До колегите с по ниски Е34-ки
Модератор: Технически модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
стойката наистина е хубава но за Германия тука братле ще си на тръни постоянно ама ти си си го избрал тоа път ти ще си го вървиш
пази я-това ти пожелавам 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Благодарско колеги
И аз много и се радвам особенно по завоите.
Много е готино. Уж си караш си същата кола а тя се държи съвсем различно 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Мойта също е бая ниска и в София на някои легнали полицаи, направо си опира. Като ми се удари и направо ме боли душата. А тука квито дупки има направо ми се плаче всеки път като минавам през тях. Имаме и една Фиеста. Като я карам нея и въобще не ми пука ма с БМВ-то ми е много мъчно. А тва да я кача на някой по висок тротоар, направо забрави... ;(
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Ами то и аз забравям вече за качване по бордюри. Вече паркирам направо като румънски тираджияDBZ написа:Мойта също е бая ниска и в София на някои легнали полицаи, направо си опира. Като ми се удари и направо ме боли душата. А тука квито дупки има направо ми се плаче всеки път като минавам през тях. Имаме и една Фиеста. Като я карам нея и въобще не ми пука ма с БМВ-то ми е много мъчно. А тва да я кача на някой по висок тротоар, направо забрави... ;(

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Абе аз направо си свикнах вече ама сега като влизам стабилно по завоите и ..... Не пропускам завой та гуми не ми останахаDBZ написа:Е щом аз се справям (надявам се поне)сигурно и ти ще се справяш. Все пак си по опитен

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
не ми харесва само лепенката //М
иначе колата е много готина
честита придобивка
пази си старите пружини
не се знае какво може да ти излезе след време

честита придобивка
пази си старите пружини

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Не е лепенка баце ами така е запоено някакси с решетката отпред. А отзад скоро няма да е там че и мен ме дразни. Така взех колата от старият собственик. То всички с такива лепенки така казват_65536_kb_sec_ написа:не ми харесва само лепенката //М
честита придобивка
пази си старите пружини

А старото окачване си ми стои както казваш за всеки случай

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Всичко вътре аз съм си го сменял и правил. Седалките дори са ми рекарце от Е30 Смених само шейните отдолу и станаха за Е34. Естествено ги и претапицирах наново че ко ви пусна снимки как бяха няма да ми повярватеDBZ написа:А отвътре ти ли я промени или така я купи? ПОне лично на мен ми е много интересна в добрия смисъл

И аз много искам да си направя някои неща по колата. Не по двигателя. Оптичен тунинг за сега. Чудя се обаче дали да го правя на тая кола, щото ако се наложи да я продавам, само дето съм си дал парите на вятъра. Но принципно отвънка според мен си изглежда супер особено с тия джанти дето ги имам. Тва си е лично мое мнение, но досега не съм видял джанти на е34 които да ми харесват повее от мойте. Има ги в галерията
Единственият им косур е, че са се напукали малко...

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4