Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Модератор: Технически модератори
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Ако трябва, ще си купиш М5, само и само колегата Хаос да се почувства добреЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Хаос написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:coresnet написа:Винаги се стига до физически заплахиSo low...
Само батки сме тука , не разбра ли ?
затова оня ден като питах един колега с Е34 М5 защо не пише във форума и ме погледна странно...
Ам щото няма какво да пише ,и като пише , кой да му отговори ? Нямам М5 , кво да му отговоря ? ти пишеш ли в бг,мама ?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Що бе, тука са най най големите батки, нинджи, големи мотори, маняци...

не, въпросът не е в колата, а в отношението
конкретния човек я поддържа в Дару, няма за какво да пита тук,
по-скоро фенщината тук се изразява в заплахи, мерене на бицепси итн, за което тази тема е ясно доказателство с посоката в която тръгва за втори път дори и след намеса на модератор и триене на мнения
по-скоро фенщината тук се изразява в заплахи, мерене на бицепси итн, за което тази тема е ясно доказателство с посоката в която тръгва за втори път дори и след намеса на модератор и триене на мнения
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Слушай, готин, къде видя да се говори за бицепси и саморазправа? Къде някой е заплашен в пряк текст? Няколко поста по-горе имах това предвид:Хаос написа:не, въпросът не е в колата, а в отношението
Най-важното правило в този сайт е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК! Представете си, ако искате или ако това ще Ви припомни да препрочетете мнението си преди да го публикувате, че въпросният човек е срещу Вас и Ви гледа в очите.
Ай да не четем морал, ами да хвърлим едно око на основните правила, пък тогава се жалвай ако щеш на арменския поп

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Органзирай морска сбирка , стига чете морал . Айде , че баба тръпне да разтрие 18ките по новата магистрала. Загоряла е като циганско тиганче за мас 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Митко Стоянов написа:Слушай, готин, къде видя да се говори за бицепси и саморазправа? Къде някой е заплашен в пряк текст? Няколко поста по-горе имах това предвид
не ми е ясно защо реши, че говоря за теб? специален ли се чувстваш, че всички да говорят за теб?
не, друг "колега" визирах
но се чувствай поканен да се присъединиш към групата му
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Митко, аз ти се чудя какво се правиш на много оборотен тука. Виж, че си 50кг с 2 мокри дюшека и комплект болтове в джобовете. Батките ще те разнасят по цяла Варна ако дойдат.

По темата:
Искам да попитам хидроусилвателя може ли да се строши от прекалено много въртящ момент? Не заминават ли първо дисковете?
П.П.
Мите, сега да не ми се разсърдиш? Горното е изцяло с шеговит тон. Много си те обичам

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.
д-р Хаос , за коя група иде реч?? то тука пишем 5 човека в таз тема..аз май само теб не съм виждал като се замисля????
д-р Хаос , за коя група иде реч?? то тука пишем 5 човека в таз тема..аз май само теб не съм виждал като се замисля????

ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.
не е имало повод да се виждаме
честно казано не искам да се заяждам с хората тук, макар и не всички да са ми приятни (щот съм дребен и хилав, не за друго)
просто изтъкнах, че нападките са излишни
не съм виновен, че някой може да се е засегнал
Последна промяна Хаос на 03 Юли 2012, 14:55, променена общо 1 път
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Митко , комплекс имаш ми се струва ?? И м5 нямаш , не се обаждай в темите.
не е имало повод да се виждаме
брех , ми намери един два

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
След благия обяд да поразнищим пак...
След като великата кутия е д0 310 нютона , питам аз: Какво ще и се прецака след слагането на хидроусилвател за 28ца ? Нали е корава ?
Нали той предава усилието на кутията , все си мисля че със 20коов хидроусилвател ще е по зле . Тоя усилвател ще се ошашка и най много да земе да буксува или да не предава усилие или да има голям мотор да прай фиууууууууууууууу, и да перка полусъединител или нещо от рода.
Някой да помисли и в тая насока ...ако кутията е толко корава значи до 300 нютона тряя да не мръдне със хидро за големи нютони.
След като великата кутия е д0 310 нютона , питам аз: Какво ще и се прецака след слагането на хидроусилвател за 28ца ? Нали е корава ?
Нали той предава усилието на кутията , все си мисля че със 20коов хидроусилвател ще е по зле . Тоя усилвател ще се ошашка и най много да земе да буксува или да не предава усилие или да има голям мотор да прай фиууууууууууууууу, и да перка полусъединител или нещо от рода.
Някой да помисли и в тая насока ...ако кутията е толко корава значи до 300 нютона тряя да не мръдне със хидро за големи нютони.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Ако някой реши да си загуби половин час и да опише технологията на работа на АСК, темата ще тръгне по-добре.
Кое, как, с какво, къде включва, кое предава въртящия момент, как, защо и т.н.
Просто предложение, да видим, аджеба какво може да и стане? Кое точно поема големия въртел?
Кое, как, с какво, къде включва, кое предава въртящия момент, как, защо и т.н.
Просто предложение, да видим, аджеба какво може да и стане? Кое точно поема големия въртел?

Ако някой реши да загуби половин час да порови в интернет може да намери доста подробно описание на технологията на работа на АСК.
А ако реши и да прочете някоя "книжка" - има и писано
How Automatic Transmissions Work Part 1
How Automatic Transmissions Work Part 2
А ако реши и да прочете някоя "книжка" - има и писано
How Automatic Transmissions Work Part 1
How Automatic Transmissions Work Part 2
Митко Стоянов написа:Ми говори с имена, кво мълчиш като женски полов орган? И ще те помоля да не ми даваш наклон на оная работа!
Комплекси бол, скоро ще ги избиваме заедно, а хубавците пак ше гледат снимки![]()
![]()
...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:След благия обяд да поразнищим пак...
Корава е, но има варианти на пакетите-обикновени и усилени и те най-вероятно се крият в добавените буквички към означението и.