5 години заедно :-)
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
5 години заедно :-)
На днешният ден преди 5 години се сбъдна една моя детска мечта
Купих първият си личен автомобил от така бленуваната марка , голямо щастие ,голямо нещо
. Купих я от Сливен нововнесена беше от братска Италия
Много дни след това ходих като упоен ,за нищо друго не можех да помисля ... вярно ,че скоро след това направих пълен ребилд на мотора ,което леко ми поизкара въздуха ако мога така да се изразя ,но ентусиазма ми беше несломим ,нищо не можеше да ме накара да спра и да я продам колицата ...
Покрай нея и този форум се срещнах и запознах с адски много хора ,много ,много - на не малко от тях съм помогнал с каквото съм можел ,както и много хора са ми помогнали къде в България ,къде извън за което ще съм благодарен до края
От малък израстнах с каталозите на Е30/Е31/Е32/Е34 , с Автобилдовете от 4-тата нататък година на издаване - множество тестове ,хвалебствия и слава към моделите които по-горе изброих , спестявал съм си като ученик от началния курс на обучение парите за закуска само и само да си купя новият брой и в него да има тест на БМВ ,това ме правеше щастлив по онези години ...
Сега 5 години по-късно ,когато седна зад волана на колата ми се чувствам все така щастлив ,нищо ,че по някой път излиза по някой дребен проблем , нормално е ,защото километрите отдавна са над 600 000 а пък и това което съм й причинил и продължавам
просто не е за говорене - вероятно ако можеше да оживее за някои неща би ме сбила колицата
Доста път съм изпътувал досега по страната както и продължавам да "летя" ,също така пътувания извън граница ,винаги когато съм тръгвал винаги съм пристигал, страхотна машина
Посъбрал съм малко снимки (надявам се да са ви интересни и да ви харесат) от през годините , имайте малко търпение и ги поразгледайте - има всичко - и ралита/писти,ескурзии извън страната както и тук ,някои дребни произшествия , знаменателни празници за мои близки (две сватби е изкарала колата),както и няколко абитуриентски бала , знам ,че каквато и да е следващата ми кола за тази винаги ще има едно кътче в сърцето ми ,спомените ще са с мен до края на живота
Така както споменах за следващ автомобил ,то на мушката ми както съм казвал на няколко пъти е пак Е34 комби ,но с "най-мощната буква в света"
живот и здраве и малко търпение ...
Току-що паркирана а аз на седмото небе
С на брат ми легендарното червено комби - и двете прясно боядисани
В Троянския балкан преди 3 години ...
Пак преди 3 години ,когато бях пуснал тук тема и бях крайно щастлив - със Сашо Plague на магистралата за Пловдив за тест на максимална скорост с гетраг 280 и пълно техническо обслужване
Пътуване за сватбата във Варна на мой приятел ...
И самата сватба със сватбарското комби
Един събор в село Еловица, Трънска околия когато бях надул музиката в комбито и настанаха едно хораааа
Сватбата на мой колега от фирмата ни ,който малко по-късно ...
Се запали на темата от която сме болни и купихме този туринг Е30 от Германия.На влизане в Унгария Е30-ската се развали и остана в един сервиз на 100 км от Будапеща а на снимката "спасителната операция" с мойто комби по прибирането на колата от Унгария и мръсната газ в посока Будапеща
В Београд в един паркинг на центъра до култовата 12 цилидрова машина
Ухааа мирише на плескавици
като я гледам тази снимка и се сещам каква миризма се носеше в този квартал на Београд мамоооо
В Баварските Алпи
Пътешествията не свършват дотук ,защото идва ред на моята любима дестинация а именно Швейцария
На снимката на върха на един от високите проходи "Фурка" на над 2700 метра
Женевското езеро и уникалния 150 метров фонтан ...
Алпийска къща от Френската част на Швейцария и катнон Валаис
уникална гледка по Хърватската Адриатика - около 40 км северно от Дубровник
В Черна гора ,край град Пераст ,където в красивия залив се намират двете църкви на малките острови ,забележителност с която Църногорците много се гордеят ,много красиво е там
Залез край Женева , просто нямам думи ...
Идва ред на БМВ националните събори - снимката преди две години ,когато водих колоната от западна България
Със сомбрерото на Любо Ексайтъра по път за 6-ия национален събор
Тук като същинско комби в ролята на товарен автомобил за първото мероприатие на Калояново преди две години.На снимката с Pablo monkey + още две момчета разстиламе рекламите на земята ,като част от приготовленията за събора
Отново организационни глупости , награди за финала на събора - Владо маймуната и Митето "емпауър-а"
Много газ в битката с хронометъра на пистата
Брат ми до колата при потеглянето за събора тогава
Като се говори за събор ето го и него с тържественото награждаване - на снимката с президента на БМВ клуб България Илиян Стоименов Leon
И няколко думи от моя милост ,голям купон е по съборите ей
Точно когато Plague си беше купил комбито си преди три години
Комбита
Фотосесията за "cenitel.org" на брат ми на сегашното комби ,в която и аз съм попаднал в кадъра , класика ,неостаряващи автомобили
На сбирка на ЕКО-то и отляво на дясно : Ицо bmwdriver-а , митко Mpower-а ,Анатоли lowdriver-а , Ники Scott-и на велосипеда , аз , до мен Иво ICE-a и Божи от Друбжа Bojkata , много приятели ,много хубави хора
Малко зимна тематика - на Бояна под резиденцията , голяма веселба падна тогава
Подготовка за нощно каране зимата на Витоша
С Павката Lucky на зимната национална сбирка Банско 2005 ,осветяваме Иво Босев The Boss ,който показваше висш пилотаж под пистите на Шилигарника
На зимното състезание отганизирано от Росен Врачански roko и националния шампион по високопланинско Ивелин Йончев
Много се радвам и не спирам да изтъквам силните страни на модела ,като страхотното водене на сняг , състезание в което взех едно не лошо място в генералното класиране с трима души на състезателните обиколки в колата
Малко ремонт
Георги Пенчев

