BMW 525 tds

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

BMW 525 tds

Мнение от agentores » 20 Сеп 2008, 15:58

Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.

Мерси :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 20 Сеп 2008, 16:22

Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: BMW 525 tds

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 17:36

agentores написа:Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.

ей ся пак ще стане война тука :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: BMW 525 tds

Мнение от slavianko » 20 Сеп 2008, 19:22

bmwfena написа:
agentores написа:Здравейте, просто искам да събера малко мнения относно bmw 525 tds, 92-а година. При всички положения скоро ще съм с тази кола, така че ако може да не ме разубеждавате, а просто да кажете основните недостатъци, а и плюсове на този автомобил.

ей ся пак ще стане война тука :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мислиш ли :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 20:30

Мисля, че мина времето да воюваме на тема 525 тдс предлагам да пием по бира и да заровим тубите с нафта и бутилките с газ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :driving: :guitarist: :bchug:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 20:40

ще се бием до СМЪЪРРТТТ :mhihi: :mhihi: :mhihi: майтап ве..
ами да почваме че колегата чака мнения не война :mhihi: :mhihi: ..
Колега -аз като върл противник на тДС и обожател на бензинови и в последствие газифицирани автомобили от марката БМВ искам да си кажа мнението си..
тоТДС дето ще го вземаш като гледам че е 92 год те съветвам....
иди на майстор и го прегледай че да не ми станеш клиент после за части :mhihi: :mhihi: и както каза Явор Най хубавия ТДС е продадения-дори и на части :mhihi: :mhihi: айде чакам взривове :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 20:47

Добър съвет. Ходи да го видят на диагностика в Дару да му замерят дали има газове в охладителната система и да ти проверят как ти е ГНП, ако мени обороти на празен ход и стрелката играе значи плочката заминава и ще трябва да приготвиш 450-500лв. за втора употреба. Нова е 1000лв. и всичките нови са дефектни.

След това смени водна помпа и измии между радиаторите на климатика и на охладителната система. Има писано по въпроса как става цялата работа. Промии цялата охладителна система от вътре с оцет и после налей качествен антифриз нагласен за -30 С, че зима иде.

Аве най-добре търси 525 TDS из този раздел. Изписано е много по въпроса за тези автомобили. Къде лошо, къде хубаво.

Айде Бисер и Славянко са на ход :mhihi:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 21:18

според мен потърси си 520 М50Б20--гледам тука в форума искачат добри екземпляри :mhihi: :mhihi: :mhihi: ще видиш кво е кола и не мирише на нафта от пикаеща Умна дюза :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Сеп 2008, 22:02

Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 22:08

\MITETO\ DSB написа:Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима :mhihi: :mhihi: :mhihi:
по добре чайник отвън отколкото чайник отвътре под капака :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Сеп 2008, 22:22

bmwfena написа:
\MITETO\ DSB написа:Взимаи бензиново да ти гърми на газ и си приготви чаиник с топла вода че идва зима :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Колега карах бензиново БМВ и ми скъса нервите то гърмеше то бяха дебитомери то бяха свещи маистори бях полудял а с ТДС а не е така лично мнение.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Сеп 2008, 22:53

\MITETO\ DSB написа:
bmwfena написа:
Колега карах бензиново БМВ и ми скъса нервите то гърмеше то бяха дебитомери то бяха свещи маистори бях полудял а с ТДС а не е така лично мнение.
има време колега има време ама тогава наистина ще полудееш :mhihi: :mhihi: а за гърмежите -за 3 години каране БМВ на газ съм ги чул 2 пъти :shock: :shock: тя колата нема вина -има вина стопанина и мастора дето слага газта :!: А ТДС сапочне ли дасе кръти-плащаш го още веднъж :!:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 20 Сеп 2008, 23:04

МОЛЯ НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА!
Още не е улегнала предишната...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 20 Сеп 2008, 23:13

Здравейте,
и аз да се пъхна между шамарите :mhihi:
...тя колата нема вина -има вина стопанина и мастора дето...
От всичките ми коли до сега най много се мъча с ТД+С'а но наистина колата няма вина а удоволствието е неуписаемо. Все пак се купува стара кола и е до късмет. Но от гледна точка на динамика и разход(ако се ползва бензин, то пък като гледам колегата зветийко е пуснал тема за газта която ще се увеличава :confused: ) ТДС си е номер едно. А пък suport'a на ТДС няма равен в този форум, каквото и да се случи има отговори за всичко :D
Поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Сеп 2008, 23:17

Временно заключвам темата да поутихнат малко страстите и чата. Утре пак ще я пусна, за да може автора да си постави въпросите... ако разбира се все още не е намерил отговорите в десетките теми за ТДС, вчастност ТДС срещу бензиновите двигатели... включително и последната активна говорилня на тази тема :) .

Отключвам пак за конкретни въпроси... и вероятно конкретни отговори.

Следваща

Назад към E34