II-ра Национална сбирка за феновете на Е34 /2-ра фаза
Модератор: Технически модератори
ivan. написа:то не е никакъв проблем
моята идея е да се съберем в петък и за събота да решим,може и агне да се изпечем за събота вечерта(няма никакъв проблем),може и барбекю да си направим-условията позволяват всичко
просто не ми се поемаше инициатива сам да го направя,зашото лично се познавам с малко хора и не знам кои какво ще иска
Та това според мен на место може да се реши-вместо да мъкнете меса и скари по пътя
щом може и така .. аз съм ЗА

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Последно за утре събирането на софийската група за 11,30 ч. ли остава и на ОМВ Бояна ли?
Колко коли горе-долу ще се съберем?
Колко коли горе-долу ще се съберем?
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,аз ще тръгна с брат ми, ///vlado и една приятелка с мойта кола и E34Power Венци с неговата машина към 17.00 часа от софия ,просто преди това ни е невъзможно ...
Ориентирах се сега къде е селото направо там ще дойдем
http://www.bgmaps.com/routing/routemap. ... fc0&city1=София&city3=с.камена
Георги Пенчев
Ориентирах се сега къде е селото направо там ще дойдем

http://www.bgmaps.com/routing/routemap. ... fc0&city1=София&city3=с.камена
Георги Пенчев
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Penchev написа:
п.с. последно питане към Хасковската група Бисерчо, Тошко и Стамбо (Димитровград)![]()
Георги Пенчев
Абе вие си направихте Софийска сбирка ама това е друга тема.
Как очаквате да дойдат други като разтоянията за тях започват с 3...км и стигат до 600км.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
Събраха се момчетата , натокани облекани и тъг тагадък към сбора.

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Познай как са при мен разтоянията като съм почти от другата страна на родината по диагонала. Вярно е че не е много колегиално и най удачно щеше да е някъде по средата но уви ... Ама айде да не подхващам темата че сега ще ме оплюят някой на които пък им е на една крачка.Georgi написа:Абе вие си направихте Софийска сбирка ама това е друга тема.
Как очаквате да дойдат други като разтоянията за тях започват с 3...км и стигат до 600км.
Пак без нас

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
квото това.Сбирката е налице и пожелавам на колегите приятно прекарване и нека да нащракат повече снимки да гледаме-.И да се надяваме Е34 сбирка да не е другия път в Видин
майтап ве
Славянко е прав-сбирката трее да се прави в централна българия щото колеги има навсякъде и тогава колорита ще е невероятен 

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Кофти наистина се стекоха обстоятелствата за мен а наистина много исках да дойда. Нищо де другия път да се надявам че всичко ще е фитка.
Желая на колегите много приятно, весело, пиянско и разумно изкарване.

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Приятно и весело прекарване момчета и момичета, просто явно и таз трябва да пропусна
и леко напиване на всички 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,наистина ,че Петрич е баш на края на страната , но аз и преди попитах кой от вас в друг район/град би се нахванал с организация ,само Миро от Сливен и Ванката в Петрич предложиха.
Моето лично мнение относно центъра на страната за провеждане на мероприятия е не толкова добра идея защото такива са правени от зората на форума през 2002 година все по Пловдив,Казанлък,Стара Загора , добре ,че една година имаше Тъново и Горна Оряховица
Следващия път дай боже Бат'Бисер - невероятно колоритен човек ,който ще ни липсва да даде предложение за Хасково и Славянко например за Русе
Това са места дето тагива сбирки на национално ниво не са провеждани и ще е супер
Георги Пенчев
Моето лично мнение относно центъра на страната за провеждане на мероприятия е не толкова добра идея защото такива са правени от зората на форума през 2002 година все по Пловдив,Казанлък,Стара Загора , добре ,че една година имаше Тъново и Горна Оряховица

Следващия път дай боже Бат'Бисер - невероятно колоритен човек ,който ще ни липсва да даде предложение за Хасково и Славянко например за Русе

Георги Пенчев
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Е Русе не е толкова удачно щото пак е на другият край на България. Според мен Търново е най добрият вариянт а и фенове там колкото щешPenchev написа:Колеги ,наистина ,че Петрич е баш на края на страната , но аз и преди попитах кой от вас в друг район/град би се нахванал с организация ,само Миро от Сливен и Ванката в Петрич предложиха.
Моето лично мнение относно центъра на страната за провеждане на мероприятия е не толкова добра идея защото такива са правени от зората на форума през 2002 година все по Пловдив,Казанлък,Стара Загора , добре ,че една година имаше Тъново и Горна Оряховица![]()
Следващия път дай боже Бат'Бисер - невероятно колоритен човек ,който ще ни липсва да даде предложение за Хасково и Славянко например за РусеТова са места дето тагива сбирки на национално ниво не са провеждани и ще е супер
![]()
Георги Пенчев

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.