Честито на Чочо SlipKnoT :-)
Модератор: Технически модератори
- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
a
честито на колегата
мисля че това е ултимеит М на БМВ
според мен няма по добра М ка правена досега като цяло
пази я
мисля че това е ултимеит М на БМВ
според мен няма по добра М ка правена досега като цяло

пази я

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
евала колега и аз съм на опашката
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Още веднъж благорадско за хубавите думи на всички.
Все немога да я наснимам, че хубавия апарат не е в мен, но скоро ще го взема и пусна нови снимки.В момента е със "зимния пакет" джанти 17" Азев А 8.5J, но учудващо за мен ми харесва и с тях макар, че не са ми любима джанта.Исках да ги заменя за ББС РС 17 разглобяем, но момчето се отказа.По рядко я карам защото е ниска и твърда, а и с лоши зимни гуми и като добавим керамиката = постоянно на врати.
Плешив, тавана е леко виснал отзад и след време ще го оправим, но по натам, че сега искам други работи да купувам и просто няма да останат финанси.

Все немога да я наснимам, че хубавия апарат не е в мен, но скоро ще го взема и пусна нови снимки.В момента е със "зимния пакет" джанти 17" Азев А 8.5J, но учудващо за мен ми харесва и с тях макар, че не са ми любима джанта.Исках да ги заменя за ББС РС 17 разглобяем, но момчето се отказа.По рядко я карам защото е ниска и твърда, а и с лоши зимни гуми и като добавим керамиката = постоянно на врати.

Плешив, тавана е леко виснал отзад и след време ще го оправим, но по натам, че сега искам други работи да купувам и просто няма да останат финанси.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Като я видях онези дни паркирана пред блока на поляната и
щях да сляза от комбито в движение
На пролет ще се снимат разни клипчета , вече е крайно време ,брат ми иска да прави нов клип ,като този http://www.vbox7.com/play:3801efa7
трябва малко да се поотворят дроселите и да се врътнат валовете на добичето със все гумите пред фотоапарата ,че ни е малко беден подфорума на яки снимки с М-ка от България
Георги Пенчев

На пролет ще се снимат разни клипчета , вече е крайно време ,брат ми иска да прави нов клип ,като този http://www.vbox7.com/play:3801efa7

трябва малко да се поотворят дроселите и да се врътнат валовете на добичето със все гумите пред фотоапарата ,че ни е малко беден подфорума на яки снимки с М-ка от България

Георги Пенчев
само звънни когато решишSlipKnoT написа:Още веднъж благорадско за хубавите думи на всички.
Все немога да я наснимам, че хубавия апарат не е в мен, но скоро ще го взема и пусна нови снимки.В момента е със "зимния пакет" джанти 17" Азев А 8.5J, но учудващо за мен ми харесва и с тях макар, че не са ми любима джанта.Исках да ги заменя за ББС РС 17 разглобяем, но момчето се отказа.По рядко я карам защото е ниска и твърда, а и с лоши зимни гуми и като добавим керамиката = постоянно на врати.![]()