защо е 34 гарми на газ
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
защо е 34 гарми на газ
колеги някой незнае ли някой кадърен газаджия дет да ми опрай колата кат хората ? благодаря ви предварително !!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: защо е 34 гарми на газ
нито пише откъде си-нито пише как ти работи мотора-кога гърми-ква ти е уредбата--ти мислиш ли че с таа молба некой може да ти помогнекккк76 написа:колеги някой незнае ли някой кадърен газаджия дет да ми опрай колата кат хората ? благодаря ви предварително !!!

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfena написа:нито пише откъде си-нито пише как ти работи мотора-кога гърми-ква ти е уредбата--ти мислиш ли че с таа молба некой може да ти помогнекккк76 написа:колеги някой незнае ли някой кадърен газаджия дет да ми опрай колата кат хората ? благодаря ви предварително !!!
Фенче,ти ги разбираш газовите истории-я кажи какво ти е мнението за Е318 is с метанов инжекцион-да се хвърлям ли.

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми кво да ми е мнението-немъл съм метан ама едно съм сигурен-че ще си 3 пъти по доволен от тоа дизел-гарантирам ти го.zvetiko написа:bmwfena написа:нито пише откъде си-нито пише как ти работи мотора-кога гърми-ква ти е уредбата--ти мислиш ли че с таа молба некой може да ти помогнекккк76 написа:колеги някой незнае ли някой кадърен газаджия дет да ми опрай колата кат хората ? благодаря ви предварително !!!
Фенче,ти ги разбираш газовите истории-я кажи какво ти е мнението за Е318 is с метанов инжекцион-да се хвърлям ли.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
///MILEN написа:Баце карай си tds
Карай,карай ,ама разни колеги само ме бъзикат с тая нафта-пуши,скъпа,пука глави.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:ми кво да ми е мнението-немъл съм метан ама едно съм сигурен-че ще си 3 пъти по доволен от тоа дизел-гарантирам ти го.zvetiko написа:bmwfena написа:нито пише откъде си-нито пише как ти работи мотора-кога гърми-ква ти е уредбата--ти мислиш ли че с таа молба некой може да ти помогнекккк76 написа:колеги някой незнае ли някой кадърен газаджия дет да ми опрай колата кат хората ? благодаря ви предварително !!!
Имаш в предвид финансово 3 пъти.А може и дясното око да ми се оправи.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
един по един от нафтовия сектор ще дойдете в газовия--преди 2 седмици на жената с Е36цата с 54л газ минах 610 км--смесен разход -не само извънградскоzvetiko написа:///MILEN написа:Баце карай си tds
Карай,карай ,ама разни колеги само ме бъзикат с тая нафта-пуши,скъпа,пука глави.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:един по един от нафтовия сектор ще дойдете в газовия--преди 2 седмици на жената с Е36цата с 54л газ минах 610 км--смесен разход -не само извънградскоzvetiko написа:///MILEN написа:Баце карай си tds
Стига бе -ас със тия пари ще мина 100-на км градско.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата -
а бях изминал 450км с 35-40лв...и да не ми вервате -ваша си работа

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
JANI написа:аз с 8,5л газ минавам 70км градско с клима в пловдив е39 520и, ноооо 20 ДЛЪЖЕН ЪМ ДА ОТБЕЛЕЖА 4е върви доста по-малко от тдс .......................................
По-малко ,ама по 1К за нафта на месец-писна ми вече.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
м дааа-по добре разликата да я обръщаш в хубави жени и удоволствия-ай бегам че да не ме мерне моята кво пишаzvetiko написа:JANI написа:аз с 8,5л газ минавам 70км градско с клима в пловдив е39 520и, ноооо 20 ДЛЪЖЕН ЪМ ДА ОТБЕЛЕЖА 4е върви доста по-малко от тдс .......................................
По-малко ,ама по 1К за нафта на месец-писна ми вече.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата -![]()
![]()
![]()
Еми ,сигурно подсъзнателно ,в резултат от ужаса от поредният гърмеж,ръчичката е трепнала и е превключила на бензин.

м дааа-по добре разликата да я обръщаш в хубави жени и удоволствия-ай бегам че да не ме мерне моята кво пиша
Аз докато се осъзная,живота си изтече-без удоволствия,без жени,само смрад на нафта..

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не забравяй че при мен бензина е запалене-не за каранеzvetiko написа:bmwfena написа:не знам ама много съм очарован--той Тошко видя-Хасково-Сарафово -Хасково отварям багажника и шоккк-бутилката на средата -![]()
![]()
![]()
Еми ,сигурно подсъзнателно ,в резултат от ужаса от поредният гърмеж,ръчичката е трепнала и е превключила на бензин.м дааа-по добре разликата да я обръщаш в хубави жени и удоволствия-ай бегам че да не ме мерне моята кво пиша
Аз докато се осъзная,живота си изтече-без удоволствия,без жени,само смрад на нафта..

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3