Полезни Идеи и Нестандартни Решения Свързани с е34
Модератор: Технически модератори
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
еми тва е като да си напълниш амортисорите вместо да си ги купиш от магазина пълнени са към 20 лева а нови към 120 аз си купувам от магазина в случая
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Да не се засегне сега някой, не съм противник на по - приемливи от финансова гледна точка решения и подобрения, но си има неща, дето компромиси не бива да се правят, щото като стане белята 200, 300, 1000 лв. ти костват живота, а това, че всеки трети е самоубиец, ами благодаря, но аз мисля, че тряба да сме едно и две, т.е. извън тая класация.
Много я зазводних тая тема, сори.
Много я зазводних тая тема, сори.
Тя темата май стана с обратен ефект от тоз който трябваше да има.Има един лаф бмв-караш а ти е скъпо.... Мисля че не трябваше да става въпрос за подменяне на частите с по калпави или са преправяне на старите и счупени части, ами за едеи свързании с подобряването на автомобила.
Пък ако на някой му се кара лада или москвич с купе на е34 нека си прави експерименти.Самия факт че руските коли на годините на едно бмв вече за нищо не стават говори колко са им добри частите.
Да не се разсърди сега някой това си е самата истина наще коли са си скъпички за каране и така трябва да бъде иначе нямаше да карат всички опел ами бмв.
Пък ако на някой му се кара лада или москвич с купе на е34 нека си прави експерименти.Самия факт че руските коли на годините на едно бмв вече за нищо не стават говори колко са им добри частите.
Да не се разсърди сега някой това си е самата истина наще коли са си скъпички за каране и така трябва да бъде иначе нямаше да карат всички опел ами бмв.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
drmirchev написа:Тя темата май стана с обратен ефект от тоз който трябваше да има.Има един лаф бмв-караш а ти е скъпо.... Мисля че не трябваше да става въпрос за подменяне на частите с по калпави или са преправяне на старите и счупени части, ами за едеи свързании с подобряването на автомобила.
всеки сам преценя кво да прави

а темата е за идеи,направи си сам,нестандартни решения,взаимозаменяеми части и тн. и всеки които може да каже нещо свързано с това би било полезно в даден момент на всеки от нас

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
drmirchev написа:По повод решение на проблем бих искал тука да попитам , ел. клапаните на парното не ми отварят и смятам да ги прескоча като сложа снадки на маркучите и така водата да си минава направо.Ако някой го е пробвал да каже какъв ще бъде ефекта че ми е интересно преди да го направя.
постоянно ще имаш парно
drmirchev написа:По повод решение на проблем бих искал тука да попитам , ел. клапаните на парното не ми отварят и смятам да ги прескоча като сложа снадки на маркучите и така водата да си минава направо.Ако някой го е пробвал да каже какъв ще бъде ефекта че ми е интересно преди да го направя.
Относно клапаните на парното... чакам да ми потвърдят от какъв модел Опел ставали и ще ви пиша след като видя/пипна

Поздрави.
Красимир Дянков
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
drmirchev написа:Я ми кажете имат ли тез клапани някакво отношение към прегряването че водата сякаш стига до тях и не отива нататък.Пускам парното и духа студено и след малко загрява до червено.
Трябва да обезвъздуша после и се отваря и сичко си е ок.Днес сменях капачката на радиатора и сега ще се види какво става.
симптомите ти са -необезвъздушена охладителна система

колега не знам от лада ама в пловдив си купих точно за е34 подлошки по 3см сложих ги и стана супер двата тампона ги взех за 10лвklintan66 написа:днес ги гледах тези подложки -задни -но диаметъра им е 120 мм а на е34 е 100мм---как ще станатWenzy написа:Ако искате да вдигнете задницата - подложки за пружините от Лада - 2 х 4лв.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 91f753a3ca
иначе и търсачка има

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
кажи от къде по-точно, аз ще ида да си ги купя . За да се сложат трябва ли да се свалят амортесъорите ?С 3 см подложка , колко се вдигна задницата?палара написа:колега не знам от лада ама в пловдив си купих точно за е34 подлошки по 3см сложих ги и стана супер двата тампона ги взех за 10лвklintan66 написа:днес ги гледах тези подложки -задни -но диаметъра им е 120 мм а на е34 е 100мм---как ще станатWenzy написа:Ако искате да вдигнете задницата - подложки за пружините от Лада - 2 х 4лв.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
атоматик написа:Колеги, предстои ми подмяна на тампони на двигателя, от коя лада, казахте, че стават, аз съм с м43?
те са едни и същи на всички лади,жигули и тн.