524 тд изтече антифриза???

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

524 тд изтече антифриза???

Мнение от L.B.Team » 09 Сеп 2008, 7:14

Здравейте, имам следния проблем и искам да помоля за малко помощ...Вчера паркирам пред работата и няма и 3-4 мин и една от колежките ме вика горе при колата..отивам аз и гледам под колата локвичка (направо си локва )и си продължава да си капе..чудих се, гледах от какво пък може да е тази течност и стигнах до извода ,че течността, която е изтекла е антифриз. Около казанчето за антифриза беше влажно и си мисля дали е възможно да е избило от капачката понеже доста го бях понапълнил ,а капачката почти никога не я затягам ( съвсем леко я завинтвам ) та от жегата да се е разширила течността и да е избила от там? казаха ми ,че може и да е помпа .. сутринта след работа погледнах и течността в казанчето беше почти на дъното,но все пак имаше не беше изтекла цялата,но за всеки случай си я оставих колата там да си седи днес докато не разбера какво може да и е ... :confused: колата е 524тд
общо взето целия ден беше баси гадния сутринта заради един безсмъртен за да не ме нацели челно се принудих да отбия в дясно и си огънах ръбчето на предни калник ,а вечерта и тази гадост та така то има ли да става.. :confused:
Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Re: 524 тд изтече антифриза???

Мнение от stambo_81dg » 09 Сеп 2008, 11:34

L.B.Team написа:Здравейте, имам следния проблем и искам да помоля за малко помощ...Вчера паркирам пред работата и няма и 3-4 мин и една от колежките ме вика горе при колата..отивам аз и гледам под колата локвичка (направо си локва )и си продължава да си капе..чудих се, гледах от какво пък може да е тази течност и стигнах до извода ,че течността, която е изтекла е антифриз. Около казанчето за антифриза беше влажно и си мисля дали е възможно да е избило от капачката понеже доста го бях понапълнил ,а капачката почти никога не я затягам ( съвсем леко я завинтвам ) та от жегата да се е разширила течността и да е избила от там? казаха ми ,че може и да е помпа .. сутринта след работа погледнах и течността в казанчето беше почти на дъното,но все пак имаше не беше изтекла цялата,но за всеки случай си я оставих колата там да си седи днес докато не разбера какво може да и е ... :confused: колата е 524тд
общо взето целия ден беше баси гадния сутринта заради един безсмъртен за да не ме нацели челно се принудих да отбия в дясно и си огънах ръбчето на предни калник ,а вечерта и тази гадост та така то има ли да става.. :confused:

на мене така ми правеше ио се оказа гарнитура на главата

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 09 Сеп 2008, 13:51

Егати гарнитурата чак на земята ли е текла ве :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Сеп 2008, 15:24

сега си я напълни до белега и си завинти хубаво капачката
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 09 Сеп 2008, 18:18

То и термостата може да е
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 11 Сеп 2008, 17:26

Добре де що трябва да е до белега... смисъл аз на моята я препълвах а тя си изхвърляше излищното :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от L.B.Team » 12 Сеп 2008, 9:54

Така,оказа се ,че съм и сипал повечко течност и от жегата течносста се е разширила и излишъка е изтекъл от самата капачка , тъй като небеше завита докрай.На казанчето има дупка и отдолу маркуче ,което е отвело течността под колата... сега всичко е наред.. :)
Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...

Назад към E34