Питане за Табло !
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Питане за Табло !
Колеги тъи като имам познатия проблем с дневния километраж на таблото въпроса ми е ще стане ли при мен табло от кола с големия борд - снадписите по него ?
Или по точно какво ще изписва на него?Понеже буксите мисля са същите само една малка липсва ако не бъркам!
Или по точно какво ще изписва на него?Понеже буксите мисля са същите само една малка липсва ако не бъркам!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Неколкократно тук са казвали, че НЕ става. Лично аз не съм пробвал... да се изкажат и други по-запознати за всеки случай 

- IAV
- младши ентусиаст
-
предполагам че надписите няма да ги има но те не ме греят а само скапания километраж!
А какво стана с мисълта на някой колеги да ремонтират такова табло?
А какво стана с мисълта на някой колеги да ремонтират такова табло?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Здравейте колеги!
Като стана дума за табло аз имам малък проблем с моето, а именно следното: на таблото имам малък дисплей, който отчита километрите и показва колко още остава до смяната на маслото, та въпросният дисплей започва да избледнява когато колата загрее хубаво и почти нищо не се вижда. Когато колата е студена и я запаля или дам на контакт се вижда всичко перфектно, но поработи ли малко и край.
Имате ли идея от какво може да е, дали може да се оправи някак си, да се смени самия дисплей, знам ли и аз какво още или самият дисплей е сдал багажа.
Благодаря Ви предварително!
Като стана дума за табло аз имам малък проблем с моето, а именно следното: на таблото имам малък дисплей, който отчита километрите и показва колко още остава до смяната на маслото, та въпросният дисплей започва да избледнява когато колата загрее хубаво и почти нищо не се вижда. Когато колата е студена и я запаля или дам на контакт се вижда всичко перфектно, но поработи ли малко и край.
Имате ли идея от какво може да е, дали може да се оправи някак си, да се смени самия дисплей, знам ли и аз какво още или самият дисплей е сдал багажа.
Благодаря Ви предварително!
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Аре използвайте малко търсачката, има милярди теми по върпоса !!! 

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- IAV
- младши ентусиаст
-
Nasic написа:Аре използвайте малко търсачката, има милярди теми по върпоса !!!
аз до момента решение на въпроса не видях в нито една тема!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
IAV написа:Nasic написа:Аре използвайте малко търсачката, има милярди теми по върпоса !!!
аз до момента решение на въпроса не видях в нито една тема!
Щото няма

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
golov_bg написа:е щом германците са го направили трябва и ние да можем
А бе то става ма трябва цяла инсталация с чек контрола да се свали от някоя 525и нагоре и ще тръгне таблото

- IAV
- младши ентусиаст
-
А аз защо си мисля че ще тръгне всичко без надписите!
На старото ми имаше борд и таблото беше с надписите и като го свалях видях че е със същите букси както и на старото ми и на сегашното,самоче имаше една по малка букса освен двете големи която беше или жълта или бяла и беше включена!
А ако не бъркам при мойто същата тази букса седеше зад таблот и хващахе прах!Ама не съм сигурен трябва да пробвам и мисля да го направя!
На старото ми имаше борд и таблото беше с надписите и като го свалях видях че е със същите букси както и на старото ми и на сегашното,самоче имаше една по малка букса освен двете големи която беше или жълта или бяла и беше включена!
А ако не бъркам при мойто същата тази букса седеше зад таблот и хващахе прах!Ама не съм сигурен трябва да пробвам и мисля да го направя!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз знам ,че нестава защото това табло с чек-а има една букса в повече и има разлика и в самите букси на обикновенното табло и това с по-точно казано "он-борд" функцията
Имам такова ,което ми седи и придава много добър вид на гардероба като влезна в стаята
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- IAV
- младши ентусиаст
-
Penchev написа: Имам такова ,което ми седи и придава много добър вид на гардероба като влезна в стаята![]()
Георги Пенчев
Нещо против да пробваме на моята катакомба какъв ще е ефекта като го закачиме че ми е много любопитно!
А и ми е интересно да му метнеш една оценка на комбито че съм малко бос с него!

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ама колеги , МОЛЯ ВИ СЕ ! Взехте вече да повтаряте темите .Вместо да си направите труда и да потърсите МИЛИОНИ ТЕМИ изписани по този въпрос с таблото ВИе губите толкова време за да драснете някой ред тук....
По въпроса за това дали става табло от 525 на 520-ка или казано по-просто от кола с чек на кола без чек контрол -отговорът е НЕ СТАВА ! Въобще не се мъчете ! Булксите на таблото с чек контрола са с една повече отколкото на това без . Освен това броя крачета на другите две букси е различен и ако трябва да се прави трябва да се преправя цялата ел.инсталация , така че ...просто забравете за тези интервенции . По-добре вижте кой продава читаво табло за 520-ка и го слагайте като да уточня може да използвате и табло от дизел да го сложите на бензин като смените вътре уредите за гориво и оборотомерът и най-вече чипа от вашето да го сложите на новото и всичко си заспива ... Това е от мен и пак да уточня ако все още има неразбрали ТАБЛО С ЧЕК КОНТРОЛ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НА КОЛА ,КОЯТО НЯМА ЧЕК КОТРОЛ ПОРАДИ ПО-МАЛКИЯТ БРОЙ БУКСИ НА ПОСЛЕДНАТА И РАЗЛИКАТА В БРОЯ КРАЧЕТА НА САМИТЕ БУКСИ !
Извинявам се за малко грубият тон ,но някой колеги наистина ме принуждават ....
По въпроса за това дали става табло от 525 на 520-ка или казано по-просто от кола с чек на кола без чек контрол -отговорът е НЕ СТАВА ! Въобще не се мъчете ! Булксите на таблото с чек контрола са с една повече отколкото на това без . Освен това броя крачета на другите две букси е различен и ако трябва да се прави трябва да се преправя цялата ел.инсталация , така че ...просто забравете за тези интервенции . По-добре вижте кой продава читаво табло за 520-ка и го слагайте като да уточня може да използвате и табло от дизел да го сложите на бензин като смените вътре уредите за гориво и оборотомерът и най-вече чипа от вашето да го сложите на новото и всичко си заспива ... Това е от мен и пак да уточня ако все още има неразбрали ТАБЛО С ЧЕК КОНТРОЛ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ НА КОЛА ,КОЯТО НЯМА ЧЕК КОТРОЛ ПОРАДИ ПО-МАЛКИЯТ БРОЙ БУКСИ НА ПОСЛЕДНАТА И РАЗЛИКАТА В БРОЯ КРАЧЕТА НА САМИТЕ БУКСИ !
Извинявам се за малко грубият тон ,но някой колеги наистина ме принуждават ....
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2