Превод на екстрите по ВИН-номера
Модератор: Технически модератори
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Martini написа:M62stambo_81dg написа:SaSo написа:Ако е 730ка взимай взимай ... Ше си сложиш после пак твоя М30...![]()
![]()
За 30ката съм чувал доста гадни неща... От рода на това че цепи през връзката на 2та блока...Там му е слабото място...Иначе 540и съм му давал яко жега...Освен бензин и масло друго не искаше...
![]()
![]()
ти я заеби тая че са цепи освен ако не е попаднал в неподходдящите ръцепо талогика и 4.4 литровия тряа да са разцепи
![]()
то ко е 730 няма смисъл да се вкарвам в филми за 30 коня искам 4.4 литровия м60
ПС:Какво стана с моя превод
M60 8 3.0, 4.0 530i, 540i, 730i, 740i, 840Ci 32
M62 8 4.4 535i, 540i, 735i, 740i, 840Ci 32
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
sineok_pi4_ написа:И колеги като сте почнали да превеждате всички VIN-ове кажете моя какво означава ?
GG 11513
Ама айде четете целите теми де, ще ви отнеме близо 1,5 мин. повече, преди да напишете нещо и ще спестите време на доста хора да се повтарят (потретят и т.н.)
Vlados написа:Прати email със съдържание VIN: BL54628 на адрес: info@bmw-bulgaria.com и до 2 дни ще получиш информация с какви екстри е излязла от завода.
За повече инфо страницата е http://www.bmw-bulgaria.com/ (има линк "Информация за Вашето BMW"), трябва да се регистрираш обаче (безплатно)
В твоя случай имейла ще е VIN: GG11513
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз искам да помоля някой колега който има регистрация в тоя прословут сайт където си гледате екстрите да ми прегледа мойте и да ги постне тука
аз за 3-ти път се опитвам да се регистрирам и е-мейл не пристига до мен
ВИН-а ми е WBAGB410103149608

ВИН-а ми е WBAGB410103149608

- Vlados
- с две лица
-
_65536_kb_sec_ написа:аз искам да помоля някой колега който има регистрация в тоя прословут сайт където си гледате екстрите да ми прегледа мойте и да ги постне тука
ВИН-а ми е WBAGB410103149608![]()
![]()
![]()
Значи на този "прословут" сайт бах пратил мейл и чаках указаните "до два дни", минаха още два, но отговор нямаше. Пратих втори мейл и след още два дни, един господин (цитирам: "Pozdravi Georgi") ми върна мейл, с който трябваше да се почувствам виновен, че съм получил отговор, но не съм го прочел и съм го изтрил. Както и да е имаше втори отговор - пълен. Днес, след твоя пост, отварям сайта и искам да вляза, за да пратя запитване по твоя ВИН, обаче сайта ми казва, че нещо бъркам. Аз му повярвах и натискам линка "Forgot your username?", въвеждам мейла, на който ВЕЧЕ ИМАМ отговор и ми изписва, че нещо пак бъркам с данните. Пак повярвах (все пак съм изпил три ракии) и натискам "Забравена парола?" Обаче пак излиза, че бъркам. Е ма..ма му стара тея хора бъзикат ли се с нас, не знам... Сега ще пратя мейл директно на "Pozdravi Georgi" с твоя ВИН да видим какво ще стане...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
кажи на Pozdravi Georgi, че има поздрави от на баба ми фърчилото и партизаните. преди година пак се опитах - същата боза, няма мейл няма нищо, пощата празна стой с месеци...

