BMW 525 tds
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW 525 tds
Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.
Мерси
Мерси

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: BMW 525 tds
ей ся пак ще стане война тукаagentores написа:Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.
Мерси

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: BMW 525 tds
Мислиш лиbmwfena написа:ей ся пак ще стане война тукаagentores написа:Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.
Мерси![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Мисля, че мина времето да воюваме на тема 525 тдс предлагам да пием по бира и да заровим тубите с нафта и бутилките с газ

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ще се бием до СМЪЪРРТТТ
майтап ве..
ами да почваме че колегата чака мнения не война
..
Колега -аз като върл противник на тДС и обожател на бензинови и в последствие газифицирани автомобили от марката БМВ искам да си кажа мнението си..
тоТДС дето ще го вземаш като гледам че е 92 год те съветвам....
иди на майстор и го прегледай че да не ми станеш клиент после за части
и както каза Явор Най хубавия ТДС е продадения-дори и на части
айде чакам взривове 

ами да почваме че колегата чака мнения не война

Колега -аз като върл противник на тДС и обожател на бензинови и в последствие газифицирани автомобили от марката БМВ искам да си кажа мнението си..
тоТДС дето ще го вземаш като гледам че е 92 год те съветвам....
иди на майстор и го прегледай че да не ми станеш клиент после за части

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Добър съвет. Ходи да го видят на диагностика в Дару да му замерят дали има газове в охладителната система и да ти проверят как ти е ГНП, ако мени обороти на празен ход и стрелката играе значи плочката заминава и ще трябва да приготвиш 450-500лв. за втора употреба. Нова е 1000лв. и всичките нови са дефектни.
След това смени водна помпа и измии между радиаторите на климатика и на охладителната система. Има писано по въпроса как става цялата работа. Промии цялата охладителна система от вътре с оцет и после налей качествен антифриз нагласен за -30 С, че зима иде.
Аве най-добре търси 525 TDS из този раздел. Изписано е много по въпроса за тези автомобили. Къде лошо, къде хубаво.
Айде Бисер и Славянко са на ход
След това смени водна помпа и измии между радиаторите на климатика и на охладителната система. Има писано по въпроса как става цялата работа. Промии цялата охладителна система от вътре с оцет и после налей качествен антифриз нагласен за -30 С, че зима иде.
Аве най-добре търси 525 TDS из този раздел. Изписано е много по въпроса за тези автомобили. Къде лошо, къде хубаво.
Айде Бисер и Славянко са на ход

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
според мен потърси си 520 М50Б20--гледам тука в форума искачат добри екземпляри
ще видиш кво е кола и не мирише на нафта от пикаеща Умна дюза

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- bmwfena
- БМВманиачения
-
по добре чайник отвън отколкото чайник отвътре под капака\MITETO\ DSB написа:Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима![]()
![]()

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Колега карах бензиново БМВ и ми скъса нервите то гърмеше то бяха дебитомери то бяха свещи маистори бях полудял а с ТДС а не е така лично мнение.bmwfena написа:по добре чайник отвън отколкото чайник отвътре под капака\MITETO\ DSB написа:Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима![]()
![]()
![]()
- bmwfena
- БМВманиачения
-
има време колега има време ама тогава наистина ще полудееш\MITETO\ DSB написа:Колега карах бензиново БМВ и ми скъса нервите то гърмеше то бяха дебитомери то бяха свещи маистори бях полудял а с ТДС а не е така лично мнение.bmwfena написа:по добре чайник отвън отколкото чайник отвътре под капака\MITETO\ DSB написа:Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима![]()
![]()
![]()

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Здравейте,
и аз да се пъхна между шамарите
) ТДС си е номер едно. А пък suport'a на ТДС няма равен в този форум, каквото и да се случи има отговори за всичко
Поздрави
и аз да се пъхна между шамарите

От всичките ми коли до сега най много се мъча с ТД+С'а но наистина колата няма вина а удоволствието е неуписаемо. Все пак се купува стара кола и е до късмет. Но от гледна точка на динамика и разход(ако се ползва бензин, то пък като гледам колегата зветийко е пуснал тема за газта която ще се увеличава...тя колата нема вина -има вина стопанина и мастора дето...

Поздрави
Временно заключвам темата да поутихнат малко страстите и чата. Утре пак ще я пусна, за да може автора да си постави въпросите... ако разбира се все още не е намерил отговорите в десетките теми за ТДС, вчастност ТДС срещу бензиновите двигатели... включително и последната активна говорилня на тази тема
.
Отключвам пак за конкретни въпроси... и вероятно конкретни отговори.

Отключвам пак за конкретни въпроси... и вероятно конкретни отговори.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2