Купих първият си личен автомобил от така бленуваната марка , голямо щастие ,голямо нещо

Покрай нея и този форум се срещнах и запознах с адски много хора ,много ,много - на не малко от тях съм помогнал с каквото съм можел ,както и много хора са ми помогнали къде в България ,къде извън за което ще съм благодарен до края

От малък израстнах с каталозите на Е30/Е31/Е32/Е34 , с Автобилдовете от 4-тата нататък година на издаване - множество тестове ,хвалебствия и слава към моделите които по-горе изброих , спестявал съм си като ученик от началния курс на обучение парите за закуска само и само да си купя новият брой и в него да има тест на БМВ ,това ме правеше щастлив по онези години ...
Сега 5 години по-късно ,когато седна зад волана на колата ми се чувствам все така щастлив ,нищо ,че по някой път излиза по някой дребен проблем , нормално е ,защото километрите отдавна са над 600 000 а пък и това което съм й причинил и продължавам

Посъбрал съм малко снимки (надявам се да са ви интересни и да ви харесат) от през годините , имайте малко търпение и ги поразгледайте - има всичко - и ралита/писти,ескурзии извън страната както и тук ,някои дребни произшествия , знаменателни празници за мои близки (две сватби е изкарала колата),както и няколко абитуриентски бала , знам ,че каквато и да е следващата ми кола за тази винаги ще има едно кътче в сърцето ми ,спомените ще са с мен до края на живота

Току-що паркирана а аз на седмото небе

С на брат ми легендарното червено комби - и двете прясно боядисани

В Троянския балкан преди 3 години ...
Пак преди 3 години ,когато бях пуснал тук тема и бях крайно щастлив - със Сашо Plague на магистралата за Пловдив за тест на максимална скорост с гетраг 280 и пълно техническо обслужване

Пътуване за сватбата във Варна на мой приятел ...
И самата сватба със сватбарското комби

Един събор в село Еловица, Трънска околия когато бях надул музиката в комбито и настанаха едно хораааа

Сватбата на мой колега от фирмата ни ,който малко по-късно ...
Се запали на темата от която сме болни и купихме този туринг Е30 от Германия.На влизане в Унгария Е30-ската се развали и остана в един сервиз на 100 км от Будапеща а на снимката "спасителната операция" с мойто комби по прибирането на колата от Унгария и мръсната газ в посока Будапеща

В Београд в един паркинг на центъра до култовата 12 цилидрова машина

Ухааа мирише на плескавици

В Баварските Алпи

Пътешествията не свършват дотук ,защото идва ред на моята любима дестинация а именно Швейцария

