Реле за задна чистачка (Туринг Е34)
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Реле за задна чистачка (Туринг Е34)
Колеги ,може ли някой от вас който има такова под ръка или пък в автомобил когото разпродава на части да види парт намбър-а написан на него и да ми го даде за да си поръчам ново от дару кар ,защото в ЕТК-то просто няма как да го открия , ако може някой да ми го посочи със сигурност ще съм също благодарен
за тези които може би разпродават комби Е34 на части и колата им е разхвърляна доста вече например ,могат да го намерят зад номер 3
http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-51_2137/
това е дясната по-вътрешна неподвижна декоративна кора/изолация в багажника като се отвори задния капак ...
Страх ме е ,че там и петьо на частите няма да знае кое е релето и да не експериментирам срещу сто и кусур лева
Благодаря предварително
Георги Пенчев

за тези които може би разпродават комби Е34 на части и колата им е разхвърляна доста вече например ,могат да го намерят зад номер 3

това е дясната по-вътрешна неподвижна декоративна кора/изолация в багажника като се отвори задния капак ...
Страх ме е ,че там и петьо на частите няма да знае кое е релето и да не експериментирам срещу сто и кусур лева

Благодаря предварително

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Колега , огромни благодарности
Това е релето наистина
Ето тука - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&hl=23
Какви са симптомите за да знаете всички с комбитата - при включване на задната чистачка от лостчето ,тя трябва да направи един работен цикъл и да спре - това когато всичко е изправно.
При мен - включвам задната чистачка и тя прави не един а много махове , неестествено много и след петия, шестия спира някъде по стъклото в неестествена позиция.Повторно включване няма ,само трябва да завъртя контакта до позиция нула и оттам трябва да подам контак за да тръгне наново и като я улуча в нормалната позиция където трябва да седи отново изключвам захранването ... абе мазало
Релето е електронно и много скъпо като ново ,защото вътре има някаква платка и не е обикновенно реле. 171 лв му е цената ...
Ако някой има такова а знам ,че две комбита се разпродаваха на части - едното е на Бисер в Хасково само да ми се каже цена ще го купя
Георги Пенчев

Това е релето наистина

Ето тука - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=25&hl=23
Какви са симптомите за да знаете всички с комбитата - при включване на задната чистачка от лостчето ,тя трябва да направи един работен цикъл и да спре - това когато всичко е изправно.
При мен - включвам задната чистачка и тя прави не един а много махове , неестествено много и след петия, шестия спира някъде по стъклото в неестествена позиция.Повторно включване няма ,само трябва да завъртя контакта до позиция нула и оттам трябва да подам контак за да тръгне наново и като я улуча в нормалната позиция където трябва да седи отново изключвам захранването ... абе мазало

Релето е електронно и много скъпо като ново ,защото вътре има някаква платка и не е обикновенно реле. 171 лв му е цената ...
Ако някой има такова а знам ,че две комбита се разпродаваха на части - едното е на Бисер в Хасково само да ми се каже цена ще го купя

Георги Пенчев
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Penchev написа:При мен - включвам задната чистачка и тя прави не един а много махове , неестествено много и след петия, шестия спира някъде по стъклото в неестествена позиция.Повторно включване няма ,само трябва да завъртя контакта до позиция нула и оттам трябва да подам контак за да тръгне наново и като я улуча в нормалната позиция където трябва да седи отново изключвам захранването ... абе мазало![]()
Лошо...при мен след като поработи десетина минути без проблем, застива в начална позиция и няма мърдане дори и да загася колата...едва след известно време, когато образно казано "си почине", пак започва да работи нормално. Явно е в начален стадий все още при мен.
- Penchev
- Сватбаря
-
NikiNikolov написа:Ще може ли да му разпилея вътрешностите. Вярвам може да се намери доста по-евтино решение.
Ники , майстор който рови и поправя на новите коли разни проблеми по електрониката го беше гледал и каза тогава ,че нищо не може да се направи ,но все пак е редно да се пробва

Георги Пенчев
6 мнения
• Страница 1 от 1