II-ра Национална сбирка за феновете на Е34 /2-ра фаза

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сливен или Петрич

Анкетата свършва на 12 Ное 2008, 18:42

Сливен
28
39%
Петрич
44
61%

Общо гласове : 72
старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 27 Ное 2008, 19:08

ivan. написа:то не е никакъв проблем
моята идея е да се съберем в петък и за събота да решим,може и агне да се изпечем за събота вечерта(няма никакъв проблем),може и барбекю да си направим-условията позволяват всичко
просто не ми се поемаше инициатива сам да го направя,зашото лично се познавам с малко хора и не знам кои какво ще иска
Та това според мен на место може да се реши-вместо да мъкнете меса и скари по пътя

щом може и така .. аз съм ЗА ;)

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 27 Ное 2008, 19:24

Друго,което искам да кажа е ,че няма проблем утре или вдругиден някой да дойде или да доведе човек с него -ще е настанен на 100%
Изображение
by ''kompleksa''

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 27 Ное 2008, 19:49

Последно за утре събирането на софийската група за 11,30 ч. ли остава и на ОМВ Бояна ли?
Колко коли горе-долу ще се съберем?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 27 Ное 2008, 20:05

Утре ще видим кои е сериозен :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Ное 2008, 1:27

Колеги ,аз ще тръгна с брат ми, ///vlado и една приятелка с мойта кола и E34Power Венци с неговата машина към 17.00 часа от софия ,просто преди това ни е невъзможно ...

Ориентирах се сега къде е селото направо там ще дойдем :D
http://www.bgmaps.com/routing/routemap. ... fc0&city1=София&city3=с.камена

Георги Пенчев
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Ное 2008, 8:57

И какво стана сега? Събиране за тръгване на ОМВ Бояна няма да има, така ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 28 Ное 2008, 9:41

Vlados написа:И какво стана сега? Събиране за тръгване на ОМВ Бояна няма да има, така ли?

Би трябвало да има :idea: Просто Penchev ,аз и Венци ще тръгнем по късно ;) Но другите в 11:30 трябва да са си там :)

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 28 Ное 2008, 10:26

Penchev написа:
п.с. последно питане към Хасковската група Бисерчо, Тошко и Стамбо (Димитровград) :help:

Георги Пенчев

Абе вие си направихте Софийска сбирка ама това е друга тема.
Как очаквате да дойдат други като разтоянията за тях започват с 3...км и стигат до 600км. ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 28 Ное 2008, 12:40

Събраха се момчетата , натокани облекани и тъг тагадък към сбора.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 28 Ное 2008, 13:14

Georgi написа:Абе вие си направихте Софийска сбирка ама това е друга тема.
Как очаквате да дойдат други като разтоянията за тях започват с 3...км и стигат до 600км. ;)
Познай как са при мен разтоянията като съм почти от другата страна на родината по диагонала. Вярно е че не е много колегиално и най удачно щеше да е някъде по средата но уви ... Ама айде да не подхващам темата че сега ще ме оплюят някой на които пък им е на една крачка.
Пак без нас :( :(
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 28 Ное 2008, 13:35

квото това.Сбирката е налице и пожелавам на колегите приятно прекарване и нека да нащракат повече снимки да гледаме-.И да се надяваме Е34 сбирка да не е другия път в Видин :mhihi: :mhihi: майтап ве :mhihi: Славянко е прав-сбирката трее да се прави в централна българия щото колеги има навсякъде и тогава колорита ще е невероятен :!:
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 28 Ное 2008, 13:37

Кофти наистина се стекоха обстоятелствата за мен а наистина много исках да дойда. Нищо де другия път да се надявам че всичко ще е фитка. :mhihi: Желая на колегите много приятно, весело, пиянско и разумно изкарване. :bchug: :have one: :guitarist: :bgflag:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 28 Ное 2008, 13:47

Приятно и весело прекарване момчета и момичета, просто явно и таз трябва да пропусна :( и леко напиване на всички :bchug:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Ное 2008, 14:20

Колеги ,наистина ,че Петрич е баш на края на страната , но аз и преди попитах кой от вас в друг район/град би се нахванал с организация ,само Миро от Сливен и Ванката в Петрич предложиха.
Моето лично мнение относно центъра на страната за провеждане на мероприятия е не толкова добра идея защото такива са правени от зората на форума през 2002 година все по Пловдив,Казанлък,Стара Загора , добре ,че една година имаше Тъново и Горна Оряховица :mhihi:

Следващия път дай боже Бат'Бисер - невероятно колоритен човек ,който ще ни липсва да даде предложение за Хасково и Славянко например за Русе :) Това са места дето тагива сбирки на национално ниво не са провеждани и ще е супер :D

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 28 Ное 2008, 14:34

Penchev написа:Колеги ,наистина ,че Петрич е баш на края на страната , но аз и преди попитах кой от вас в друг район/град би се нахванал с организация ,само Миро от Сливен и Ванката в Петрич предложиха.
Моето лично мнение относно центъра на страната за провеждане на мероприятия е не толкова добра идея защото такива са правени от зората на форума през 2002 година все по Пловдив,Казанлък,Стара Загора , добре ,че една година имаше Тъново и Горна Оряховица :mhihi:

Следващия път дай боже Бат'Бисер - невероятно колоритен човек ,който ще ни липсва да даде предложение за Хасково и Славянко например за Русе :) Това са места дето тагива сбирки на национално ниво не са провеждани и ще е супер :D

Георги Пенчев
Е Русе не е толкова удачно щото пак е на другият край на България. Според мен Търново е най добрият вариянт а и фенове там колкото щеш :mhihi: :mhihi: и от където и да тръгнеш са си все 100-150км до там
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ПредишнаСледваща

Назад към E34