демонтаж и устройство пръскалка заден джам Touring
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
демонтаж и устройство пръскалка заден джам Touring
айде колеги, помагайте как се демонтира пръскалката и какви части има, че май на тази схема не е пълния набор от джажди 18,19, 20 и 21
2-те пъпки от които пръска на капачката ли са (21-номер)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG51&mospid=47392&btnr=61_0079&hg=61&fg=45

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG51&mospid=47392&btnr=61_0079&hg=61&fg=45

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво ,вкарваш някой на шофьорската седалка ,който да натисне лостчето за пръскане на стъклото отзад и когато се повдигне дюзата я хващаш с ръка и започваш да развиваш в стандартната посока
ДА , 21 е декоративната капачка ,която е боядисана в цвета на купето
Георги Пенчев

ДА , 21 е декоративната капачка ,която е боядисана в цвета на купето

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
искаш да кажеш докато пръска някой да развива обратно на часовниковата стрелка? а от самата капачка ли пръска или под нея?
също ме интересува като се развие какво остава, някаква ос стърчи ли? аз искам да демонтирам цялата система
също ме интересува като се развие какво остава, някаква ос стърчи ли? аз искам да демонтирам цялата система

- Penchev
- Сватбаря
-
за демонтаж на цялата система със сигурност ще трябва да свалиш капака с помощнисте инструменти
Пръскането става под боядисаната чистачка ,както е на Е31
ос не мисля ,че стърчи ами тази част - основата ,която според мен ще се демонтира ,сл;ед като се свали въпросния декоративен капак ...
Защо искаш да сваляш системата ?
Георги Пенчев

Защо искаш да сваляш системата ?
Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
щото като пръсках задния дажам в движение ми хвръкна капака и кой знае какво още
намерил съм цяла система, но не знам как се демонтира да си я прехвърля на моята/
някаква подробна схема да има някой

някаква подробна схема да има някой

- Penchev
- Сватбаря
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Penchev написа:Иво ,вкарваш някой на шофьорската седалка ,който да натисне лостчето за пръскане на стъклото отзад и когато се повдигне дюзата я хващаш с ръка и започваш да развиваш в стандартната посока![]()
ДА , 21 е декоративната капачка ,която е боядисана в цвета на купето![]()
Георги Пенчев
Гошка ти пробвал ли си го тва нещо щото аз езин път се опитах да го фана така ма то съ опита да ме захапе

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
пробва го на моито на сбирката на върховръх,задържа го моито в отворено положение и аз го гледах еи така
ама то ставало 

аз на мойто комби докато разбера че от там пръска един ден както си бях зад колата и го фанах с пръсти и го издърпах нагоре и тогава разбрах това за какво е.не е чак толкова трудно предполагам че има някаква пружина щото докато ги наглася и двете пъпки да мият стъклото бая пъти го дигах и свалях
Bratochka Racing Team!
Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
obsessed написа:аз на мойто комби докато разбера че от там пръска един ден както си бях зад колата и го фанах с пръсти и го издърпах нагоре и тогава разбрах това за какво е.не е чак толкова трудно предполагам че има някаква пружина щото докато ги наглася и двете пъпки да мият стъклото бая пъти го дигах и свалях
а как ги нагласи колега, както си беше прибран капака и ти го издърпа с пръсти ли?

точно така един седи вътре и чака,аз седя от вън щото ако ги счупя да не го гона да го бия,дигам с пръсти пръскалката и с една игла ги нагласям двете пъпки,пускам пръскалката и оня от вътре пръска и те така докато не ги наглася да пръскат както ми хареса на мене
Bratochka Racing Team!
11 мнения
• Страница 1 от 1