ремонт на виско(перката на парното)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Re: ремонт на виско(перката на парното)

Мнение от intention » 02 Сеп 2013, 8:10

alchohol написа:Не си заслужава да се правят експерименти с виското, че последиците са шокиращи. Най-вероятно не е спряло да се развърта и след 5000 оборота.
Аз засега съм доволен от новото Behr-че, днеска пак я пържих здраво и градусите не мръднаха от средата.

и на мен ми предлагаха Behr и много се чудих, в крайна сметка взех Beru дано да не съжалявам.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: ремонт на виско(перката на парното)

Мнение от zvetiko » 02 Сеп 2013, 11:35

Diavollo написа:Моето виско е "постоянно" зацепено (не е заварявано или сменян силикона а е от друг автомобил - мисля, че е от форд Траннзит). Явно работи при други градуси или не знам как но зима лято винаги е зацепено. До момента обаче как ли не съм я пържил колата не е имало проблем. В началото на месеца по новата магистрала поддържах около 180 км/ч от Пловдив до Пазарджик (това е почти 6000 оборота). Стрелката не помръдна от 12 часа при вкл. климатик. През целия път от София до Бъргас съм карал над 4 000 оборота.
Имало е някакъв друг проблем за да "скъса" перката и да стане тая салата.

Ето резултата след като перката е останала включена на 100% след 5-6000 оборота.

Предишна

Назад към E34