Придърпва и пука при рязко ускорение
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Лелееееееее колега кво са ти правили с колата тия газаджии ????
Тоя да не прави москвич на газ бе кви са тия тиксота... Ужас... Мойта плочка хич не изглежда така..Другото което е! Тоя майстор нормален ли е да сложи плочката вътре...Нали ще намали притока на въздух бе... Дебитомера ти и на бензин ще дава грешни стойности...Абе ужас направо....

- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
нали! и аз съм съгласен с теб много нескупосана работа и това всичкото е правено в италия. поръчах си бобини един приятел ме свърза с негов приятел който продава авточасти за бмв и той ми обади много добра цена за две бобини около 50лв втора ръка за двете и сега чакам да ми ги прати по куриер и да ги слагам чак след това ще правя гаста защото газаджиято при който ходих ми каза че ще пука ако сега направи газовата а бобините не ги сменя. като направя всичко ще пиша и ще кача пак снимка на новия монтаж
- SaSo
- старши ентусиаст
-
markovsky написа:нали! и аз съм съгласен с теб много нескупосана работа и това всичкото е правено в италия. поръчах си бобини един приятел ме свърза с негов приятел който продава авточасти за бмв и той ми обади много добра цена за две бобини около 50лв втора ръка за двете и сега чакам да ми ги прати по куриер и да ги слагам чак след това ще правя гаста защото газаджиято при който ходих ми каза че ще пука ако сега направи газовата а бобините не ги сменя. като направя всичко ще пиша и ще кача пак снимка на новия монтаж
А как газаджията ти разбра че 2 от бубините ти не работят !!!

- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
аз му казъх на газаджията че две от бобините не ми работят защото от скоро имам тази кола но като я взех веднага ходих в бош сервиз на диагностика и там ми казъха че са ми за смяна бобините на 2-ри и на 6-ти цилиндър, защото не че са изгорели ами дават много голяма амплитуда. преди малко говоирих с един познат който също разбира доста от ел и ми каза, че тези големи пикове се дължат на късо съединение между първичната и вторичната намотка в бобината или нещо такова, неразбирам много но той ми каза, че дори е виждал при такъв случай и разцепени на две такива бобини. а за пукането незнам защото колата не върви на газ в момента и така си я взех и затова ходих при газаджия и той каза, че испарителя е за смяна и ще преправи системата. та това е не че невърви с тези бобини но в ниските обороти леко се зачудва но е много по добре от както залепих маншона където е плочката, защо там смучеше възух. преди направо пукаше и на бензин.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми газовата на старата ти е много по кадърно поставена от на новата ти кола
ти фактически нямаш плочка в момента а един маркуч дет е забит в тоя маншон
което е адската селяния
зимай да ти сложат една истинска плочка и да ти направят всичко като хората
ти фактически нямаш плочка в момента а един маркуч дет е забит в тоя маншон
което е адската селяния
зимай да ти сложат една истинска плочка и да ти направят всичко като хората

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Според мен газовата на старата ти кола е много добре направена - харесва ми къде е сложен изпарителя-пътя на газта до мотора е много малък!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
И пак нещо не ми харесва...Що плочката е сложена след филтърната кутия а не след дебитомера...Ейййй тия пишман майстори бе....Както и да е ...Оправяй тази с която си сега...Че големи ядове ще ядеш...Почти на 100% съм сигурен че дебитомера ти е заминал... Абе лудница...Вкарали плочката в гофрирания маркуч...Ебати идиотите...
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4