Нещо ми се кара седан...
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Нещо ми се кара седан...
Някой има ли навит за бартер ??? Да му трябва комби дизел да вози децата и багажа?
Навит съм някой да ми даде бензиново е34 седан с 2 air bags климатроник, автомат и кожа. Може и 535 да е мотора даже е препоръчително
Ако има хора които искат бартер да направим аз съм навит. Не пускам обявата в продава, защото не искам да ме налазят е36 и е30 и да гледам тъпи коментари.
Моята кола: е34 525 TDS, 12.1995г., 2 air bags, ABS, автоматик , климатик, с нивомат е, 4 ел стъкла, 2-ния шибедах (за него чети по-долу), по салона няма скъсано и тн. По двг. всичко е оригинално, даже седят капаците на фаровете дето повечето ги нямат.
Пиша какво съм сменил по колата и какво има за смяна. Това за смяна ще бъде оправено до 1 месец. Не бързам и не продавам колата просто ако има някой с идеи за бартер, и не му се занимава с продажба да пише тук или на ЛС.
Сменени масло, филтри и тн преди 3к км. Сменени вериги, глава (само тя беше на 2-ра ръка, че нова 3500лв), 4 бутала+ биели, гумички на клапаните и гарнитури пак преди 3к км. Имаше сериозна повреда, която беше отстранена и сега автомобила е с перфектен ДВГ. Напълнен климатик на 1-ви май и в момента перфектно работещ. Голям борд, темпомат и ксенон ( в гаранция все още). Рециклирана кормилна кутия (гаранция до 10.2008г)+ сменено масло на хидравликата. Сменено масло на автоматика преди 10к км. в Jemini. Акумулатор на 1 г. закупен 20.07.2007г. (имам гаранцията за него). Тавана ми е свален, закупен е плат и ще бъде претапициран изцяло, като ще бъде добавена и допълнителна шумо-изолация навсякъде където може да се сложи такава (таван, странични колонки под задните седалки и под страничните панели отзад). Пратапициран волан преди 4 месеца демек нов.
Оправил съм и счупената щоричка при лоста на автоматика дето е толкова дразнеща като се счупи. Сменено предно стъкло поради удар от камъче. Винетка до края на 2008г.
Сега какво предстои да се смени:
Голям шибедах - който не работи и поради тази причина съм свалил тапицерията на тавана. Автомобила ще бъде закаран на майстор който ще отстрани повредата и всичко ще работи + претапициране на плочите на тавана със същия плат като на новия таван.
Предни носачи горни + биалетки ще бъдат сменени пак до края на месеца. Малко по-натам ще сменя и долните носачи и по предницата всичко ще заспи. (Тия пари все не стигат
)
Сега за забележките по боята. Има такива, но и те в някакъв момент ще бъдат отстранени. Не са фатални и гнило няма никъде.
Пак казвам не бързам за никъде. Просто опипвам почвата
Може пък с някой да си разменим колите и двамата да останем доволни.
Колеги от този подфорум са виждали колата на живо и знаят колко си я обичам и как се грижа за нея.
Някой ако има интерес ще се направят още снимки естествено и ще бъдат изпратени или пуснти в тази тема.
Навит съм някой да ми даде бензиново е34 седан с 2 air bags климатроник, автомат и кожа. Може и 535 да е мотора даже е препоръчително

Ако има хора които искат бартер да направим аз съм навит. Не пускам обявата в продава, защото не искам да ме налазят е36 и е30 и да гледам тъпи коментари.
Моята кола: е34 525 TDS, 12.1995г., 2 air bags, ABS, автоматик , климатик, с нивомат е, 4 ел стъкла, 2-ния шибедах (за него чети по-долу), по салона няма скъсано и тн. По двг. всичко е оригинално, даже седят капаците на фаровете дето повечето ги нямат.
Пиша какво съм сменил по колата и какво има за смяна. Това за смяна ще бъде оправено до 1 месец. Не бързам и не продавам колата просто ако има някой с идеи за бартер, и не му се занимава с продажба да пише тук или на ЛС.
Сменени масло, филтри и тн преди 3к км. Сменени вериги, глава (само тя беше на 2-ра ръка, че нова 3500лв), 4 бутала+ биели, гумички на клапаните и гарнитури пак преди 3к км. Имаше сериозна повреда, която беше отстранена и сега автомобила е с перфектен ДВГ. Напълнен климатик на 1-ви май и в момента перфектно работещ. Голям борд, темпомат и ксенон ( в гаранция все още). Рециклирана кормилна кутия (гаранция до 10.2008г)+ сменено масло на хидравликата. Сменено масло на автоматика преди 10к км. в Jemini. Акумулатор на 1 г. закупен 20.07.2007г. (имам гаранцията за него). Тавана ми е свален, закупен е плат и ще бъде претапициран изцяло, като ще бъде добавена и допълнителна шумо-изолация навсякъде където може да се сложи такава (таван, странични колонки под задните седалки и под страничните панели отзад). Пратапициран волан преди 4 месеца демек нов.

