Нещо ми се кара седан...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Нещо ми се кара седан...

Мнение от Zubcho » 27 Авг 2008, 19:49

Някой има ли навит за бартер ??? Да му трябва комби дизел да вози децата и багажа?

Навит съм някой да ми даде бензиново е34 седан с 2 air bags климатроник, автомат и кожа. Може и 535 да е мотора даже е препоръчително :mhihi:

Ако има хора които искат бартер да направим аз съм навит. Не пускам обявата в продава, защото не искам да ме налазят е36 и е30 и да гледам тъпи коментари.

Моята кола: е34 525 TDS, 12.1995г., 2 air bags, ABS, автоматик , климатик, с нивомат е, 4 ел стъкла, 2-ния шибедах (за него чети по-долу), по салона няма скъсано и тн. По двг. всичко е оригинално, даже седят капаците на фаровете дето повечето ги нямат.

Пиша какво съм сменил по колата и какво има за смяна. Това за смяна ще бъде оправено до 1 месец. Не бързам и не продавам колата просто ако има някой с идеи за бартер, и не му се занимава с продажба да пише тук или на ЛС.

Сменени масло, филтри и тн преди 3к км. Сменени вериги, глава (само тя беше на 2-ра ръка, че нова 3500лв), 4 бутала+ биели, гумички на клапаните и гарнитури пак преди 3к км. Имаше сериозна повреда, която беше отстранена и сега автомобила е с перфектен ДВГ. Напълнен климатик на 1-ви май и в момента перфектно работещ. Голям борд, темпомат и ксенон ( в гаранция все още). Рециклирана кормилна кутия (гаранция до 10.2008г)+ сменено масло на хидравликата. Сменено масло на автоматика преди 10к км. в Jemini. Акумулатор на 1 г. закупен 20.07.2007г. (имам гаранцията за него). Тавана ми е свален, закупен е плат и ще бъде претапициран изцяло, като ще бъде добавена и допълнителна шумо-изолация навсякъде където може да се сложи такава (таван, странични колонки под задните седалки и под страничните панели отзад). Пратапициран волан преди 4 месеца демек нов. ;) Оправил съм и счупената щоричка при лоста на автоматика дето е толкова дразнеща като се счупи. Сменено предно стъкло поради удар от камъче. Винетка до края на 2008г. :winky:

Сега какво предстои да се смени:
Голям шибедах - който не работи и поради тази причина съм свалил тапицерията на тавана. Автомобила ще бъде закаран на майстор който ще отстрани повредата и всичко ще работи + претапициране на плочите на тавана със същия плат като на новия таван.
Предни носачи горни + биалетки ще бъдат сменени пак до края на месеца. Малко по-натам ще сменя и долните носачи и по предницата всичко ще заспи. (Тия пари все не стигат :) )

Сега за забележките по боята. Има такива, но и те в някакъв момент ще бъдат отстранени. Не са фатални и гнило няма никъде.

Пак казвам не бързам за никъде. Просто опипвам почвата ;) Може пък с някой да си разменим колите и двамата да останем доволни.

Колеги от този подфорум са виждали колата на живо и знаят колко си я обичам и как се грижа за нея.

Изображение
Изображение

Някой ако има интерес ще се направят още снимки естествено и ще бъдат изпратени или пуснти в тази тема.
Последна промяна Zubcho на 28 Авг 2008, 7:03, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Авг 2008, 20:17

успех колега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 27 Авг 2008, 20:26

На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае. :mhihi:

Колега ,помисли и за Е36 М50В25-малък изстребител. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Авг 2008, 20:30

Само дино остана да иска на газ :D Иначе колега кефи ме колата е лъскачка, но... нафтата е бая скъпа :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Авг 2008, 20:33

zvetiko написа:На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае. :mhihi:

ти го виж зъба на живо и после си го представи как влиза в Е36 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 27 Авг 2008, 20:37

Zubcho и ако имаш сериозни намерения побързай да корегираш поста си,докато знаем само двама-трима,но ние ще си траем срещу една бира -ще уплашиш хората с това което си правил. ;) ПРосто пиши-афтомобила е ПЕРФЕКТЕН и това е достатъчно;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 27 Авг 2008, 20:40

_65536_kb_sec_ написа:
zvetiko написа:На колегата не му се кара седан ,а му се кара на бензин,на газ,но още не го знае. :mhihi:

ти го виж зъба на живо и после си го представи как влиза в Е36 :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ето я колата ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106281

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 27 Авг 2008, 20:41

zvetiko написа:
_65536_kb_sec_ написа:

Ето я колата ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106281

Не иска да бартеросва :( питах го вече.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 27 Авг 2008, 20:47

Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 27 Авг 2008, 20:48

Който разбира тук се спира. Като се мине през Е34 е завиги :bowdown: :bowdown: :bowdown: към този автомобил.

На който не му харесват Е34-те не му трябва БМВ.

Потребител
Аватар

E34 е супер

Мнение от iv4os » 27 Авг 2008, 21:31

Много си прав колега, по-добро от е34 няма, най-якия автомобил :bchug:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2008, 21:59

///peter написа:Само дино остана да иска на газ :D Иначе колега кефи ме колата е лъскачка, но... нафтата е бая скъпа :(
и той ще я поиска скоро :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 27 Авг 2008, 22:05

zvetiko написа:Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални. :confused:

Мене не може да ме откажете от дизелите, каквото и да пишете... може да тресе, да има собствено мнение, ама не обичам миризмата на бензин, а от газта ми се повръща... сега даже търся и още едно малко дизелче за жената.
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2008, 22:38

Vlados написа:
zvetiko написа:Тогава,пускай я в мобиле.бг-тук толкова е писано против дизелите,че шансовете ти са минимални. :confused:

Мене не може да ме откажете от дизелите, каквото и да пишете... може да тресе, да има собствено мнение, ама не обичам миризмата на бензин, а от газта ми се повръща... сега даже търся и още едно малко дизелче за жената.
при мен е обратното пък--обичам миризмата на бензин и газ...от дизела особенно на БМВ Е34 ми се повръща.I LOVE BMW I LOVE LPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Авг 2008, 23:03

bmwfena написа:
Vlados написа:

при мен е обратното пък--обичам миризмата на бензин и газ...от дизела особенно на БМВ Е34 ми се повръща.I LOVE BMW I LOVE LPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахахаха няма такъв обрас като Бисер ей :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това колкото и да мисля ,пак няма да мога да се сетя за такъв лаф :help: 8)

Зъбчо , пускай я в мобелето ,там няма полета отредени за разни знайни и незнайни "поети" каквити има тук, наоколо ;)
Весо песа и той иска да продаде комбито му тук във форума ,но в "продава" е главно бла-бла :evil: и разни гиздийки за по 50 левчета :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към E34