Идва ли краят на Е34 ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2008, 1:30

пробвай пак, коригирал съм линка 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от ZoB » 20 Авг 2008, 3:25

как бе това е колата която скоро няма да остарее са че харчи така е обаче да ви кажа още си е газария е зависи дали се подържа но все пак Е34 е колата която наи много време даржи и не е остаряла до толко че да се забравя карам си я и това е а и за тези пари ще вземете някои фиат 2000г примерно и ще се чупи през ден а Е34 няма мърдане просто както всяка кола трябва да се подържа :)
***ZoBi Se***

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 20 Авг 2008, 7:28

Линка бачка нормално... :roll: Той колегата се е побъркал по тоя кораб от известно време насам, само него показва :mhihi: освен да се напънем и да му го купим за рожденния ден та да миряса :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2008, 8:48

dj_ennsy_1 написа:Линка бачка нормално... :roll: Той колегата се е побъркал по тоя кораб от известно време насам, само него показва :mhihi: освен да се напънем и да му го купим за рожденния ден та да миряса :mhihi:

еми колега откакто миналата първата ми кола ме заплени с визията и усещането си за кола нямам отказване :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 20 Авг 2008, 9:29

Penchev написа:Zubcho :yes:

Днес следобяд съвсем изневиделица почти трябваше да се изтичам до Пловдив за малко по една работа за 15 минути само ,но много важна а и да съм в София към 16:30 и всичко си стана просто като по учебник : нямаше особенно движение по магистралата , след една нова С-класа с голям мотор се закрепих с 200 км/ч на голяма дистанция от нея и така за няма 50 минути влязох в Пловдив.Климатика си ми работи ,музиката свири абе кеф :)
Айде после на обратно и така за нямам представа кой път ,но удеве пак като се прибирах си се возих с кеф ,независимо ,че имам общо към 500 км днес и малко ми се спи вече. На майка ми Е36-цата дето я докарах от Швейцария бепше невероятна кола ,като състояние и екстри/оборудване в класа си.И с нея съм пътувал ,но просто далеч нямат нищо общо ... Цветико ,нека си ги купуват тройките и да се радват ама само докато слагаш ключа в контакта звука ,който се чува отвътре е :help: За по-нататък не говорим :)

Много ти е хубава колата и днес пак като гледах обявата ти и си рекох ,че просто не заслужава тая кола да иде в някой вампир дето ще я обрули от малоумно каране и неподдържане.Същото се отнася и за JANI :roll:

Аз пък днес по едно време гледах тази обява сигурно 10 минути ,голяма злоба,голяма красота и просто само чакам момента да ги събера със "зеленушка" - през деня 2 литра , вечерта 3,8 литра ААААУУУУУУУ :twisted: :twisted: :twisted: Ще има посърнали физиономии в гъзарски софтуерни коли мамоооуу :mhihi:

:arrow: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

Георги Пенчев

"Penchev",какво е Пловдив-ходех всяка седмица до Истанбул.Сутринта тръгвах,на обяд бях там ,свършвах си работата и вечерта се прибирах-няма умора,само удоволствие от пътуването. ;) Но сега-с тая петролна криза и недостига на горива за жизнено важни за човечеството дйности и постоянно разширяваща се озонова дупка,считам ,че е престъпление да се кара Е34,особено дизел. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 20 Авг 2008, 9:33

Оправдаваш се май а? :lol:
Намалиха я на 2.30+ хич не се оправдавай качай се на матора и да спретваме за лятото събора (че не остана време)
На черно нещат да я свалят под 1.90 и ще ме карат да стрелям :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Авг 2008, 9:48

Wenzy написа:Оправдаваш се май а? :lol:
Намалиха я на 2.30+ хич не се оправдавай качай се на матора и да спретваме за лятото събора (че не остана време)
На черно нещат да я свалят под 1.90 и ще ме карат да стрелям :mhihi:

Къде го намирате това ,черно.В София положението е трагично-или трябва като зъбчо да променя подписа си или като някакъв ,който беше залепил по стълбовете на светофарите,че търси нафта на човешки цени. :confused: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2008, 13:02

Или с маркуча през нощта :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 20 Авг 2008, 13:16

///peter написа:Или с маркуча през нощта :mhihi:

ела ми източи газовата бутилка с маркуча :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2008, 13:45

Хората говорат за нафта ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Авг 2008, 14:27

За мен краят на Е34 дойде-днес ми я купиха. :confused: Но ще продължа да ви досаждам. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Авг 2008, 20:26

zvetiko написа:За мен краят на Е34 дойде-днес ми я купиха. :confused: Но ще продължа да ви досаждам. ;)

Да му е честито на новия собственик, а ти се меткай на една има 4ерна с 16" джанти комби 1995г. автомат и бензин, слагай газов инжектор и си карай!!!!! Слушай батко и купувай докато е време. 5200 струва. и изглежда много добре.

До Пенчев

Шефе ако вземеш м5 от линка на предишната страница идвам до вас меткам 1 килимче и почвам да се кланям на колата и на тебе :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
и ще искам после да ме возиш на хавтомобила. Да им се смеем на "бързите" тоалетни по пътищата.

Бахти и зеленото направо не мога да повярвам. 10 мин седя и се чудя какъв цвят е колата. Увеличавах zoom-вах и все черна ми изглежда колата. Сигурни ли сте, че е зелена?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 21 Авг 2008, 10:02

не бе мърмот
неговата на Пенчев е зелена
а аз бих допълнил само този рефрен от една известна песен:
"Зелено зелено,
щом всичките коли са ти в зелено
и мойте мечти са във зелено, зелено
и матора ми е с М-чета по него "
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: