Въпрос относно радиатора
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно радиатора
Колата ми е без климатик и разбрах че има разлика в радиаторите за клима и без клима. Мога ли да сложа такъв за клима и ще имам ли някакви проблеми ? Или да търся такъв за кола без клима...
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Колега не знам дали ще стане и дали ще има проблем, но моето мнение е да си сложиш оригиналния, все пак хората в БМВ така са си го сметнали 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
разликата е, че на този с климатик хоризонталната дължина му е по-голяма, и дифузьора следователно е различен, а и други работи сигурно са различни. например долу където ляга радиатора. ония ден купувах за 518-ка дифузьор...

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
става малко нагласяне да го паснеш поне няма да имаш проблем с загряване понеже е малко по голям радиатора 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Радиатора на 4 цилиндровата е с 6 см по-тесен от на 6 цилиндровите ,което не е проблем ,защото щипките отгоре го захващат за маската , съединение ,което е малко по-дълго и ще стане
Благоевградската инспекция за технически надзор на всички съоражения и съдове под налягане (бензиностанции,газостанции,парни инсталации и котли) и повдигателни съоражения (асансьори,ескалатори,кранове,лифтове) си имат отскоро една 518-ска ,която беше без климатик, сложиха и такъв и колата почна да грее.Смениха радиатора с такъв от М50В25 ,смениха в последствие и гарнитура на главата май и сега се возят на метан инспекторите ,на климатик и така
Няма нищо специално или невъзможно
Георги Пенчев

Няма нищо специално или невъзможно

Георги Пенчев
8 мнения
• Страница 1 от 1