тасове и в найлони , всичката документация по автомобила ,с всички фактури ,откакто е автомобил , течности и препарати с аптечка в багажника ... Ей на това му казвам аз отношение и попадение ,затова един ден оттам ще ми е следващата кола ...
Единствено на мойто комби ,незнам как му седяха всички инструменти отзад , иначе аз съм си я оборудвал наново
Георги Пенчев

Аз на майка ми Е36-цата като я купих в Швейцария човека ми даде ,всички 4 ключа, зимен комплект гуми на джанти с тасове и в найлони , всичката документация по автомобила ,с всички фактури ,откакто е автомобил , течности и препарати с аптечка в багажника ... Ей на това му казвам аз отношение и попадение ,затова един ден оттам ще ми е следващата кола ...
Единствено на мойто комби ,незнам как му седяха всички инструменти отзад , иначе аз съм си я оборудвал наново
Георги Пенчев
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2