524 тд изтече антифриза???
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
524 тд изтече антифриза???
Здравейте, имам следния проблем и искам да помоля за малко помощ...Вчера паркирам пред работата и няма и 3-4 мин и една от колежките ме вика горе при колата..отивам аз и гледам под колата локвичка (направо си локва )и си продължава да си капе..чудих се, гледах от какво пък може да е тази течност и стигнах до извода ,че течността, която е изтекла е антифриз. Около казанчето за антифриза беше влажно и си мисля дали е възможно да е избило от капачката понеже доста го бях понапълнил ,а капачката почти никога не я затягам ( съвсем леко я завинтвам ) та от жегата да се е разширила течността и да е избила от там? казаха ми ,че може и да е помпа .. сутринта след работа погледнах и течността в казанчето беше почти на дъното,но все пак имаше не беше изтекла цялата,но за всеки случай си я оставих колата там да си седи днес докато не разбера какво може да и е ...
колата е 524тд
общо взето целия ден беше баси гадния сутринта заради един безсмъртен за да не ме нацели челно се принудих да отбия в дясно и си огънах ръбчето на предни калник ,а вечерта и тази гадост та така то има ли да става..

общо взето целия ден беше баси гадния сутринта заради един безсмъртен за да не ме нацели челно се принудих да отбия в дясно и си огънах ръбчето на предни калник ,а вечерта и тази гадост та така то има ли да става..

Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: 524 тд изтече антифриза???
L.B.Team написа:Здравейте, имам следния проблем и искам да помоля за малко помощ...Вчера паркирам пред работата и няма и 3-4 мин и една от колежките ме вика горе при колата..отивам аз и гледам под колата локвичка (направо си локва )и си продължава да си капе..чудих се, гледах от какво пък може да е тази течност и стигнах до извода ,че течността, която е изтекла е антифриз. Около казанчето за антифриза беше влажно и си мисля дали е възможно да е избило от капачката понеже доста го бях понапълнил ,а капачката почти никога не я затягам ( съвсем леко я завинтвам ) та от жегата да се е разширила течността и да е избила от там? казаха ми ,че може и да е помпа .. сутринта след работа погледнах и течността в казанчето беше почти на дъното,но все пак имаше не беше изтекла цялата,но за всеки случай си я оставих колата там да си седи днес докато не разбера какво може да и е ...колата е 524тд
на мене така ми правеше ио се оказа гарнитура на главата
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Така,оказа се ,че съм и сипал повечко течност и от жегата течносста се е разширила и излишъка е изтекъл от самата капачка , тъй като небеше завита докрай.На казанчето има дупка и отдолу маркуче ,което е отвело течността под колата... сега всичко е наред.. 

Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
7 мнения
• Страница 1 от 1