данък!?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Re: :)

Мнение от t_andonov » 17 Сеп 2008, 23:55

ZoB написа:никво плащане а до това да я продавам несмятам да е скоро и ако реша ще е на части така че от общината може да ме фанат за палката :D
колега там от където си не знам как е но тука в хасково да ти издадът акт за раждане примерно не трябва да имаш задължения към общината данък на кола особено :mhihi: и щеш не щеш плащаш аз например миналата година отивам за акта на малкия и оная женска зад гишето с доволна физиономия ми съобщава че имам задължения към община хаскуу и докато не се погасят лапето остава незаконно :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: :)

Мнение от ddddk » 18 Сеп 2008, 8:17

t_andonov написа:
ZoB написа:никво плащане а до това да я продавам несмятам да е скоро и ако реша ще е на части така че от общината може да ме фанат за палката :D
колега там от където си не знам как е но тука в хасково да ти издадът акт за раждане примерно не трябва да имаш задължения към общината данък на кола особено :mhihi: и щеш не щеш плащаш аз например миналата година отивам за акта на малкия и оная женска зад гишето с доволна физиономия ми съобщава че имам задължения към община хаскуу и докато не се погасят лапето остава незаконно :mhihi:

егати държавата измислена сме! :evil: Вместо да се радват на още едно новородено, те го използват за повод да си съберат данъците и да си напълнят хазната. Един вид "ХА така! Имаш дете! Ха сега сплащай, та да е наред всичко!" :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от ZoB » 18 Сеп 2008, 13:50

хахаха колега това че е акт за раждане не означава че има новородено а просто тоя документ го изискват на много места примерно нова работа и тн. ;)
***ZoBi Se***

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 18 Сеп 2008, 22:13

така е но в случая ставаше дума за новородено ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 23 Сеп 2008, 18:38

Колеги, ето ви линк откъдето всеки от Вас може да си изчисли колко данък ще плати на автомобила си ...

http://pariteni.bg/Calcs/13/1ff1de774005f8da18.html

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 25 Сеп 2008, 21:40

В София удоволствието 520-ка от 91-ва година според общината струва 136 лв/ година :mhihi:
R6 - Was sonst?

Предишна

Назад към E34