Женевското езеро и уникалния 150 метров фонтан ...
Алпийска къща от Френската част на Швейцария и катнон Валаис

уникална гледка по Хърватската Адриатика - около 40 км северно от Дубровник

В Черна гора ,край град Пераст ,където в красивия залив се намират двете църкви на малките острови ,забележителност с която Църногорците много се гордеят ,много красиво е там

Залез край Женева , просто нямам думи ...
Идва ред на БМВ националните събори - снимката преди две години ,когато водих колоната от западна България

Със сомбрерото на Любо Ексайтъра по път за 6-ия национален събор

Тук като същинско комби в ролята на товарен автомобил за първото мероприатие на Калояново преди две години.На снимката с Pablo monkey + още две момчета разстиламе рекламите на земята ,като част от приготовленията за събора
Отново организационни глупости , награди за финала на събора - Владо маймуната и Митето "емпауър-а"
Много газ в битката с хронометъра на пистата

Брат ми до колата при потеглянето за събора тогава

Като се говори за събор ето го и него с тържественото награждаване - на снимката с президента на БМВ клуб България Илиян Стоименов Leon

И няколко думи от моя милост ,голям купон е по съборите ей

Точно когато Plague си беше купил комбито си преди три години

Комбита

Фотосесията за "cenitel.org" на брат ми на сегашното комби ,в която и аз съм попаднал в кадъра , класика ,неостаряващи автомобили

На сбирка на ЕКО-то и отляво на дясно : Ицо bmwdriver-а , митко Mpower-а ,Анатоли lowdriver-а , Ники Scott-и на велосипеда , аз , до мен Иво ICE-a и Божи от Друбжа Bojkata , много приятели ,много хубави хора

Малко зимна тематика - на Бояна под резиденцията , голяма веселба падна тогава

Подготовка за нощно каране зимата на Витоша

С Павката Lucky на зимната национална сбирка Банско 2005 ,осветяваме Иво Босев The Boss ,който показваше висш пилотаж под пистите на Шилигарника

На зимното състезание отганизирано от Росен Врачански roko и националния шампион по високопланинско Ивелин Йончев

Много се радвам и не спирам да изтъквам силните страни на модела ,като страхотното водене на сняг , състезание в което взех едно не лошо място в генералното класиране с трима души на състезателните обиколки в колата

Малко ремонт
Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 08 Фев 2009, 15:40, променена общо 1 път
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Жорка много красиви моменти си имал с тая 5-ца и явно много й върви да е сватбарската кола защото и при нас изкара една сватба. Радвам се че попадна в твоите ръце и й полагаш толкова грижи 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ех, Жоре, колко свят сте видели заедно ........ да сте живи и здрави, дано те слуша люБИМАта ти и още милион безаварийни километри да изкарате заедно, а после ако е направила за пенсия ....... 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Силно емоционален човек си брат , завиждам ти . Много свят ,много истории.... Припомних си ,че през далечната 1996 година скочих без да искам в Е30 320 купе . А Е34 наистина е расова кола.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Жорка другата придобивка с мощната буква... Още повече да те радва ти пожелавам... А тея коли верно се вбождат в сърцето на човек...Няма така кола като Е34...
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-

П.С. В Баховица какво бешеее...

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Жорка пожелавам ти поне до 2 000 000 км да те слуша безпроблемно.
Тия нашите зверове са направени за много каране и все на дълъг път.
Тия нашите зверове са направени за много каране и все на дълъг път.
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Браво Пенчев
страхотна история имате с колата, пожелавам ти още много безаварийни километри... признавам си завиждам ти благородно 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ех ,спомних си като си купих 320ката през 2002 г ,какъв ентусиазъм и мерак беше .. днес ще ходя усмихнат ,благодаря ти Пенчев за чудесния разказ
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Луд, да ви е честит празника! Още много да се радвате един на друг и все така безавариино! Редно е да отпразнувате повода 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Честит ви празник.
Какво по-хубаво от това-да имаш разкошна кола и да я караш много.
Като я гледам колата ти май пак ще купувам комби ,но черно
С помоща на станчев разбира се. 

Като я гледам колата ти май пак ще купувам комби ,но черно

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4