Е34 с мултиволан ?
Модератор: Технически модератори
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Е34 с мултиволан ?
Жико обясни как си направил волана че тая тема нищо градивно няма да има... Който го интересува да си го прави или поне да се пробва... Според мене нищо няма да ти струва, но поне тамата ще има смисъл и ще допренесеш за новите във форума ( макар че напоследък има някои които много дразнят )...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
JIKI_RACER написа: ...И идва по важния въпрос : АКо нямам хубав плеър струва ли си ?
Добре де без да се обиждаш колега ама ти нямаш хубав плеър според мен. Предвид това как стои на таблото като кръпка и как свети изобщо не става за Е34 ако ще и да плейва блурей не става.
Форума е за това да си помагаме и беше редно вместо да предлагаш помощ по Скаип или на ЛС или на ухо да постнеш как става със снимки цени и всичко необходимо така, че хем да се похвалиш с чудесната екстра, така и да помогнеш на всички останали да преценят дали да се захващат. Така го виждам аз.
П.С. Моята гайда е тази за да не излезе, че гроздето е кисело:
http://www.dealercostcaraudio.com/images/products/detail/DEH-P700BT.jpg
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
NeoPrint написа:JIKI_RACER написа: ...И идва по важния въпрос : АКо нямам хубав плеър струва ли си ?
Добре де без да се обиждаш колега ама ти нямаш хубав плеър според мен. Предвид това как стои на таблото като кръпка и как свети изобщо не става за Е34 ако ще и да плейва блурей не става.
Форума е за това да си помагаме и беше редно вместо да предлагаш помощ по Скаип или на ЛС или на ухо да постнеш как става със снимки цени и всичко необходимо така, че хем да се похвалиш с чудесната екстра, така и да помогнеш на всички останали да преценят дали да се захващат. Така го виждам аз.
П.С. Моята гайда е тази за да не излезе, че гроздето е кисело:
http://www.dealercostcaraudio.com/images/products/detail/DEH-P700BT.jpg
Ако 9812 алпин не е хубав плеър незнам кое е .тоя пайнер в блутута го продадох мноо отдавна .
СКоро алпина ще стане в тон ,малко време ..a ако искащ може и да ги сравним на звук , гарантирам че ще си забравиш гайдата

Тоя пионеер ако ми кажеш че се връзва в тая кола просто..това че свети оранжево го заее*и .
да светне оранжево е най лесния начин , звука да изкара е трудно . освен разбирачи тапицери както се забелязва има и заклети аудиофили

Сменил съм1000ди гайди (тука си представете др. Ливайн) и смея да твърдя че имам наблюдение доста, освен това пия Презкурин и ми е се тая как свети гайдата .Тя като не свири и карамбозово да свети се таз.
айде лека нощ

Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 15 Яну 2010, 2:39, променена общо 1 път

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Днес видях колата и да си кажа доста добре е станало , направо отлично.
И като се вземе в предвид че съм заклет противник на 'секакви доработки и тЮнинг
И като се вземе в предвид че съм заклет противник на 'секакви доработки и тЮнинг

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
тая тема трябваше така да изглежда
http://forums.motivemag.com/zerothread? ... 601&page=1
за да има някакъв смисъл от нея.
Само дето в оня форум хората са се събрали с обща идея и си помагат, а ние си избиваме
комплексите само тук ...
http://forums.motivemag.com/zerothread? ... 601&page=1

Само дето в оня форум хората са се събрали с обща идея и си помагат, а ние си избиваме
комплексите само тук ...
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
NeoPrint,
можеш ли да сложиш няколко снимки на гайдата - дневно светлина най - вече вечер при пуснато осветление? Както и какъв точно модел ти е гайдата.
Хем ми се иска гайдата да е оригиналана, ама малко прекаляват с цените.
можеш ли да сложиш няколко снимки на гайдата - дневно светлина най - вече вечер при пуснато осветление? Както и какъв точно модел ти е гайдата.
Хем ми се иска гайдата да е оригиналана, ама малко прекаляват с цените.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ще направя схема и снимки какво се преработва в оригиналния волан за да работи нормално СД. Нужно е закупуване на кабелна дистанция само ако СД-то поддържа такова, т.е. да има букса отзад за включването му иначе всичко се обезмисля. Поздрави.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
SaSo написа:Жико обясни как си направил волана че тая тема нищо градивно няма да има... Който го интересува да си го прави или поне да се пробва... Според мене нищо няма да ти струва, но поне тамата ще има смисъл и ще допренесеш за новите във форума ( макар че напоследък има някои които много дразнят )...
200 лева струва направата на волана да работи за алпин или пайнер или jvc, sony ,оттова по добро обяснение здраве му кажи .Който е готов да отдели парата ще му кажа какво къде и кой ще му го направи . отделно ако волана е без мулти и се слага мулти трябва да се вземе и лентов кабел за мулти.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!