искам 525 tds

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 26 Сеп 2008, 12:37

Azereus написа:а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
То ремъците остави те са на нормална цена но има там едни оптяжни елементи с едни амортисьорчета на тях дето да обират вибрации те са цифра.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от exigo » 27 Сеп 2008, 16:20

slavianko написа:
Azereus написа:а какви парички струват ремъците горе долу някой може ли да ми каже ?
То ремъците остави те са на нормална цена но има там едни оптяжни елементи с едни амортисьорчета на тях дето да обират вибрации те са цифра.

Въобще не са цифра :roll:
Обтягащо амортисьорче - 80лв.
Ролки- едната беше 40лв, а другата около 60лв

Цените са на Елит Кар с гарантирано качество ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 29 Сеп 2008, 21:10

genchovw написа:
slavianko написа:

Въобще не са цифра :roll:
Обтягащо амортисьорче - 80лв.
Ролки- едната беше 40лв, а другата около 60лв

Цените са на Елит Кар с гарантирано качество ;)
Да не са само че като ги смениш веднъж с тези дето ми ги говориш за по 80лв и се почва. Аз съм сменял два три пъти такива за по 80лв че и веднъж посред зима с женами в колата и тя в деветия месец.
Мерси от такива части ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 03 Окт 2008, 19:23

айде сега и един въпрос от мен - 524 тд добър вариант ли е и какво да гледам за да е читав мотора :roll: пускам тук въпроса за да не пускам нова тема и да ми се кара Пенчев :mhihi: и по-икономичен ли е от тдс-а :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Окт 2008, 19:34

Turbo_Ted написа:айде сега и един въпрос от мен - 524 тд добър вариант ли е и какво да гледам за да е читав мотора :roll: пускам тук въпроса за да не пускам нова тема и да ми се кара Пенчев :mhihi: и по-икономичен ли е от тдс-а :roll:
а ве и той е едно лайно :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама по сухичко-та по малко мирише :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Окт 2008, 19:56

Посрещнете още един колега с дизеларка :lol: Само като палнах на една бензиностанция оххх как замириса на нафтица :mhihi: С бусов двигател ми е комбито, а сигурно и товари повече :)
BMW only!

Потребител
Аватар

Мнение от Бат Боико » 24 Ное 2008, 23:32

Позволете и аз да си издам мнението....СИЛИКОН,ПОМПА,ТЕРМОСТАТ...това ми го каза немеца на TEST DRIVE .....И СИ Е НАИ ГОЛЯМАТА ИСТИНА ве4е 2 години си карам скромния TDS......и си питам оная работа....
така,4е пи4 взимай и се не бой!!!Само гледай да е таферна,пове4ко пари4ки дай но да е перфектна!!!А за тожа пурво е вкарай в отризиран сервиз:например в DARU CAR.....

Предишна

Назад към E34