Ами сега ? Как да отлключа ?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Ами сега ? Как да отлключа ?
Здравейте. Днес колата се запъна малко и не пожела да запали веднага, та се наложи да повърти малко повече стартера, при което акумулатора клекна - едва запали ! И естествено преди малко го свалих да го заредя, обаче ме притеснява утре как ще отключа колата
След като свалих акумулатора я заключих и пробвах да я отключа - ама не можах
Кажете - да няма някакъв чалъм ? Колата е с централно и се заключва с ключа - няма дистанционно !

Re: Ами сега ? Как да отлключа ?
има колега хващаш дръшката на шофьорската врата дърпаш на горе и слет това вартиш клучаpantzer3 написа:Здравейте. Днес колата се запъна малко и не пожела да запали веднага, та се наложи да повърти малко повече стартера, при което акумулатора клекна - едва запали ! И естествено преди малко го свалих да го заредя, обаче ме притеснява утре как ще отключа колата![]()
След като свалих акумулатора я заключих и пробвах да я отключа - ама не можах
![]()
![]()
Кажете - да няма някакъв чалъм ? Колата е с централно и се заключва с ключа - няма дистанционно !
![]()
![]()
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Ако нямаш газова бутилка в багажника си и имаш ски сак или поне дупка за такъв, можеш с дълга тел да отвориш 1 от задните врати. Все пак бъди по настоичив с 2-те предни и ключа че това с багажника е много яд.
Имаше преди ~ 3 месеца подобна тема, там доста идей се дадоха ако искаш се поразтърси. 

колега аз зимата се мъчех да влезна по този начин видях много зор и 5 часово вряне тъкато колата беше на заден ход в гаража а от горе имам стелаж и много малко се вдигаше багажника слет това един колега ми написа този вариант с повдигането на дръшката задържане в горно положение и тогава вартим ключа като го пробвах омрях от яд че се врях толкова време я тя се отключвала за две минутиmethanol написа:Ако нямаш газова бутилка в багажника си и имаш ски сак или поне дупка за такъв, можеш с дълга тел да отвориш 1 от задните врати. Все пак бъди по настоичив с 2-те предни и ключа че това с багажника е много яд.Имаше преди ~ 3 месеца подобна тема, там доста идей се дадоха ако искаш се поразтърси.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
с дръжката може и като дигаш на горе да не изка д аотвори затва го прави синхрон и става те тава е 4алъмаpantzer3 написа:88-а !

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
dizelboy написа:с дръжката може и като дигаш на горе да не изка д аотвори затва го прави синхрон и става те тава е 4алъмаpantzer3 написа:88-а !
да точно така - вкарваш ключа завъртваш в ляво както нормалното отключване, хващаш дръжката и дърпаш нагоре и трябва да ти позволи ключалката да завъртиш още една позиция наляво.. така е и по книжка а и лично съм ог пробвал няма смисъл да връзваш акумулатори и да се правиш на маймуна...

- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
Отваряш пасажерската врата както обясниха колегите... завърташ ключа до където може след това дърпаш дръжката и вече е възможно да завъртиш ключа още малко.
- 100letov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38
Аз го направих номера с пасажерската врата обаче палеца остана горе и вратата си е отключена винаги дори и с работещо централно. Ше тряя са по маистори да се ходи.
Honda CBR 954RR
BMW e38 730d
BMW e38 730d
10 мнения
• Страница 1 от 1