Сега какво предстои да се смени:
Голям шибедах - който не работи и поради тази причина съм свалил тапицерията на тавана. Автомобила ще бъде закаран на майстор който ще отстрани повредата и всичко ще работи + претапициране на плочите на тавана със същия плат като на новия таван.
Предни носачи горни + биалетки ще бъдат сменени пак до края на месеца. Малко по-натам ще сменя и долните носачи и по предницата всичко ще заспи. (Тия пари все не стигат

Сега за забележките по боята. Има такива, но и те в някакъв момент ще бъдат отстранени. Не са фатални и гнило няма никъде.
Пак казвам не бързам за никъде. Просто опипвам почвата

Колеги от този подфорум са виждали колата на живо и знаят колко си я обичам и как се грижа за нея.

Някой ако има интерес ще се направят още снимки естествено и ще бъдат изпратени или пуснти в тази тема.
Последна промяна Zubcho на 28 Авг 2008, 7:03, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае.
Колега ,помисли и за Е36 М50В25-малък изстребител.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zvetiko написа:На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае.
ти го виж зъба на живо и после си го представи как влиза в Е36

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho и ако имаш сериозни намерения побързай да корегираш поста си,докато знаем само двама-трима,но ние ще си траем срещу една бира -ще уплашиш хората с това което си правил.
ПРосто пиши-афтомобила е ПЕРФЕКТЕН и това е достатъчно;)

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:zvetiko написа:На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае.
ти го виж зъба на живо и после си го представи как влиза в Е36![]()
![]()
![]()
![]()
Ето я колата

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106281
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
zvetiko написа:_65536_kb_sec_ написа:zvetiko написа:На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае.
ти го виж зъба на живо и после си го представи как влиза в Е36![]()
![]()
![]()
![]()
Ето я колата![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106281
Не иска да бартеросва

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Който разбира тук се спира. Като се мине през Е34 е завиги
към този автомобил.
На който не му харесват Е34-те не му трябва БМВ.

На който не му харесват Е34-те не му трябва БМВ.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и той ще я поиска скоро///peter написа:Само дино остана да иска на газИначе колега кефи ме колата е лъскачка, но... нафтата е бая скъпа

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
zvetiko написа:Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални.
Мене не може да ме откажете от дизелите, каквото и да пишете... може да тресе, да има собствено мнение, ама не обичам миризмата на бензин, а от газта ми се повръща... сега даже търся и още едно малко дизелче за жената.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
при мен е обратното пък--обичам миризмата на бензин и газ...от дизела особенно на БМВ Е34 ми се повръща.I LOVE BMW I LOVE LPGVlados написа:zvetiko написа:Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални.
Мене не може да ме откажете от дизелите, каквото и да пишете... може да тресе, да има собствено мнение, ама не обичам миризмата на бензин, а от газта ми се повръща... сега даже търся и още едно малко дизелче за жената.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bmwfena написа:при мен е обратното пък--обичам миризмата на бензин и газ...от дизела особенно на БМВ Е34 ми се повръща.I LOVE BMW I LOVE LPGVlados написа:zvetiko написа:Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални.
Мене не може да ме откажете от дизелите, каквото и да пишете... може да тресе, да има собствено мнение, ама не обичам миризмата на бензин, а от газта ми се повръща... сега даже търся и още едно малко дизелче за жената.![]()
![]()
хахахахахаха няма такъв обрас като Бисер ей

Зъбчо , пускай я в мобелето ,там няма полета отредени за разни знайни и незнайни "поети" каквити има тук, наоколо

Весо песа и той иска да продаде комбито му тук във форума ,но в "продава" е главно бла-бла

Георги Пенчев
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2