Честито на Чочо SlipKnoT :-)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

a

Мнение от gogo_glavata » 19 Яну 2009, 22:20

честито на колегата
мисля че това е ултимеит М на БМВ
според мен няма по добра М ка правена досега като цяло :D
пази я :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 20 Яну 2009, 0:24

евала колега и аз съм на опашката

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Яну 2009, 3:12

Честито.Радвам се,че един истински фен е придобил мечтаната кола :D
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 23 Яну 2009, 9:03

честито и много ръчка безавариино колата е един път наистина а салона корите и тавана как са ? Абе тоя Дилян Пенчев да не се ожени некъде бе притеснявам се за тва момче :dunno:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Яну 2009, 0:03

Още веднъж благорадско за хубавите думи на всички. :)

Все немога да я наснимам, че хубавия апарат не е в мен, но скоро ще го взема и пусна нови снимки.В момента е със "зимния пакет" джанти 17" Азев А 8.5J, но учудващо за мен ми харесва и с тях макар, че не са ми любима джанта.Исках да ги заменя за ББС РС 17 разглобяем, но момчето се отказа.По рядко я карам защото е ниска и твърда, а и с лоши зимни гуми и като добавим керамиката = постоянно на врати. :help:

Плешив, тавана е леко виснал отзад и след време ще го оправим, но по натам, че сега искам други работи да купувам и просто няма да останат финанси.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Яну 2009, 0:11

Като я видях онези дни паркирана пред блока на поляната и :shock: :shock: :shock: щях да сляза от комбито в движение :twisted:

На пролет ще се снимат разни клипчета , вече е крайно време ,брат ми иска да прави нов клип ,като този http://www.vbox7.com/play:3801efa7 :D

трябва малко да се поотворят дроселите и да се врътнат валовете на добичето със все гумите пред фотоапарата ,че ни е малко беден подфорума на яки снимки с М-ка от България :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 24 Яну 2009, 8:36

SlipKnoT написа:Още веднъж благорадско за хубавите думи на всички. :)

Все немога да я наснимам, че хубавия апарат не е в мен, но скоро ще го взема и пусна нови снимки.В момента е със "зимния пакет" джанти 17" Азев А 8.5J, но учудващо за мен ми харесва и с тях макар, че не са ми любима джанта.Исках да ги заменя за ББС РС 17 разглобяем, но момчето се отказа.По рядко я карам защото е ниска и твърда, а и с лоши зимни гуми и като добавим керамиката = постоянно на врати. :help:

Плешив, тавана е леко виснал отзад и след време ще го оправим, но по натам, че сега искам други работи да купувам и просто няма да останат финанси.
само звънни когато решиш

Предишна

Назад към E34