Буравестниците срещу Кратунковците

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Ное 2007, 0:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi: забравяш красиво черният дим от ауспуха как кротко чади :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Ное 2007, 1:11

. Mile KItic - Milioni kamioni
Айдеееееееееееееееее ДАЙ ДАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ХАХАХА

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 5seriq » 17 Ное 2007, 1:15

колеги,мисля да спрете да плювате и двата лагера защото е точно това което обичаме и караме ,а и още дълго ще караме!! само срамите модела които е надраснал своето време и го е доказал все пак.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 17 Ное 2007, 1:39

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Ное 2007, 1:42

защо така чади :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 17 Ное 2007, 1:46

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Ное 2007, 2:53

Иво Босев - TheBoss се отказа от модераторстване :mhihi:
Останах аз,сам самичък в Е34 :help: :mhihi:

Такаааа, докато бай Дино :mhihi: се хвали с респектиращата за дизеларка скорост от 220 км/ч :shock: аз лекичко ще ви дам един линк от 2005 година,когато след темата със снимките бях поканен от "великия" рацер maxo от tuning forum-a за гонка срещу Фастра 16 волта :mhihi:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 644#199644

В интерес на истината обичам лудите скорости безумно много :twisted:
Когато с брат ми с двете комбита се прибирахме лятото от варна ,на магистралата подгонихме кой колкото може - аз слизам малко след 240 км/ч а той заминава с Е30-ската напред с поне 250 :D

Тези скорости ,които купих навремето от Явор се оказаха супер благинка,защото за разход само мога да се хваля и да не си помислям за газ изобщо :!:

На Плешивия ТДС туринг-а карах една седмица докато ме претапицираше и останах приятно изненадан,но после като си се качих на мойта кола ,видях ,че аз съм по бясовете :mhihi: :mhihi:

п.с. Извинявайте ако съм написал нещо сериозно :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Ное 2007, 3:03

Абе, всички ли си лягате с кокошките ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя женен ,оня женен май бая ви строяват съпругите , не сте като мене развей прах :mhihi:
И не мога да включа как Зак се включи само с едно послание до сега :shock:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 17 Ное 2007, 9:57

:kuku: :shock: К`во станало тука тая нощ ве, ний докат си пием, вий тука цял роман сте сътворили.
Глави, помпи, плочки, котлони мотлони, колектори, бе лудница.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Ное 2007, 10:22

Penchev написа:Абе, всички ли си лягате с кокошките ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя женен ,оня женен май бая ви строяват съпругите , не сте като мене развей прах :mhihi:
И не мога да включа как Зак се включи само с едно послание до сега :shock:

Георги Пенчев
Ми ти де одиш цела вечер та почваш в темата тъй късно АААА :mhihi: :mhihi: :mhihi: Закито не е в София май и затуй е тишина :mhihi: :mhihi: Преди две години докарха една Е34 ТДС от немачко като купе беше бараба но имаше доста силно сърце...покарах я и да ви кажа наистина много здраво вървеше..даже и на страни с вратите вървеше ..направо взех да се замислям за такъв тип автомобил..НООО радоста на момчето беше кратка..след 10на дена приятелчето ми звънна че колата отказала да пали след като угаснала на едно крастовище...резултата-скъсана верига и знате резултата :!: много кинта за ремонт..както и да е :roll: :roll: :roll: но дойде след месец два втора изненада-след солиден пиянски запой -отново яки ръчки и накрая я познайте-- :?: :?: :?: :?: :?: момчето му побеле косата честно ви казам..който не вярва лично го запознавам с колегата.та познайте де ква е втората сериозна повреда свързана с стотици лв ремонт :!: позналия печели 2 бърнаутки всекъв размер по желание :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 17 Ное 2007, 10:49

бе квото и да си говорим дизела си е дизел :D ПЕЧКА РУЛЗ 8) малко нафтя гори много въри :mhihi: палиш и нема спиране туй бензина кабели свещи на гас ако е филтри изпарители сипам нафтя и насякъде без отказване ! жопки има никога под 3000rpm не пада ( за дизел си е бая ) :mhihi:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 17 Ное 2007, 11:07

Така,нека и аз споделя скромното си мнение.Освен любимата си Е34 на газ карам успоредно с това и турбодизел макар и друга марка.
Само за последните два месеца съм дал за ремонт на дизела над 5200 лв.Първо се насра ГНП-1250 лв.ремонт.После турбото -1300 лв.с отстъпката.И накрая роди и до тук 1750 лв за осн. ремонт и още не е готова.Имайте предвид ,че става въпрос за ивеко дейли на което частите са далеч по -евтини от тия та БМВ.
На газ съм карал първата ми Е12 М20-50 000 км.После Е28 М20 поне 40 000 км.И сега Е34 .Вярно М50 по трудно стана на газ ма и той се предаде с правилната центровка.
Та извода ми е:НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙ СТАР ТУРБО ДИЗЕЛ !!! щото влизаш във филм на ужасите.
Не познавам човек който да има такова нещо и да не му е побеляла главата от сериозни и скъпи ремонти.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Ное 2007, 11:49

mla86 написа:бе квото и да си говорим дизела си е дизел :D ПЕЧКА РУЛЗ 8) малко нафтя гори много въри :mhihi: палиш и нема спиране туй бензина кабели свещи на гас ако е филтри изпарители сипам нафтя и насякъде без отказване ! жопки има никога под 3000rpm не пада ( за дизел си е бая ) :mhihi:
много филми гледаш момче :mhihi: :mhihi: :mhihi: явно не си играл главна роля в някой още :mhihi: и къв е тоа ТДС дето гори малко..я ми кажи в Хасково колко гори ТДСса :?: :?: :?: :?: и не го сравнявай с 318 ТДС...говорим за 525 ТДС:!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Ное 2007, 12:31

Ми колегата с който пита как ги правя мога да го кача и с него да ги направим... Никакъв проблем...Мисля че съм като Пенчев с Гетраг 280 и с Шперов диф ама не го знам точно какъв е... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 17 Ное 2007, 12:43

SaSo написа:Ми колегата с който пита как ги правя мога да го кача и с него да ги направим... Никакъв проблем...Мисля че съм като Пенчев с Гетраг 280 и с Шперов диф ама не го знам точно какъв е... :mhihi: :mhihi:
Трябва ви само един тдс за буксир :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34