- Vlados
- с две лица
-
Пратих най-любезния мейл със съдържание:
Да видим какво ще последва...
Здравейте, тъй като не мога да вляза в сайта ви, въпреки че съм се регистрирал (дава ми че бъркам името/паролата, дори и след като му дадох, че съм ги забравил и посочих мейл, на който вече имам отговор от Вас) горещо Ви моля да ми пратите данни за VIN: 3149608 Благодаря Ви предварително за отговора.
Да видим какво ще последва...
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Vlados написа:sineok_pi4_ написа:И колеги като сте почнали да превеждате всички VIN-ове кажете моя какво означава ?
GG 11513
Ама айде четете целите теми де, ще ви отнеме близо 1,5 мин. повече, преди да напишете нещо и ще спестите време на доста хора да се повтарят (потретят и т.н.)Vlados написа:Прати email със съдържание VIN: BL54628 на адрес: info@bmw-bulgaria.com и до 2 дни ще получиш информация с какви екстри е излязла от завода.
За повече инфо страницата е http://www.bmw-bulgaria.com/ (има линк "Информация за Вашето BMW"), трябва да се регистрираш обаче (безплатно)
Колега, щом изпращам VIN с молба някой колега да ми разчете данните значи съм пробвал вече варианта с този е-mail ,който сте дали там в онзи саит. Проблема при мен беше ,че първо ми даде грешка, а после когато успях да го отворя и изпратих е-mail със запитване си останах само с чакането за отговор..
Затова много моля колегите,който вече имат регистрация в този сайт където си проверяват екстрите и най-вече тези от Вас който сте получили отговори да пратят и моите данни за да получа и аз отговор .
С риск да се повторя моите последните цифри от VIN-а са :
GG 11513
Vehicle information_65536_kb_sec_ написа:аз искам да помоля някой колега който има регистрация в тоя прословут сайт където си гледате екстрите да ми прегледа мойте и да ги постне тука
![]()
![]()
VIN long WBAGB410103149608
Type code GB41
Type 735I (EUR)
Dev. series E32 ()
Line 7
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M30
Cubical capacity 3.50
Power 155
Transmision HECK
Gearbox AUT
Colour MALACHITGRUEN METALLIC (205)
Upholstery NATUR STOFF (0291)
Prod. date 1987-09-11
Order options
No. Description
209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
291 BMW LM SCHMIEDERAD/KREUZSPEICH
301 DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY
464 SKIBAG
472 CENTER ARMREST FRT DRIVER/PASS
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
540 CRUISE CONTROL
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
570 STRONGER ELECTRICITY SUPPLY
663 BMW BAVARIA C ELEKTRONIC
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
979 VELOURS-FUSSMATTEN VORN UND H
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
sineok_pi4_ пратих твоя vin като имам отговор ще пиша Заявката ви е изпратена успешно. В рамките на 2 дена ще получите емайл от нас с информация за пълното обурудване и екстри на вашето БМВ както е излязло от завода
Последна промяна tisho_ на 11 Май 2008, 23:15, променена общо 1 път
- Vlados
- с две лица
-
sineok_pi4_ написа:Колега, щом изпращам VIN с молба някой колега да ми разчете данните значи съм пробвал вече варианта с този е-mail ,който сте дали там в онзи саит. Проблема при мен беше ,че първо ми даде грешка, а после когато успях да го отворя и изпратих е-mail със запитване си останах само с чакането за отговор..
Затова много моля колегите,който вече имат регистрация в този сайт където си проверяват екстрите и най-вече тези от Вас който сте получили отговори да пратят и моите данни за да получа и аз отговор .
GG 11513
Ами колега за момента никой няма достъп до базата данни на БМВ и не може да разчете данните ти по ВИН-а. А това, че си пробвал по мейла, можеш да го напишеш, както го написа колегата _65536_kb_sec_ и да помолиш
дори и да не е с удебелен шрифт, пак ще ти помогнат, както вече стана за колегата _65536_kb_sec_колегите,който вече имат регистрация в този сайт където си проверяват екстрите и най-вече тези от Вас който сте получили отговори да пратят и моите данни за да получа и аз отговор .
GG 11513
sineok_pi4_ написа:Vlados написа:sineok_pi4_ написа:И колеги като сте почнали да превеждате всички VIN-ове кажете моя какво означава ?
GG 11513
Ама айде четете целите теми де, ще ви отнеме близо 1,5 мин. повече, преди да напишете нещо и ще спестите време на доста хора да се повтарят (потретят и т.н.)Vlados написа:Прати email със съдържание VIN: BL54628 на адрес: info@bmw-bulgaria.com и до 2 дни ще получиш информация с какви екстри е излязла от завода.
Колега, щом изпращам VIN с молба някой колега да ми разчете данните значи съм пробвал вече варианта с този е-mail ,който сте дали там в онзи саит. Проблема при мен беше ,че първо ми даде грешка, а после когато успях да го отворя и изпратих е-mail със запитване си останах само с чакането за отговор..
GG 11513
Vehicle information
VIN long WBAHB51030GG11513
Type code HB51
Type 520I (EUR)
Dev. series E34 ()
Line 5
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M50
Cubical capacity 2.00
Power 110
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Upholstery ANTHRAZIT STOFF (0411)
Prod. date 1992-06-01
Order options
No. Description
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
270 WIDER TYRES
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
472 CENTER ARMREST FRT DRIVER/PASS
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
564 INTERIOR LIGHT PACKAGE
571 BOOSTED POWER SUPPLY
687 RADIO PREPARATION
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
_65536_kb_sec_ написа:аз искам да помоля някой колега който има регистрация в тоя прословут сайт където си гледате екстрите да ми прегледа мойте и да ги постне тука
![]()
![]()
209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%) шпер аааа

220 SELF-LEVELING SUSPENSION
291 BMW LM SCHMIEDERAD/KREUZSPEICH
301 DIEBSTAHLWARNANLAGE MIT ZV
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW
459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY