проблем с волана
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
проблем с волана
здравейте! имам куп проблеми с волана като за начало има доста сериозен луфт, като пусна мигача понякога не се спира, а като го пускам се клати чак и лоста за чистачките и като се понагрее почва да скърца. някой ако има идея от каво се получава всичко това ще съм му много благодарен ако обясни, а и евентуално колко би ми излязъл ремонта
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
И при мене е нещо такова ! Има луфт на волана - около 1-2см. и като изправям завой мигача не винаги се връща ! Някой ако знае да каже къде е проблема.

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ами за луфта незнам - може да са много неща (паразитен хебел, накрайници, карета и т.н.), но за скърцането имам предположение
на мен ми скърцаше, когато беше се прегънал лентовия проводник.... след това следва прекъсване и главоболия с АИРБЕГА и КЛАКСОНА...

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

predel написа:Ами за луфта незнам - може да са много неща (паразитен хебел, накрайници, карета и т.н.), но за скърцането имам предположениена мен ми скърцаше, когато беше се прегънал лентовия проводник.... след това следва прекъсване и главоболия с АИРБЕГА и КЛАКСОНА...
паразитен хебел може ли някой да ми каже как се води това на англииски и как да го търся в реалоем-а и по сервизните книжки
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
predel написа:Ами за луфта незнам - може да са много неща (паразитен хебел, накрайници, карета и т.н.), но за скърцането имам предположениена мен ми скърцаше, когато беше се прегънал лентовия проводник.... след това следва прекъсване и главоболия с АИРБЕГА и КЛАКСОНА...
благодаря колега ще го имам впредвид
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
- predel
- ентусиаст
-
crazy_d написа:За цигъркането,най-вероятно ти е изсъхнала греста на металните писти на волана!

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
predel написа:crazy_d написа:За цигъркането,най-вероятно ти е изсъхнала греста на металните писти на волана!Кви са тия писти, я сподели, че да не вляза в някой филм някой път...
Не е кой знае какво,като обърнеш волана нали има кръгла пластина(метална),като засъхне греста по нея ипочва да скърца чопчето дето контактува с нея!
- predel
- ентусиаст
-
Аз такова нямам, имам лентов кабел и 1 ограничител на шайбата дет държи кабела, нямам друго... (моята е с аирбег на волана)

10 мнения
• Страница 1 от 1