Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM

Мнение от Митко Стоянов » 03 Юли 2012, 13:51

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:
Хаос написа:
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:
coresnet написа:Винаги се стига до физически заплахи :lol: So low... :smoke:

Само батки сме тука , не разбра ли ?

затова оня ден като питах един колега с Е34 М5 защо не пише във форума и ме погледна странно...

Ам щото няма какво да пише ,и като пише , кой да му отговори ? Нямам М5 , кво да му отговоря ? ти пишеш ли в бг,мама ?
Ако трябва, ще си купиш М5, само и само колегата Хаос да се почувства добре :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Юли 2012, 14:02

Що бе, тука са най най големите батки, нинджи, големи мотори, маняци... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Юли 2012, 14:08

не, въпросът не е в колата, а в отношението
конкретния човек я поддържа в Дару, няма за какво да пита тук,
по-скоро фенщината тук се изразява в заплахи, мерене на бицепси итн, за което тази тема е ясно доказателство с посоката в която тръгва за втори път дори и след намеса на модератор и триене на мнения
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 03 Юли 2012, 14:25

Хаос написа:не, въпросът не е в колата, а в отношението
конкретния човек я поддържа в Дару, няма за какво да пита тук,
по-скоро фенщината тук се изразява в заплахи, мерене на бицепси итн, за което тази тема е ясно доказателство с посоката в която тръгва за втори път дори и след намеса на модератор и триене на мнения
Слушай, готин, къде видя да се говори за бицепси и саморазправа? Къде някой е заплашен в пряк текст? Няколко поста по-горе имах това предвид:

Най-важното правило в този сайт е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК! Представете си, ако искате или ако това ще Ви припомни да препрочетете мнението си преди да го публикувате, че въпросният човек е срещу Вас и Ви гледа в очите.

Ай да не четем морал, ами да хвърлим едно око на основните правила, пък тогава се жалвай ако щеш на арменския поп
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 03 Юли 2012, 14:32

Органзирай морска сбирка , стига чете морал . Айде , че баба тръпне да разтрие 18ките по новата магистрала. Загоряла е като циганско тиганче за мас :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Юли 2012, 14:45

Митко Стоянов написа:Слушай, готин, къде видя да се говори за бицепси и саморазправа? Къде някой е заплашен в пряк текст? Няколко поста по-горе имах това предвид

не ми е ясно защо реши, че говоря за теб? специален ли се чувстваш, че всички да говорят за теб?
не, друг "колега" визирах
но се чувствай поканен да се присъединиш към групата му

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Юли 2012, 14:47

:OT:
Митко, аз ти се чудя какво се правиш на много оборотен тука. Виж, че си 50кг с 2 мокри дюшека и комплект болтове в джобовете. Батките ще те разнасят по цяла Варна ако дойдат.

:OT:

По темата:
Искам да попитам хидроусилвателя може ли да се строши от прекалено много въртящ момент? Не заминават ли първо дисковете?

П.П.
Мите, сега да не ми се разсърдиш? Горното е изцяло с шеговит тон. Много си те обичам :oops:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 03 Юли 2012, 14:49

Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.

д-р Хаос , за коя група иде реч?? то тука пишем 5 човека в таз тема..аз май само теб не съм виждал като се замисля????
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Юли 2012, 14:53

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.

д-р Хаос , за коя група иде реч?? то тука пишем 5 човека в таз тема..аз май само теб не съм виждал като се замисля????

не е имало повод да се виждаме
честно казано не искам да се заяждам с хората тук, макар и не всички да са ми приятни (щот съм дребен и хилав, не за друго)
просто изтъкнах, че нападките са излишни
не съм виновен, че някой може да се е засегнал
Последна промяна Хаос на 03 Юли 2012, 14:55, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 03 Юли 2012, 14:55

Хаос написа:
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.

не е имало повод да се виждаме

брех , ми намери един два
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 03 Юли 2012, 15:16

След благия обяд да поразнищим пак...

След като великата кутия е д0 310 нютона , питам аз: Какво ще и се прецака след слагането на хидроусилвател за 28ца ? Нали е корава ?
Нали той предава усилието на кутията , все си мисля че със 20коов хидроусилвател ще е по зле . Тоя усилвател ще се ошашка и най много да земе да буксува или да не предава усилие или да има голям мотор да прай фиууууууууууууууу, и да перка полусъединител или нещо от рода.

Някой да помисли и в тая насока ...ако кутията е толко корава значи до 300 нютона тряя да не мръдне със хидро за големи нютони.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 03 Юли 2012, 15:25

Ако някой реши да си загуби половин час и да опише технологията на работа на АСК, темата ще тръгне по-добре.
Кое, как, с какво, къде включва, кое предава въртящия момент, как, защо и т.н.

Просто предложение, да видим, аджеба какво може да и стане? Кое точно поема големия въртел?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Юли 2012, 16:00

Ако някой реши да загуби половин час да порови в интернет може да намери доста подробно описание на технологията на работа на АСК.

А ако реши и да прочете някоя "книжка" - има и писано

How Automatic Transmissions Work Part 1

How Automatic Transmissions Work Part 2

Аватар

Мнение от Хаос » 03 Юли 2012, 16:25

Митко Стоянов написа:Ми говори с имена, кво мълчиш като женски полов орган? И ще те помоля да не ми даваш наклон на оная работа!

Комплекси бол, скоро ще ги избиваме заедно, а хубавците пак ше гледат снимки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 03 Юли 2012, 16:50

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:След благия обяд да поразнищим пак...

След като великата кутия е д0 310 нютона , питам аз: Какво ще и се прецака след слагането на хидроусилвател за 28ца ? Нали е корава ?
Нали той предава усилието на кутията , все си мисля че със 20коов хидроусилвател ще е по зле . Тоя усилвател ще се ошашка и най много да земе да буксува или да не предава усилие или да има голям мотор да прай фиууууууууууууууу, и да перка полусъединител или нещо от рода.

Някой да помисли и в тая насока ...ако кутията е толко корава значи до 300 нютона тряя да не мръдне със хидро за големи нютони.

Корава е, но има варианти на пакетите-обикновени и усилени и те най-вероятно се крият в добавените буквички към означението и. ;) Нещо като Е34 но зависи дали до него е 518 или 540. ;) Това с фиууууууууууууууу ще стане ако сложиш на кутия с обикновени пакети,хидротрансформатор от кола с кутия с усилени пакети,защото на теб съединителя дефекто са ти фрикционните пакети.По принцип хидротрансформатора никога не успява да предаде на 100% въртящият момент на двигателя както е при обикновеният съединител и затова автоматиците се мотаят повече,но 20-ят хидротрансформатор ще предаде по-малко въртящ момент от един да кажем от 28-ца,малко ще се скопи колата но ще се запази кутията.

ПредишнаСледваща

Назад към E34