Датчик на коляновия вал
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Датчик на коляновия вал
Момчета, потърсих с търсачката, но не намерих инфо, къде точно се намира този датчик и как мога да разбера дали е изряден или не?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Роджър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет ниско, бавно и сигурно
- Детайли за колата: E34 520i 24v
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то бате,само на скъпите са на маховика 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
тебе както в 80% от случаите-пак не те разбрах
Колата ми прави кофти номер от седмица насам и ми казаха да си проверя "датчика на коляновия вал"... само дето незнам къде е по-точно този датчик и как да го проверя... та затова искам помощ тук

Колата ми прави кофти номер от седмица насам и ми казаха да си проверя "датчика на коляновия вал"... само дето незнам къде е по-точно този датчик и как да го проверя... та затова искам помощ тук

k
ако не работи датчика изобщо няма да запали!dj_ennsy_1 написа:тебе както в 80% от случаите-пак не те разбрах![]()
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
пали перфектно, обаче на място неможе д аработи... както работи и изведнъж се опитва да изгасне, премигват лампичките(зелените) за маслото и вдига оборотите... много е отвратително.. немога да я застоя на светофар-постоянно трябва да форсирам. И не че неможе да държи ниските... те са си постоянни, обаче в даден момент сякаш и спира въздуха.. знам ли и аз, обаче го прави и на газ и на бензин... значи казвате няма да е от датчика на коляновия вал... 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
дебитомер ала бала
стъпково моторче може да запича на моменти - провери и почисти с бензин или друг разредител първо него. ако не помогне тогава пробвай с друг дебитомер.
стъпково моторче може да запича на моменти - провери и почисти с бензин или друг разредител първо него. ако не помогне тогава пробвай с друг дебитомер.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: k
5seriq написа:ако не работи датчика изобщо няма да запали!dj_ennsy_1 написа:тебе както в 80% от случаите-пак не те разбрах![]()
Ще запали защото преминава в авариен режим и взема информация от датчика на главата на разпределителния вал но при подаване на газ рязко не може да се изфорсира добре и припуква от малки детонаций и не работи равномерно .
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
и аз да попитам
колега, реши ли се проблема, и какво стана с този датчик, че и аз имам сходен проблем : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1403594#1403594
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2