проблем с климатроника
Модератор: Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: проблем с климатроника
Да размътя пак водите.
Снощи за пореден път таблото беше свалено, и климатроника изваден.
Всички клапи са здрави, само както се подразбира стойките на актуаторите отгоре са фира.
За целта се използваха свински опашки, но с лек жокер - лепило.

В общи линии само едната клапа ми се изваждаше от свинската опашка и правеше мизерии, но смятам че така би трябвало да свърши работа.
Иначе лудницата беше пълна:

Цяла нощ бутане на табла конзоли, телефони, кори и тн и тн.
Но като цяло мисля че си заслужаваше.
За момента все още не ми работи моторчето, за датчика на панела за управление и се питам защо аджеба???
Снощи за пореден път таблото беше свалено, и климатроника изваден.
Всички клапи са здрави, само както се подразбира стойките на актуаторите отгоре са фира.
За целта се използваха свински опашки, но с лек жокер - лепило.

В общи линии само едната клапа ми се изваждаше от свинската опашка и правеше мизерии, но смятам че така би трябвало да свърши работа.
Иначе лудницата беше пълна:

Цяла нощ бутане на табла конзоли, телефони, кори и тн и тн.
Но като цяло мисля че си заслужаваше.
За момента все още не ми работи моторчето, за датчика на панела за управление и се питам защо аджеба???

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Някоя жица??? Пробва ли да закачиш друго управление да видиш дали неговото моторче бачка???
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Някоя жица??? Пробва ли да закачиш друго управление да видиш дали неговото моторче бачка???
Не е моторчето, жиците са 6+, датчиците също - проверено.
Евентуално компа прави проблемация ама не съм ровил все още, ще дам отзиви като го оправя.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ела и докато разглобяваме моя ще му хвърля едно око.

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Колеги чета темата и искам да ви питам нещо, без да отварям нова.
Как може да се разбере че резисторите в компа са изгорели. И къде се намира самият комп.
При мен има следния филм. Като е направено на топло си духа нормално, обаче ако завъртя да духа студено. Студено духа само от дясната средна духалка, от лявата както и от духалките от колонките на таблото продължава да си духа топло, топло духа и на прозореца. Колата ми е с ел. киматроник не е с врътките с жила.
Дали според вас проблема е с моторчетата (едното със сигурност му е за ремонт клапата, пада ми се в лявата част на прасето на климатика точно в ляво зад касетофона) Или резисторите на компа?
Как може да се разбере че резисторите в компа са изгорели. И къде се намира самият комп.

При мен има следния филм. Като е направено на топло си духа нормално, обаче ако завъртя да духа студено. Студено духа само от дясната средна духалка, от лявата както и от духалките от колонките на таблото продължава да си духа топло, топло духа и на прозореца. Колата ми е с ел. киматроник не е с врътките с жила.
Дали според вас проблема е с моторчетата (едното със сигурност му е за ремонт клапата, пада ми се в лявата част на прасето на климатика точно в ляво зад касетофона) Или резисторите на компа?
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5