КОЛЕГИ, НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА РЕШАВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ
Модератор: Технически модератори
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Дълго време изчаквах и не се решавах да пиша в тази тема,винаги ще помагам стига да е поносилна за мен услуга
Работя като Търговски представител в Леденика\Варненско пиво
Бих могъл примерно да уредя бирата за следващия Е34 събор
А това за фонда е добра идея и мисля че има бъдеще,все пак на тея времена какво друго ни остава освен подкрепата

Бих могъл примерно да уредя бирата за следващия Е34 събор

А това за фонда е добра идея и мисля че има бъдеще,все пак на тея времена какво друго ни остава освен подкрепата

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
saint85 написа:предлагам първо да оправим машината на колегата
Колега много благодаря за подкрепата обаче не съм само аз така не искам да съм егоист тука едни колеги бяха писали в моята тема единия че има син на 7 месеца и има нещо да се прави по колата, и още един колега дето живее на "фотосинтеза" мисля че те са малко по нуждаещи се
Ако колегите чететат тука да пишат и да изкажет мнение големи ли са им проблемите и тн. утре като отида при Геца ще пиша точно да се знае какво и има по колата
колега,аз сам с 7-месе4ния син,но мога да се справя сам за сега,благодаря за това 4е все пак си про4ел мнението ми и си се отказал да продаваш и оставаш в клуба

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
проблема ми е че сам за смяна на вериги и плочка на ГНП,ма всичко с времето си за сега сам закрепил положението като очаквам по-добри времена,не е спешно колата и сега си варви доста прилично.А конкретно по темата;работя като оператор на бетонов вазел и незнам как бих могал да сам полезен за колегите но бих помогнал с каквото мога.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Здравейте мъжаги ,много ме радват тея мисли който ви спохождат!
Занимавал съм се с какво ли не,и монтьор в дару кар бях и с авточасти съм се занимавал и с доста работи мога да съм полезех като на пример ,че имам BMW Inpa вече и за колеги ще измислим нещо винаги!Предомството е , мога да доида на място(ако примерно колата не пали и не се знае от какво)!А и принципно съм доста светнат в Е34 като не твърдя че съм факир!
За идеята за взаимопомощ съм твърдо ЗА тъй като знам колко е трудно да се справяш сам в сакпаната ни държава(съчуствам на колегата с малкото дете и аз имам син на 2,5 години).Така ,че вземе ли се някакво рашение сме в играта!
София-Младост!
0887 618817-Явор!
Занимавал съм се с какво ли не,и монтьор в дару кар бях и с авточасти съм се занимавал и с доста работи мога да съм полезех като на пример ,че имам BMW Inpa вече и за колеги ще измислим нещо винаги!Предомството е , мога да доида на място(ако примерно колата не пали и не се знае от какво)!А и принципно съм доста светнат в Е34 като не твърдя че съм факир!
За идеята за взаимопомощ съм твърдо ЗА тъй като знам колко е трудно да се справяш сам в сакпаната ни държава(съчуствам на колегата с малкото дете и аз имам син на 2,5 години).Така ,че вземе ли се някакво рашение сме в играта!
София-Младост!
0887 618817-Явор!
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
В момента обмислям едно място за ремонтна збирка идеята ми е примерно един път месечно да се сабираме колегите(става вапрос да не е стъдено) да пием по бира и да ремонтираме нещо по колите който с каквото може да помага обаче според мен трябва :
1. Място което да е широко и пусто
2. Да има ток
3. Ще трябват инструменти( няма секи да си носи работилницата от тях)
4.Бирата също е важна
Та се сещам аз за нашия склад на фирмата, охраната ме познава можем да земем ток оттам има и канал и достатъчно място, имам и доста инструменти които мога да държа в склада - не е перфектно ама лошото е че там сме до май след това се местиме
1. Място което да е широко и пусто
2. Да има ток
3. Ще трябват инструменти( няма секи да си носи работилницата от тях)
4.Бирата също е важна
Та се сещам аз за нашия склад на фирмата, охраната ме познава можем да земем ток оттам има и канал и достатъчно място, имам и доста инструменти които мога да държа в склада - не е перфектно ама лошото е че там сме до май след това се местиме

.
Да се върна малко назад в темата
Имам няколко стургари и фрезисти под ръка
Ако някои има нужда от подобни услуги да свирка

Имам няколко стургари и фрезисти под ръка
Ако някои има нужда от подобни услуги да свирка

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Това с фонда е хубава идея, но не става с 20лв месечно, намерете кой да се занимава и инвестира парите... един ден след 5-6г може и да има 10-20 000лв 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
- boiko_andreev
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Гласувам с две ръце.
Електромеханик съм по професия
В момента работя във фирма за внос, продажба и сервиз на машини за месопреработка.
Всичко което е замислено дотук е много хубаво.
НО мисля че един от колегите също има ПРАВО:
Може би е по-добре да се направи "клуб БМВ Е34 България" с членски внос и т.н. и от този (законен) членски внос да се правят "хубави" неща...
Електромеханик съм по професия
В момента работя във фирма за внос, продажба и сервиз на машини за месопреработка.
Всичко което е замислено дотук е много хубаво.
НО мисля че един от колегите също има ПРАВО:
Може би е по-добре да се направи "клуб БМВ Е34 България" с членски внос и т.н. и от този (законен) членски внос да се правят "хубави" неща...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65