e34 520i - реставрация - човъркане - закърпване на положение
Модератор: Технически модератори
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: e34 520i - реставрация - човъркане - закърпване на полож
Върху шагрето напръскай парафин, има го и на аерозолни спрейчета, особено там, където остава скрито зад пластмасовият подкалник и няма как да се измие.
only rear wheel drive
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Еее зех колата хора, нема такъв кеф [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Боята е чудна. Отпред от реглажа на капака има проблем защото се затваря много трудно със силно натискане. Мисля че ако се повдигне леко нагоре ще се изравни и с калниците. Задната броня след като я свалиха за да сложат гуменото уплътнение, което бяха забравили че е там казаха, че по някаква причина единия буфер е по издаден и заради това от едната страна бронята не седи добре. От другата са я натъманили. Буферите са сменени и 2та. Сложихме и лайнсите по тавана за 10 мин без ядове. Намерих и лайсната на шофьорската врата, която "уж" беше изчезнала, а тя си седи кротко в колата ...
И моментално 2 истории за разказване:
Една е38 минава пред мен, но нито ме засича нито ме препречва и веднага пуска авариики, малко след това я настигам и поглеждам вътре , една девойка гледа и се радва

2. Вече съм при застрахователя, наснима я хубаво и отива към офиса. Аз се забавих 1 минута да заключа това онова и като влизам в офиса , събрал 3-4 човека им показва снимки и чувам " няма 1 забележка, като нова е"
:D 
Много яко. Кефя се много. До момента всички хвърлени средства и усилия си заслужават.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Боята е чудна. Отпред от реглажа на капака има проблем защото се затваря много трудно със силно натискане. Мисля че ако се повдигне леко нагоре ще се изравни и с калниците. Задната броня след като я свалиха за да сложат гуменото уплътнение, което бяха забравили че е там казаха, че по някаква причина единия буфер е по издаден и заради това от едната страна бронята не седи добре. От другата са я натъманили. Буферите са сменени и 2та. Сложихме и лайнсите по тавана за 10 мин без ядове. Намерих и лайсната на шофьорската врата, която "уж" беше изчезнала, а тя си седи кротко в колата ...
И моментално 2 истории за разказване:
Една е38 минава пред мен, но нито ме засича нито ме препречва и веднага пуска авариики, малко след това я настигам и поглеждам вътре , една девойка гледа и се радва

2. Вече съм при застрахователя, наснима я хубаво и отива към офиса. Аз се забавих 1 минута да заключа това онова и като влизам в офиса , събрал 3-4 човека им показва снимки и чувам " няма 1 забележка, като нова е"

Много яко. Кефя се много. До момента всички хвърлени средства и усилия си заслужават.

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Кажи му на тоя от застрахователната да пусне снимките и тука 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
leTransporteur написа:...
...
Да не беше едно рахитично девойче с черно 750 с номер 7555 и гледа лошо?

Тури някой снимка де.
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Lenco написа:leTransporteur написа:...
...
Да не беше едно рахитично девойче с черно 750 с номер 7555 и гледа лошо?
Тури някой снимка де.
KPETEH написа:Кажи му на тоя от застрахователната да пусне снимките и тука
Бях се силно съсредоточил да се паза от заблудените шофьори преди да съм минал застраховката и не помня май беше черна наистина колата и с някоя повтаряща се цифра, но ще излъжа

Снимки не успях да направя че и в работата беше в подземния паркинг а през останлото време си я гледах аз

Уикенда като съм свободен ще я изкарам на светло да я заснема, че иначе по тъмно се тая

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Ето малко снимки от днес. Зех шегре и парафин на мотип да изпърскам, но условята в днешната гняс го направиха невъзможно да се случи. Видях и една стечка по дясната рамка. Китайските уплътнения за дръжките на вратите за нищо не стават, разминават се все едно са за различна кола майка им китайска.

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аплодисменти! Мноо ме кефи как е дигната отзаде 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
KPETEH написа:Аплодисменти! Мноо ме кефи как е дигната отзаде
Ми празен е резервоара

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Две забележки имам ... Кюнеца и левият мъглен ... 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Така де , здравия халоген нали ми изчезна по сервизите. Бях го оставил в колата и го няма вече. А кюнеца и резонаторите дето се прецаках и турих ще са последната грижа накрая.
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Супер е станала
Има още неща, но леко-леко ще стане. Кога ще я видим по мААлата да оплакна окото 

- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
dan-dam написа:Супер е станалаИма още неща, но леко-леко ще стане. Кога ще я видим по мААлата да оплакна окото
Е ще я видиш да я закрепа малко да мога да я карам зимата, че сега като чукне камъче отдолу в ламарината и ми се къса сърцето.
Другото, че вчера като я видях на слънце и се забеляза, че е доста портокалова. Според един приятел това е от лака. Дали да им я върна да я полират, защото наистина не изглежда добре. Дали е от лака или боята? Може ли да се прецени на око? Как мислите?
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
За толко пари и портокал им я карай да си я оправят.
аз 2 пъти съм пръскал цялостно и каране по 2 г без паста , путракал не съм виждал...поредните пишман прехвалени бояджии.
Сега ше идеш ще и ударят една водна шкурка , 18 пасти и файда че е боядисана.
аз 2 пъти съм пръскал цялостно и каране по 2 г без паста , путракал не съм виждал...поредните пишман прехвалени бояджии.
Сега ше идеш ще и ударят една водна шкурка , 18 пасти и файда че е боядисана.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
Еми тъпа работа да. И аз това се чуда са да я остава ли така или да я карам да я оправят. Уикенда, ако искаш мога да я мръдна до тебе да и фърлиш едно око, може и аз да си внушавам ама ... не си
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Не знам дали ще мога но качи снимки под ъгъл да я видим..портокала си личи.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!