Инфо за 525 IX
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
Инфо за 525 IX
ЗДравейте колеги, харесал съм си едно 525IX и моля който знае да сподели нещо повече за този дзвер - как е от към горене, ходовата част, има ли проблеми с 4х4 и разни такива, абе общо взето плюсове и минуси сравнено с 520 с М50.Благодаря ви предварително.
Бързите риби изяждат бавните...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
На времето и аз имах такива мераци, ама се разубедих. Много скъпи са му частите- поне по две са в сравнение с тези на обикновеното. Поддръжката и тя мамата си трака- раздатки, сложнотии и т.н. Дори калниците са различни- раздути са. Не те разубеждавам- казвам ти какво разбрах навремето. За разхода- не гори много повече от 525, 24 клапана. Ако имаш повечко пари и колата е читава, скачай 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Значи като цяло IX е нещо страхотно но ако е читаво -предимно боледуват раздатките на тези коли от лоша поддръжка!Като цяло тези коли в българия не са много и преди да се хвърлиш в покупката на такъв екземпляр силно ти препоръчам да отидеш до представителството на BMW в градът от който идва колата и да видиш сервизната история на колата,никой няма да откаже такава справка!
Разхода по книга е 1 литър повече от на нормалното 525 192 коня- градско на чисто 525 му дават 13,5 л а на това 13,8 или и13,9 беше не съм сигурен!
Но ако е читаво и се грижиш за него проблем няма да види,а както каза колегата до предните врати купето няма нищо общо с това на нормалната 5 ца -калници ,носачи преден мост нямат нищо общо само капака е същия!
Успех!
Разхода по книга е 1 литър повече от на нормалното 525 192 коня- градско на чисто 525 му дават 13,5 л а на това 13,8 или и13,9 беше не съм сигурен!
Но ако е читаво и се грижиш за него проблем няма да види,а както каза колегата до предните врати купето няма нищо общо с това на нормалната 5 ца -калници ,носачи преден мост нямат нищо общо само капака е същия!
Успех!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Само ми е чудно откъде разбрахте че калниците и вратите са различни
Иначе като цяло колата е супер много стабилна благодарение на 4х4 и върви колкото 520-ката пак благодарение на 4х4-то

- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
dinozab написа:Само ми е чудно откъде разбрахте че калниците и вратите са различниИначе като цяло колата е супер много стабилна благодарение на 4х4 и върви колкото 520-ката пак благодарение на 4х4-то
![]()
![]()
E стига де - ако върви колкотно 520-та го неща

Бързите риби изяждат бавните...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
въри ама малко повече..ве с два моста не е лесно ве.Представи си грабваш некво гаже 46 кила и бегаш Ставаааа...Ама ако е неква годзила 80 и нагоре-почва да ти се припотява дупето при опита ти за бягствоapostolov_m написа:dinozab написа:Само ми е чудно откъде разбрахте че калниците и вратите са различниИначе като цяло колата е супер много стабилна благодарение на 4х4 и върви колкото 520-ката пак благодарение на 4х4-то
![]()
![]()
E стига де - ако върви колкотно 520-та го неща

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:въри ама малко повече..ве с два моста не е лесно ве.Представи си грабваш некво гаже 46 кила и бегаш Ставаааа...Ама ако е неква годзила 80 и нагоре-почва да ти се припотява дупето при опита ти за бягствоapostolov_m написа:dinozab написа:Само ми е чудно откъде разбрахте че калниците и вратите са различниИначе като цяло колата е супер много стабилна благодарение на 4х4 и върви колкото 520-ката пак благодарение на 4х4-то
![]()
![]()
E стига де - ако върви колкотно 520-та го неща![]()
![]()
с ИХ е същото
ама кат идиш на баиря с него

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
stambo_81dg написа:bmwfena написа:въри ама малко повече..ве с два моста не е лесно ве.Представи си грабваш некво гаже 46 кила и бегаш Ставаааа...Ама ако е неква годзила 80 и нагоре-почва да ти се припотява дупето при опита ти за бягствоapostolov_m написа:dinozab написа:Само ми е чудно откъде разбрахте че калниците и вратите са различниИначе като цяло колата е супер много стабилна благодарение на 4х4 и върви колкото 520-ката пак благодарение на 4х4-то
![]()
![]()
E стига де - ако върви колкотно 520-та го неща![]()
![]()
с ИХ е същото
ама кат идиш на баиря с него![]()
Къртиш мивки лепиш плочки тогава

9 мнения
• Страница 1 от 1