Ъпгрейд на спирачната система на Е34
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Трябва да се сменят апарати ако слагаш вентили задължително.Ако искате по принцип и другите елементи по окачването е желателно да се подобрят щото гумата си спира ама нея я държат все още елементи проектирани за един тип спирачно усилие, не за м-ково.Да не се разчекне някоя кола на пътя с такива добри спирачки пък с обикновенни носачи и тампони.Не че нещо критикувам ама никой не каза да е пипал окачването.
Това пък откъде го измисли за окачването??! Все пак това са спирачки от стандартна М5, а не от рали автомобил...
А що се отнася до питането на колегата-за съжаление тук евтин вариант за подобряване на спирачното усилие няма. Най евтиното за което се сещам са апарати от 525/530/535 за около 200 лв и съответно вентилираните дискове, но съм почти сигурен, че единствения ефект ще бъде, че по-трудно ще се стига до прегряване на спирачките.
А що се отнася до питането на колегата-за съжаление тук евтин вариант за подобряване на спирачното усилие няма. Най евтиното за което се сещам са апарати от 525/530/535 за около 200 лв и съответно вентилираните дискове, но съм почти сигурен, че единствения ефект ще бъде, че по-трудно ще се стига до прегряване на спирачките.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
Ами май ще си купувам нормални дискове като за моята кола и без това сега съм доволен , пък и не съм тръгнал да карам с 200. В най-лошия случай се возя по магистралата с 150-160 и натоварена кола и ми се е налагало да намалям и мисля, че се справят добре спирачките. Не ми се е налагало да спирам до сега на магистралата.
Чудя се дали има смисъл да си взимам оригинални дискове .. гледах , че преден диск плътен е 120лв в Дару . Ако не е такъв ще ми препоръчате ли някакви други ? Говоря за плътни дискове , айде тези с 520-ките и ТДС-ите да се обаждат
.
Чудя се дали има смисъл да си взимам оригинални дискове .. гледах , че преден диск плътен е 120лв в Дару . Ако не е такъв ще ми препоръчате ли някакви други ? Говоря за плътни дискове , айде тези с 520-ките и ТДС-ите да се обаждат

63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5