някой нaмерил ли е тоя смотан лентов кабел
Модератор: Технически модератори
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте колеги,
На долния линк ще намерите преведена инструкцията за пикселите.
КЛИК
Само ще помоля някой да копира някъде другаде PDF-a(и да коригира линка), защото няма да мога да го държа дълго време тук.
Благодаря Ви!
Поздрави,
Сашо.
КЛИК
Само ще помоля някой да копира някъде другаде PDF-a(и да коригира линка), защото няма да мога да го държа дълго време тук.
Благодаря Ви!
Поздрави,
Сашо.
Следя темата не за друго а и аз страдам от този проблем с пикселите-реших го като махнах лентовите кабели и дисплея с течен кристал,който явно се е разтекъл
вече не се тормозя да се мъча да гледам км ,а си търся ново работещо табло
Лентовия кабел съм го сменял-резултат никакъв
Намери ми го един познат,който вече не е в бг.,за да може да го питам от къде
100% съм сигурен,че нищо не ми е ясно в това табло и че може да съм сложил кабела некадърно,но резултат нямаше
Колегата голов ако може да каже тънкостите ще е много хубаво,ако пък не ще си играем на доказване
п.п.лично към колегата Голов-покрая тоя форум се запознах със срахотни ХОРА,с повечето не съм се виждал,но по тел. или на лично са винаги готови да помагат,с много колеги сме били често на различно мнение,но никой никога не се е правил на интересен за нещо в което е компетентен или по-някакъв начин може да помогне,нито пък някой търси признание-Лично аз се чувствам малко по-пълноценен като помогна на човек.Никой няма нищо против тебе,просто с твоето държание отбласкваш всички.Сигурен съм,че си хубав човек,но разбери че идеята на форума е по-различна от това ,което искаш ти

Лентовия кабел съм го сменял-резултат никакъв
Намери ми го един познат,който вече не е в бг.,за да може да го питам от къде
100% съм сигурен,че нищо не ми е ясно в това табло и че може да съм сложил кабела некадърно,но резултат нямаше
Колегата голов ако може да каже тънкостите ще е много хубаво,ако пък не ще си играем на доказване
п.п.лично към колегата Голов-покрая тоя форум се запознах със срахотни ХОРА,с повечето не съм се виждал,но по тел. или на лично са винаги готови да помагат,с много колеги сме били често на различно мнение,но никой никога не се е правил на интересен за нещо в което е компетентен или по-някакъв начин може да помогне,нито пък някой търси признание-Лично аз се чувствам малко по-пълноценен като помогна на човек.Никой няма нищо против тебе,просто с твоето държание отбласкваш всички.Сигурен съм,че си хубав човек,но разбери че идеята на форума е по-различна от това ,което искаш ти

by ''kompleksa''
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ей ся качвам пдф-а в дата-та
eдит: няма да е ся че нещо датата се бъгнала май и ми изкарва грешни име и парола
eдит2: Вече е качен в дата.бг
можете да си го изтеглите от ТУК

eдит: няма да е ся че нещо датата се бъгнала май и ми изкарва грешни име и парола

eдит2: Вече е качен в дата.бг

Последна промяна VesoPesa на 10 Ное 2008, 12:52, променена общо 1 път
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
Браво от мен.
Аз ще се затрудня да го направя, че има нещо което не ми е ясно, пък чест съм прецаквал лентови кабели. За това нека някой който е успял да използва инструкцията да се похвали.
Още един път БРАВО на Кокичето и на XELA.
Аз ще се затрудня да го направя, че има нещо което не ми е ясно, пък чест съм прецаквал лентови кабели. За това нека някой който е успял да използва инструкцията да се похвали.
Още един път БРАВО на Кокичето и на XELA.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Колеги аз утре ще се пробвам, да видя какво ще стане! Ще следвам оказанията от линка по- нагоре! Пожелайте ми успех!
Ще напиша какво е станало! А до колегата Голов искам само да напиша нещо!
Колегааа, от една страна напълно те подкрепям в желанието ти да не споделяш това което знаеш, защото обидата е голямо нещо и не всеки човек я преглъща! Но пък от другата страна това е момента в който да покажеш на всички че си пич от всякъде! Нали тозе форум е направен с цел сплотяване, съберане и подкрепа на всички любите ли на марката? МОЕ МНЕНИЕ А като гледам колко теми има напускани за тея скапани пиксели ще помогнеш не на един двама а на повечко хора! Които все си мисля че ще са ти много благодарни!Поовлякох се малко...
Не искам да те обидя или да се заяждам колега! Решението си е твое! 

Колегааа, от една страна напълно те подкрепям в желанието ти да не споделяш това което знаеш, защото обидата е голямо нещо и не всеки човек я преглъща! Но пък от другата страна това е момента в който да покажеш на всички че си пич от всякъде! Нали тозе форум е направен с цел сплотяване, съберане и подкрепа на всички любите ли на марката? МОЕ МНЕНИЕ А като гледам колко теми има напускани за тея скапани пиксели ще помогнеш не на един двама а на повечко хора! Които все си мисля че ще са ти много благодарни!Поовлякох се малко...

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
xela написа:Здравейте колеги,
КЛИК
Благодаря Ви!
Поздрави,
Сашо.
Ремонт на "изгорели" пиксели

След интервенцията ,година и половина докато продадох колата,проблема не се появи отново.
След като дълго се поразтърсих из нета по въпроса със липсващите пиксели попаднах на това:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260
Мисля, че проблема тук е решен по принципа нса zvetiko
Тук е показан по-подробно принципа който посочи xela
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=457171
Има даже и фирми които се занимават с възстановяване на дисплей
Басиии яката пазарна ниша....
http://www.vdorepair.com/
http://www.led-s.co.uk/Dashboardpixelrepairs.html

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/504260
Мисля, че проблема тук е решен по принципа нса zvetiko

Тук е показан по-подробно принципа който посочи xela
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=457171
Има даже и фирми които се занимават с възстановяване на дисплей

http://www.vdorepair.com/
http://www.led-s.co.uk/Dashboardpixelrepairs.html
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
като гледам тези табла са с борда той се оправя по лесно ама няма никъде за е34 без борд
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Е сега, ако и някой каже че е пробвал това с разпробиването и какво се е получило след това. Не за друго ами мисля в неделя да го разколача пак, пък каквото стане.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз искам да ви питам вие които сте си ровили по таблото намирате ли разликата м-у Е34 и Е39 таблото
въпроса е с цел да ви повторя отново че просто при Е34 тия гумички дето притискат кабела ги няма а вместо тях има скоби които правят магията, та магията е в скобите освен ако не е прекъснат самия кабел
въпроса е с цел да ви повторя отново че просто при Е34 тия гумички дето притискат кабела ги няма а вместо тях има скоби които правят магията, та магията е в скобите освен ако не е прекъснат самия кабел

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ех няма ли някой да почне да поправя тези табла, че да оправи и мойто? Май няма универсален лек за тях а?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
няма как да стане със спрей, тъй като кабела е хартиен с графитни писти и като го пръснеш му се разказва играта...
няма решение още...

няма решение още...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
skylord написа:няма как да стане със спрей, тъй като кабела е хартиен с графитни писти и като го пръснеш му се разказва играта...![]()
няма решение още...
след като смяташ че е графитен пробвай да го нарисуваш с молив и кажи дали е станало