искам 525 tds
Модератор: Технически модератори
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
искам 525 tds
Здравейте форумци! Току що се регистрирах във форума и веднага почвам с въпросите! Веднага щом се отърва от старата ми кола (Opel Omega 2.0i) останах с добри впечатления, кефеше ме, но си дойде време за смяна. Та на въпроса. От доста време съм хвърлил око на точно определен модел 525тдс. Обожавам звука на 6 цилиндровия дизел и ред други причини. Интересува ме можете ли да ме посъветвате при купуването на тази кола за какво точно да се оглеждам и някакви кирийки ако знаете, как да разбера дали купувам добра кола. То нещата са до късмет от една страна, не купувам нова кола, но все пак искам да съм на ясно с нещата. Искам да си върша работа с колата без особени проблеми, а не да се разправям със спукани глави, изкривени и пр. За това и няма да щадя пари при покупката, мисля че 500-600 лв отгоре не са повод за пазарлъци. Така, че очаквам вашите наставления! Благодаря ви предварително!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не ползвай търсачката а се свържи със Zubcho. неговия дизел е ИДЕАЛЕН и се продава, казвам го защото знам.

- Azereus
- младши ентусиаст
-
И все пак ще може ли някой да ми изясни нещата тук? 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: искам 525 tds
Azereus написа:Здравейте форумци! Току що се регистрирах във форума и веднага почвам с въпросите! Веднага щом се отърва от старата ми кола (Opel Omega 2.0i) останах с добри впечатления, кефеше ме, но си дойде време за смяна. Та на въпроса. От доста време съм хвърлил око на точно определен модел 525тдс. Обожавам звука на 6 цилиндровия дизел и ред други причини. Интересува ме можете ли да ме посъветвате при купуването на тази кола за какво точно да се оглеждам и някакви кирийки ако знаете, как да разбера дали купувам добра кола. То нещата са до късмет от една страна, не купувам нова кола, но все пак искам да съм на ясно с нещата. Искам да си върша работа с колата без особени проблеми, а не да се разправям със спукани глави, изкривени и пр. За това и няма да щадя пари при покупката, мисля че 500-600 лв отгоре не са повод за пазарлъци. Така, че очаквам вашите наставления! Благодаря ви предварително!
Взимай ,колата на зъбчо-подържана е както трябва,с много екстри,на нормална цена.Той се е вманячил по едно Е34 3500 кубика и затова я продава.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=107465
Ето какво трябва да се гледа:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
И много важно за tds-сите:
-Да пали веднага топла-в противен случай може да ти се наложи да сменяш верига
-Да не мени оборотите на празен ход-заминала е електрониката на ГНП
-Да не надува мъркучите на охлаждането и стрелката на уреда за температурата на водата да стои на 12без1 минута при всякакви натоварвания-в противен случай може да е спукана главата.
Но пак ти казвам-считай ,че си намерил това ,което ти трябва.Успех

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колеги благодаря за добрите думи.
Надявам се колега, че не си се хвърлил на автомобил за 3000лв, щото ще береш ядове да знаеш. Ще почнеш да "купуваш" във форума глава и какво ли не още и с ремонта колата ти ще дойде на 5000-6000 а може и на 10000лв да стъпиш (като мен
)
В мойта кола съм вложил вече към 3000лв а може и повече в ремонти и глезотийки и честно казано малко ме е яд, че я продавам толкова евтино. Но това е пазарната икономика и аз трябва да се съобразявам с нея.
И да кажа само, че ще има и бонус до 1 седмица ще сменя горни носачи и биалетки на мойта кола (380лв с работата) + ще оправя големия шибедах и ще бъде претапициран тавана (плата е купен и само трябва да се залепи) А ако ме хванеш в добро настроение преди да поставя тавана, ще сложа изолация (шумо и топло) на тавана, страничните кори и където още се сетиш (врати, под задна седалка и отзад на страничните панели). Така ще я шумоизолирам колата, че ще се чудиш тоя дизел работи ли изобщо. Ще добавя и шумоизолация на самите капаци на шибедаха, като го отворим. И ако слушаш ще те светна да си сложиш прозрачно анти UV фолио и лятото няма да ти напича изобщо като караш колата, демек ще увеличиш на климатика полезното действие.
Хайде, че се увлякох в рекламата и идеите за моята кола.
Успех с продажбата и покупката.
Надявам се колега, че не си се хвърлил на автомобил за 3000лв, щото ще береш ядове да знаеш. Ще почнеш да "купуваш" във форума глава и какво ли не още и с ремонта колата ти ще дойде на 5000-6000 а може и на 10000лв да стъпиш (като мен

В мойта кола съм вложил вече към 3000лв а може и повече в ремонти и глезотийки и честно казано малко ме е яд, че я продавам толкова евтино. Но това е пазарната икономика и аз трябва да се съобразявам с нея.
И да кажа само, че ще има и бонус до 1 седмица ще сменя горни носачи и биалетки на мойта кола (380лв с работата) + ще оправя големия шибедах и ще бъде претапициран тавана (плата е купен и само трябва да се залепи) А ако ме хванеш в добро настроение преди да поставя тавана, ще сложа изолация (шумо и топло) на тавана, страничните кори и където още се сетиш (врати, под задна седалка и отзад на страничните панели). Така ще я шумоизолирам колата, че ще се чудиш тоя дизел работи ли изобщо. Ще добавя и шумоизолация на самите капаци на шибедаха, като го отворим. И ако слушаш ще те светна да си сложиш прозрачно анти UV фолио и лятото няма да ти напича изобщо като караш колата, демек ще увеличиш на климатика полезното действие.

Хайде, че се увлякох в рекламата и идеите за моята кола.
Успех с продажбата и покупката.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Е това го бях пропуснал-
-Да не купуваш tds за 3-4000лв.При всички случаи ще дадеш още толкова за да го възстановиш-нервите са допълнително.
-Да не купуваш tds за 3-4000лв.При всички случаи ще дадеш още толкова за да го възстановиш-нервите са допълнително.

- Azereus
- младши ентусиаст
-
Много благодаря за помощта! Колата на зъбчо наистина е супер, това което ме спира е, че не искам комби, а и не мога да го вкарам в гаража, защото се влиза под много кофти ъгъл (понеже имаме още 3 кочини в нас). Още веднъж много благодаря и като взема колата ще пиша да видим дали съм се справил 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Виж и моята в галерията ми
А аз мисля да скоча в 730д .Има я и в "продава автомобили" .Ще има и договаряне . За колата ще кажа само - ОТЛИЧНА.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
klintan66 написа:Виж и моята в галерията миА аз мисля да скоча в 730д .Има я и в "продава автомобили" .Ще има и договаряне . За колата ще кажа само - ОТЛИЧНА.
Azereus , послушай цветико за няколкото най-общи съвета.
За на klintan66 колата

Успех

п.с. Намали размерите на аватара си ,защото разтеглят таблиците на форума - благодаря предварително :!:
Георги Пенчев
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC