Оцветяваща пластмаса за дигиталното табло...
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Оцветяваща пластмаса за дигиталното табло...
Здравейте колеги, вчера тръгнахме да пазаруваме прословутите лентови кабели за таблото заради "умрели" пиксели и след като го бяхме разглобили някъде изпадна пластмаската под стъклото на дисплея която оцветява отзад..
Молбата ми е ако някой я има снимана или има разглобено табло да прати една снимка да знаем какво да творим
А пък ако някой има такава да каже няква цена...
Таблото не е с чек а от тези с дигиталните цифрички под километража...
Молбата ми е ако някой я има снимана или има разглобено табло да прати една снимка да знаем какво да творим

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
че тя тая маха ли се аз незнаех,сега значи вече ще го направя червено.......
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- skylord
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:айде довечера ще пусна снимка
стига да се сетя
еее супер, евалата

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е аз сега се замислих и се сетих че то си има едни пишчици според които пасва точно там
разгледай го добре
разгледай го добре

- skylord
- младши ентусиаст
-
golov_bg написа:че тя тая маха ли се аз незнаех,сега значи вече ще го направя червено.......
Сваля се след като се махне черната пластмаска върху дисплея там внимавай за пружинката за ресет-ване на километрите да не изхвърчи.. след това се откача сътъклото и то го държат едни пластмасови пъпки на бялата пластмаса.... и там много внимавай да не си прецакаш лентовия кабел защото е графитен и може да го прекъснеш лесно! Като вдигнеш стъклото от долната страна излиза цялото и под него остава тази пластмаска... можеш да си я боядисаш както искаш

- skylord
- младши ентусиаст
-
дам едната е по-нагоре - тази в дясно а другата е почти в ъгъла в ляво.... ще налагам некви шаблони от хартия и после ше го изтежа от някв пластмаса дето няма да се нагъне че там нали греят крушките... ама за оцветяването е проблема че не си спомням кое къде беше
даже ще те помоля ако можеш отгоре да го снимаш... имам един приятел прави лепенки от картинки... направо да го лепна отгоре.. може и така да стане

даже ще те помоля ако можеш отгоре да го снимаш... имам един приятел прави лепенки от картинки... направо да го лепна отгоре.. може и така да стане

- golov_bg
- ентусиаст
-
не на мен ми беше друга мисълта че мисля да правя целия километраж да свети в червено но не съм ви разбрал по нагоре
- skylord
- младши ентусиаст
-
ми вземи си червени крушки продават се такива ... те са 3 отзад за главното осветление едни такива тумбести не знам точно спецификацията но ще ги видиш... с кафяви цокъли са...
- golov_bg
- ентусиаст
-
аз знам какви са крушките разглобявал съм го само таблото дето ми свети оранжево в колата всичко друго съм го направил червено но ако ги сменя само ефекта е минимален щото тая пласмаса дето оцветява ще пречи на червената и няма да се получ добре ще свети слабо и трябва да се кьора да вида километрите или нещо друго
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Re: Оцветяваща пластмаса за дигиталното табло...
skylord написа:Здравейте колеги, вчера тръгнахме да пазаруваме прословутите лентови кабели за таблото заради "умрели" пиксели и след като го бяхме разглобили някъде изпадна пластмаската под стъклото на дисплея която оцветява отзад..
Молбата ми е ако някой я има снимана или има разглобено табло да прати една снимка да знаем какво да творим![]()
колега и намери ли си лентов кабел за таблото че аз търса от сума време и немога да открия

- skylord
- младши ентусиаст
-
golov_bg написа:аз знам какви са крушките разглобявал съм го само таблото дето ми свети оранжево в колата всичко друго съм го направил червено но ако ги сменя само ефекта е минимален щото тая пласмаса дето оцветява ще пречи на червената и няма да се получ добре ще свети слабо и трябва да се кьора да вида километрите или нещо друго
да прав си, другия вариант е тея ринговете пластмасовите дето са покраи уредите те разпръскват светлината... да ги пръскаш със спрей ама пак ще е по-тъмно

- golov_bg
- ентусиаст
-
не бе човек как със спрей,между циферблата и тази пласмаса която носи светлината има маи една друга хартия която оцветява за нея става въпрос само че не знам дали може да се махне
- skylord
- младши ентусиаст
-
Re: Оцветяваща пластмаса за дигиталното табло...
nikol78 написа:skylord написа:Здравейте колеги, вчера тръгнахме да пазаруваме прословутите лентови кабели за таблото заради "умрели" пиксели и след като го бяхме разглобили някъде изпадна пластмаската под стъклото на дисплея която оцветява отзад..
Молбата ми е ако някой я има снимана или има разглобено табло да прати една снимка да знаем какво да творим![]()
колега и намери ли си лентов кабел за таблото че аз търса от сума време и немога да открия
да намерих.. на ул. поп богомил като завиеш в ляво идвайки от сливница по мария луиза в ляво се пада един син магазин почти веднага до пряката слиза се надолу по едни стълби и там има шаблони... хубаво е да се отиде със кабела защото стъпката е важна! взехме 2 кабела сони по 27 или 28 пина... които ще слагаме за да направим 1х45 пина... но нали ти казвам важно е да е еднаква стъпката щото иначе след 10-тия пин се разминават и нищо не правим... по 3 лв мисля че бяха а има и лепило за платки за тези кабели 12 лв мисля че беше.. но аз ше го дам в едно сервизче за аудио техника да ми го направят, че е адски пипкава работа
- skylord
- младши ентусиаст
-
golov_bg написа:не бе човек как със спрей,между циферблата и тази пласмаса която носи светлината има маи една друга хартия която оцветява за нея става въпрос само че не знам дали може да се махне
аз друга хартия освен тази пластмаска която търся не видях там...

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2