искам 525 tds
Модератор: Технически модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
То ремъците остави те са на нормална цена но има там едни оптяжни елементи с едни амортисьорчета на тях дето да обират вибрации те са цифра.Azereus написа:а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:То ремъците остави те са на нормална цена но има там едни оптяжни елементи с едни амортисьорчета на тях дето да обират вибрации те са цифра.Azereus написа:а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
Въобще не са цифра

Обтягащо амортисьорче - 80лв.
Ролки- едната беше 40лв, а другата около 60лв
Цените са на Елит Кар с гарантирано качество

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
Да не са само че като ги смениш веднъж с тези дето ми ги говориш за по 80лв и се почва. Аз съм сменял два три пъти такива за по 80лв че и веднъж посред зима с женами в колата и тя в деветия месец.genchovw написа:slavianko написа:То ремъците остави те са на нормална цена но има там едни оптяжни елементи с едни амортисьорчета на тях дето да обират вибрации те са цифра.Azereus написа:а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
Въобще не са цифра![]()
Обтягащо амортисьорче - 80лв.
Ролки- едната беше 40лв, а другата около 60лв
Цените са на Елит Кар с гарантирано качество
Мерси от такива части

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
айде сега и един въпрос от мен - 524 тд добър вариант ли е и какво да гледам за да е читав мотора
пускам тук въпроса за да не пускам нова тема и да ми се кара Пенчев
и по-икономичен ли е от тдс-а 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве и той е едно лайноTurbo_Ted написа:айде сега и един въпрос от мен - 524 тд добър вариант ли е и какво да гледам за да е читав моторапускам тук въпроса за да не пускам нова тема и да ми се кара Пенчев
и по-икономичен ли е от тдс-а

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Посрещнете още един колега с дизеларка
Само като палнах на една бензиностанция оххх как замириса на нафтица
С бусов двигател ми е комбито, а сигурно и товари повече 

BMW only!
Позволете и аз да си издам мнението....СИЛИКОН,ПОМПА,ТЕРМОСТАТ...това ми го каза немеца на TEST DRIVE .....И СИ Е НАИ ГОЛЯМАТА ИСТИНА ве4е 2 години си карам скромния TDS......и си питам оная работа....
така,4е пи4 взимай и се не бой!!!Само гледай да е таферна,пове4ко пари4ки дай но да е перфектна!!!А за тожа пурво е вкарай в отризиран сервиз:например в DARU CAR.....
така,4е пи4 взимай и се не бой!!!Само гледай да е таферна,пове4ко пари4ки дай но да е перфектна!!!А за тожа пурво е вкарай в отризиран сервиз:например в DARU CAR.....