Благодарности и проблеми....
Модератор: Технически модератори
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
интересно каква ще е цената на ремонта
деба излиза че ТДС-а = най-бавното БМВ
не можеш да изпреварваш, не можеш да юркаш....

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми и да гадаем-станалото станало
нали ви повтарям че то човек върви по пътя-пада и умира а пък то за една машина

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
_65536_kb_sec_ написа:интересно каква ще е цената на ремонта
Незнам, аз имам един познат с 524TD и все ми разправя колко много върви... аз лично си признавам-не съм се возил на такова и незнам колко много върви ама... един пък ми разправя че тва 524 щяло да ме накаже мен с мойто М50... ама това вече много ме съмнява. По принцип си карам кротко колата, но като влезе в малко по-високи обороти и си показва ноктите

Абе Бисере, брат, видя ли на първата страница на темата ко питам за гумите ми... възможно ли е сега с тея да вози малко по-твърдо или си въобразявам...
Последна промяна Ненко Вранков на 08 Май 2008, 22:01, променена общо 1 път
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
dj_ennsy_1 написа:_65536_kb_sec_ написа:интересно каква ще е цената на ремонта
Незнам, аз имам един познат с 524TD и все ми разправя колко много върви... аз лично си признавам-не съм се возил на такова и незнам колко много върви ама... един пък ми разправя че тва 524 щяло да ме накаже мен с мойто М50... ама това вече много ме съмнява. По принцип си карам кротко колата, но като влезе в малко по-високи обороти и си показва ноктите
да бе

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ми незнам ние с Бисер като се прибирахме от събора аз малко изостанах нарочно той да мине напред... И по едно време зад мене едно Е34 ТДС и тръгва да ме изпреварва между Пловдив и Хасково ... Просто му скъсах гъза...Като тръгна да изпреварва и се прибра кротко отзад...После го пуснах напред .... Бисер може и да го е видял... А мойта кола е зле сега...Работи на 5 цилиндъра... Всеки момент ще я кварвам за ремонт на мотора.... Няма компресия на 6ти цилиндър...И въпреки това ТДСа е по-бавен...
- t_andonov
- ентусиаст
-
абе ако е 2.5 ТДС с акъла си бая зор ще видишSaSo написа:Ми незнам ние с Бисер като се прибирахме от събора аз малко изостанах нарочно той да мине напред... И по едно време зад мене едно Е34 ТДС и тръгва да ме изпреварва между Пловдив и Хасково ... Просто му скъсах гъза...Като тръгна да изпреварва и се прибра кротко отзад...После го пуснах напред .... Бисер може и да го е видял... А мойта кола е зле сега...Работи на 5 цилиндъра... Всеки момент ще я кварвам за ремонт на мотора.... Няма компресия на 6ти цилиндър...И въпреки това ТДСа е по-бавен...

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
МИ ЩО ДА НЕ МОЖЕ-всичко е възможно-гума с гума си не мяза-има по меки има и по твърдиdj_ennsy_1 написа:_65536_kb_sec_ написа:интересно каква ще е цената на ремонта
Абе Бисере, брат, видя ли на първата страница на темата ко питам за гумите ми... възможно ли е сега с тея да вози малко по-твърдо или си въобразявам...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
t_andonov написа:абе ако е 2.5 ТДС с акъла си бая зор ще видишSaSo написа:Ми незнам ние с Бисер като се прибирахме от събора аз малко изостанах нарочно той да мине напред... И по едно време зад мене едно Е34 ТДС и тръгва да ме изпреварва между Пловдив и Хасково ... Просто му скъсах гъза...Като тръгна да изпреварва и се прибра кротко отзад...После го пуснах напред .... Бисер може и да го е видял... А мойта кола е зле сега...Работи на 5 цилиндъра... Всеки момент ще я кварвам за ремонт на мотора.... Няма компресия на 6ти цилиндър...И въпреки това ТДСа е по-бавен...
Бе незнам ама аз бях на газ и със другите проблеми... Явно колко е добър ТДС-а... А той яко си го юркаше нали го видях като се изравнихме...Правеше някви физиономии отвътре...Аз бях с още 2 жени в колата...А той с 1 мъж...Така че горедолу равни от към тежест... Незнам ТДС-а нямаше шанс ама никакъв...Ако е здрав ТДС и ако мойта е в перфектно състояние ...Мисля си че винаги бих го дръпнал на ГАЗ....

- t_andonov
- ентусиаст
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
брат и ас един път както бях одговорен другар паднах и се одарих и ти знаеш за кво става въпросbmwfena написа:ми и да гадаем-станалото станало![]()
нали ви повтарям че то човек върви по пътя-пада и умира а пък то за една машина
![]()