e34 2.5 tds прекъсва
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
e34 2.5 tds прекъсва
зна4и като вклиу4а фаровете по4ва да прекъсва и се опразя за 2 3 сек... като вклиу4а климатика пак го прави тоя номер.. съ6то и като тръгна на ниски без гас..
дали не е от номер 5???
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... l-13_0392/
отка4их кабел4ето оба4е аванса се промени и зе да 4ука много...
като и подам леко газ ( 1 2 мм) се оправя има ли на4ин да и овели4а оборотите или да запо4вам да търся проблема
във високи няма никакъв проблем само на ниски обороти го прави
дали не е от номер 5???
като и подам леко газ ( 1 2 мм) се оправя има ли на4ин да и овели4а оборотите или да запо4вам да търся проблема
Последна промяна BMWm5 на 03 Сеп 2008, 0:15, променена общо 1 път
- kotev_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Колега как така прекъсва ..
Ако на играенето на оборотите викаш прекъсване, значи е напълно нормално, ако се оправя след 1-2сек. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
ivan. написа:Май пистите на плочката са ти се протъркали в началото
Тогава проблема ще е хроничен ... При пускане на фарове, климатик и т.н. ( с две думи увеличаване консумацията на ток) е напълно нормално да заиграят оборотите за 1-2сек. ( в малък диапазон естествено) ..

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
А при потеглянето?Methodius написа:ivan. написа:Май пистите на плочката са ти се протъркали в началото
Тогава проблема ще е хроничен ... При пускане на фарове, климатик и т.н. ( с две думи увеличаване консумацията на ток) е напълно нормално да заиграят оборотите за 1-2сек. ( в малък диапазон естествено) ..

by ''kompleksa''
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз да питам, ако при загрял тдс се получава този ефект или се разтриса на място, възможно ли е това да се дължи на износени гарнитури на помпата. Всмисъл да изпуска нафта и да не и стига за празен ход? Гледам че помпата ми е поизцапана, но не се вижда да тече отнякъде.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
ivan. написа: ...
При така описан проблема от колегата, при потеглянето също .. Ако визираме потегляне само на съединител ( без абсолютно никаква газ ), двигателя се натоварва изведнъж, няма как да не паднат оборотите, докато се стабилизира, според мен ..

Последна промяна Methodius на 03 Сеп 2008, 16:08, променена общо 2 пъти
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз последно неможах да разбера: Като е износена плочката тресе с промяна на оборотите или без промяна на оборотите. На мен ми тресе загряла без да променя оборотите. Като ги гледам на скритите менюта на борда оборотите варират между 750-760.
Нямам никакви проблеми при включване на консуматор. Тази седмица правих дизел шпулунг и ми се стори че тресенето се пооправи (беше едва доловимо0 , но днес пак се разтресе брутално
Нямам никакви проблеми при включване на консуматор. Тази седмица правих дизел шпулунг и ми се стори че тресенето се пооправи (беше едва доловимо0 , но днес пак се разтресе брутално

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Воденичаров написа:Аз последно неможах да разбера: Като е износена плочката тресе с промяна на оборотите или без промяна на оборотите ...
С промяна на оборотите ..

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: e34 2.5 tds прекъсва
BMWm5 написа:зна4и като вклиу4а фаровете по4ва да прекъсва и се опразя за 2 3 сек... като вклиу4а климатика пак го прави тоя номер.. съ6то и като тръгна на ниски без гас..
дали не е от номер 5???
Колега ,според мен количеството гориво,което се подава от ГНП е на някаква гранична стойност и при натоварване на двигателя,просто не достига гориво.Затова трябва малко да промениш центровката на ГНП-да подадеш повече гориво от плочката.Да кажем ,ако дълго време не е правена центровката на ГНП ,естественото износване на двигателя,трябва да се компенсира с подаването на повече гориво,за да работи двигателя и елементите от колата ,които задвижва ,нормално-в твоя случай алтернатора и компресора на климатика.
На №5 няма какво да пипаш-това О пръстен на клапана за обратното гориво,сигурно си извадил кабела на авансатора №8 ,но и там не трябва да пипаш-той променя ъгъла на впръскване в зависимост от температурата на двигателя.
- Polgargaist
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3