Буравестниците срещу Кратунковците
Модератор: Технически модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво Босев - TheBoss се отказа от модераторстване
Останах аз,сам самичък в Е34
Такаааа, докато бай Дино
се хвали с респектиращата за дизеларка скорост от 220 км/ч
аз лекичко ще ви дам един линк от 2005 година,когато след темата със снимките бях поканен от "великия" рацер maxo от tuning forum-a за гонка срещу Фастра 16 волта
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 644#199644
В интерес на истината обичам лудите скорости безумно много
Когато с брат ми с двете комбита се прибирахме лятото от варна ,на магистралата подгонихме кой колкото може - аз слизам малко след 240 км/ч а той заминава с Е30-ската напред с поне 250
Тези скорости ,които купих навремето от Явор се оказаха супер благинка,защото за разход само мога да се хваля и да не си помислям за газ изобщо
На Плешивия ТДС туринг-а карах една седмица докато ме претапицираше и останах приятно изненадан,но после като си се качих на мойта кола ,видях ,че аз съм по бясовете
п.с. Извинявайте ако съм написал нещо сериозно
Георги Пенчев

Останах аз,сам самичък в Е34

Такаааа, докато бай Дино

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 644#199644
В интерес на истината обичам лудите скорости безумно много

Когато с брат ми с двете комбита се прибирахме лятото от варна ,на магистралата подгонихме кой колкото може - аз слизам малко след 240 км/ч а той заминава с Е30-ската напред с поне 250

Тези скорости ,които купих навремето от Явор се оказаха супер благинка,защото за разход само мога да се хваля и да не си помислям за газ изобщо

На Плешивия ТДС туринг-а карах една седмица докато ме претапицираше и останах приятно изненадан,но после като си се качих на мойта кола ,видях ,че аз съм по бясовете

п.с. Извинявайте ако съм написал нещо сериозно

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе, всички ли си лягате с кокошките ?
Тоя женен ,оня женен май бая ви строяват съпругите , не сте като мене развей прах
И не мога да включа как Зак се включи само с едно послание до сега
Георги Пенчев

Тоя женен ,оня женен май бая ви строяват съпругите , не сте като мене развей прах

И не мога да включа как Зак се включи само с едно послание до сега

Георги Пенчев
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Глави, помпи, плочки, котлони мотлони, колектори, бе лудница.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Ми ти де одиш цела вечер та почваш в темата тъй късно ААААPenchev написа:Абе, всички ли си лягате с кокошките ?![]()
![]()
![]()
Тоя женен ,оня женен май бая ви строяват съпругите , не сте като мене развей прах![]()
И не мога да включа как Зак се включи само с едно послание до сега![]()
Георги Пенчев

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
бе квото и да си говорим дизела си е дизел
ПЕЧКА РУЛЗ
малко нафтя гори много въри
палиш и нема спиране туй бензина кабели свещи на гас ако е филтри изпарители сипам нафтя и насякъде без отказване ! жопки има никога под 3000rpm не пада ( за дизел си е бая ) 

Така,нека и аз споделя скромното си мнение.Освен любимата си Е34 на газ карам успоредно с това и турбодизел макар и друга марка.
Само за последните два месеца съм дал за ремонт на дизела над 5200 лв.Първо се насра ГНП-1250 лв.ремонт.После турбото -1300 лв.с отстъпката.И накрая роди и до тук 1750 лв за осн. ремонт и още не е готова.Имайте предвид ,че става въпрос за ивеко дейли на което частите са далеч по -евтини от тия та БМВ.
На газ съм карал първата ми Е12 М20-50 000 км.После Е28 М20 поне 40 000 км.И сега Е34 .Вярно М50 по трудно стана на газ ма и той се предаде с правилната центровка.
Та извода ми е:НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙ СТАР ТУРБО ДИЗЕЛ !!! щото влизаш във филм на ужасите.
Не познавам човек който да има такова нещо и да не му е побеляла главата от сериозни и скъпи ремонти.
Само за последните два месеца съм дал за ремонт на дизела над 5200 лв.Първо се насра ГНП-1250 лв.ремонт.После турбото -1300 лв.с отстъпката.И накрая роди и до тук 1750 лв за осн. ремонт и още не е готова.Имайте предвид ,че става въпрос за ивеко дейли на което частите са далеч по -евтини от тия та БМВ.
На газ съм карал първата ми Е12 М20-50 000 км.После Е28 М20 поне 40 000 км.И сега Е34 .Вярно М50 по трудно стана на газ ма и той се предаде с правилната центровка.
Та извода ми е:НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙ СТАР ТУРБО ДИЗЕЛ !!! щото влизаш във филм на ужасите.
Не познавам човек който да има такова нещо и да не му е побеляла главата от сериозни и скъпи ремонти.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
много филми гледаш момчеmla86 написа:бе квото и да си говорим дизела си е дизелПЕЧКА РУЛЗ
малко нафтя гори много въри
палиш и нема спиране туй бензина кабели свещи на гас ако е филтри изпарители сипам нафтя и насякъде без отказване ! жопки има никога под 3000rpm не пада ( за дизел си е бая )

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ми колегата с който пита как ги правя мога да го кача и с него да ги направим... Никакъв проблем...Мисля че съм като Пенчев с Гетраг 280 и с Шперов диф ама не го знам точно какъв е...