До колегите с по ниски Е34-ки

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Юни 2007, 0:26

стойката наистина е хубава но за Германия тука братле ще си на тръни постоянно ама ти си си го избрал тоа път ти ще си го вървиш :!: пази я-това ти пожелавам :!:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Юни 2007, 7:54

:yes:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 15 Юни 2007, 9:26

Благодарско колеги :P И аз много и се радвам особенно по завоите. :D :D Много е готино. Уж си караш си същата кола а тя се държи съвсем различно :lol:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 16 Юни 2007, 0:48

Мойта също е бая ниска и в София на някои легнали полицаи, направо си опира. Като ми се удари и направо ме боли душата. А тука квито дупки има направо ми се плаче всеки път като минавам през тях. Имаме и една Фиеста. Като я карам нея и въобще не ми пука ма с БМВ-то ми е много мъчно. А тва да я кача на някой по висок тротоар, направо забрави... ;(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 16 Юни 2007, 0:50

А и само да отбележа, мойта откакто я докарахме от Германия е изминала над 200 000км, така че споко. Издържливи са Е34-ките :)

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 16 Юни 2007, 13:21

DBZ написа:Мойта също е бая ниска и в София на някои легнали полицаи, направо си опира. Като ми се удари и направо ме боли душата. А тука квито дупки има направо ми се плаче всеки път като минавам през тях. Имаме и една Фиеста. Като я карам нея и въобще не ми пука ма с БМВ-то ми е много мъчно. А тва да я кача на някой по висок тротоар, направо забрави... ;(
Ами то и аз забравям вече за качване по бордюри. Вече паркирам направо като румънски тираджия :mhihi: :mhihi: Абе за сега се справям.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 28 Юни 2007, 3:02

Е щом аз се справям (надявам се поне) :lol: сигурно и ти ще се справяш. Все пак си по опитен ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 28 Юни 2007, 15:30

DBZ написа:Е щом аз се справям (надявам се поне) :lol: сигурно и ти ще се справяш. Все пак си по опитен ;)
Абе аз направо си свикнах вече ама сега като влизам стабилно по завоите и ..... Не пропускам завой та гуми не ми останаха :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юни 2007, 12:17

не ми харесва само лепенката //М
иначе колата е много готина :)
честита придобивка
пази си старите пружини
не се знае какво може да ти излезе след време
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 29 Юни 2007, 14:11

_65536_kb_sec_ написа:не ми харесва само лепенката //М
иначе колата е много готина :)
честита придобивка
пази си старите пружини
не се знае какво може да ти излезе след време
Не е лепенка баце ами така е запоено някакси с решетката отпред. А отзад скоро няма да е там че и мен ме дразни. Така взех колата от старият собственик. То всички с такива лепенки така казват :mhihi: :mhihi:
А старото окачване си ми стои както казваш за всеки случай ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юни 2007, 14:45

евала
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 29 Юни 2007, 22:52

А отвътре ти ли я промени или така я купи? ПОне лично на мен ми е много интересна в добрия смисъл :)

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 29 Юни 2007, 23:03

DBZ написа:А отвътре ти ли я промени или така я купи? ПОне лично на мен ми е много интересна в добрия смисъл :)
Всичко вътре аз съм си го сменял и правил. Седалките дори са ми рекарце от Е30 Смених само шейните отдолу и станаха за Е34. Естествено ги и претапицирах наново че ко ви пусна снимки как бяха няма да ми повярвате :mhihi: :mhihi: За интериора на някой не им допада на някой пук им харесва. Лично за мен как ще изглежда колата отвътре си е нещо по лично и не се засягам ако някой ми каже че не харесва. Мен си ме кефи. Не съм пестил пари. Волана и скоростният лост съм си ги купувал нови, цени няма да споменавам че ..... Алуминиевите стелки също ги купувах аз оригинални са си за модела. Да ви кажа честно на живо стои много яко с тях а и винаги когато искам мога да си ги метна в багажника или да си сложа оригиналние върху им. Това е ..... Въпрос на личен вкус. ;) Сега вече остава да си правя ъпгрейди по мотора. Вече съм напазарувал доста неща и още доста предстоят да вземам. Имам доста идеи които със сигурност ще осъществя. Мисля да се захвана с това на есен. Дотогава би трябвало да съм готов с всичко необходимо и да събирам. Живот и здраве ще се похваля като стане :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 06 Юли 2007, 23:10

И аз много искам да си направя някои неща по колата. Не по двигателя. Оптичен тунинг за сега. Чудя се обаче дали да го правя на тая кола, щото ако се наложи да я продавам, само дето съм си дал парите на вятъра. Но принципно отвънка според мен си изглежда супер особено с тия джанти дето ги имам. Тва си е лично мое мнение, но досега не съм видял джанти на е34 които да ми харесват повее от мойте. Има ги в галерията :) Единственият им косур е, че са се напукали малко...

Предишна

Назад към E34