Съвет за Е34
Модератор: Технически модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Съвет за Е34
Имам и 20 и м5 разлика между двете че на една и сипвам 20 лева и се возя цял ден АМА на М 120 лева и след 2 часа лампата светва
Но кефа цена няма

Но кефа цена няма

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Като се зачетох из мненията, направо не знам дали да издам разхода на моята 34-ка с М50 Б20..
Кви са тея литри , направо като чета и ми изправят косата
Иначе градско в Ямбол - 11 - 12, до 13 максимум. Извънградско - 8 бензин /колата е автомат/. Но тук задръстване няма, а от града се излиза на главен път и магистрала, със или без темпомат, над 8 не е вдигала за петте години през които я карах.
А като съвет към колегата -- ако ще караш на газ, търси М20 мотора, той роден за газова - и то обикновена. Сега имам 25-ца /М20 Б25/ - по-добре работи на гас и се реже докато свърши километража
, а разхода е под 15 ако не се изгрубява.
Кви са тея литри , направо като чета и ми изправят косата

А като съвет към колегата -- ако ще караш на газ, търси М20 мотора, той роден за газова - и то обикновена. Сега имам 25-ца /М20 Б25/ - по-добре работи на гас и се реже докато свърши километража

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
КОЛЕГА гледай колата която взимаш да няма газова уредба 5 човека познавам тарикати сложиха си газ и сега реват като магарета Проблем след проблем нагар на дюзи не иска да работи на бензин грам и зимата с шишета с гореща вода заливат се изпарители защото няма палене 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
VIHROGON написа:КОЛЕГА гледай колата която взимаш да няма газова уредба 5 човека познавам тарикати сложиха си газ и сега реват като магарета Проблем след проблем нагар на дюзи не иска да работи на бензин грам и зимата с шишета с гореща вода заливат се изпарители защото няма палене
Колега, тва само за М50 и тем подобните "съвременни" мотори, М20 е съвсем друга бира, оно си иска газта
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
VIHROGON написа:КОЛЕГА гледай колата която взимаш да няма газова уредба 5 човека познавам тарикати сложиха си газ и сега реват като магарета Проблем след проблем нагар на дюзи не иска да работи на бензин грам и зимата с шишета с гореща вода заливат се изпарители защото няма палене
А на М-ката как ще и заспи един гъзец направо няма да можеш да е познаеш

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
ти изобщо наясно ли си как работи дюза,че да получи нагар ?!?! И тва със шишето и аз съм го правил зимата ама на чичо на зила.... там беше 8мак и палеше само на газ .. .за тва сипвах горещата вода......
До колегата: Слагай газйолката и си праскай яко .....
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
chiko написа:VIHROGON написа:КОЛЕГА гледай колата която взимаш да няма газова уредба 5 човека познавам тарикати сложиха си газ и сега реват като магарета Проблем след проблем нагар на дюзи не иска да работи на бензин грам и зимата с шишета с гореща вода заливат се изпарители защото няма палене
А на М-ката как ще и заспи един гъзец направо няма да можеш да е познаеш![]()
![]()
а на 540 може ли да се монтира газово

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Ако си намеря кола ще има газ
няма начин

па на събора Е60 М5 от конкурсния паркинг беше на газчица... що да не може да се боцне газ на всичко?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Да разбуня духовете за газта , аз взех моята е34ка на 147 ххх км. по километраж. В момента е 3та година при мен и е на 220 ххх км. пак по същия километраж.
Седмица след покупката се монтира газов инжекцион и от тогава колата не е имала проблеми.
Навременна смяна на филтри и свещи и каране.
Колата е за евридей, зимата не се занимавам с глупости и шишета с гореща вода.
Много хора мрънкат че с ГИ палиш на бензин и караш на бензин докато загрее и мине на газ...
Вместо да се чудите какво ѝ има , запалете колата изчакайте я 5-7 минутки да поработи, обръща си на 30 градуса и приключваме въпроса. Въпрос на правилно разчетено време, 5-7 минути не са толкова много.
Имам и е39 на газ там е същата работа проблеми съм нямал.
Съвет към автора на темата: Събираш пари и с парите в джоба отиваш гледаш караш и решаваш.
Моята я взех от колега от форума за 2000 лв. , после с газта - 3000лв. Досега по здрава кола не съм карал.
Късмет на какво ще попаднеш!
Най-вероятно ако дойде време или ми влезе муха в главата бих си я продал само за да си взема по-хубава е34ка.
Седмица след покупката се монтира газов инжекцион и от тогава колата не е имала проблеми.
Навременна смяна на филтри и свещи и каране.
Колата е за евридей, зимата не се занимавам с глупости и шишета с гореща вода.
Много хора мрънкат че с ГИ палиш на бензин и караш на бензин докато загрее и мине на газ...
Вместо да се чудите какво ѝ има , запалете колата изчакайте я 5-7 минутки да поработи, обръща си на 30 градуса и приключваме въпроса. Въпрос на правилно разчетено време, 5-7 минути не са толкова много.
Имам и е39 на газ там е същата работа проблеми съм нямал.
Съвет към автора на темата: Събираш пари и с парите в джоба отиваш гледаш караш и решаваш.
Моята я взех от колега от форума за 2000 лв. , после с газта - 3000лв. Досега по здрава кола не съм карал.

Късмет на какво ще попаднеш!
Най-вероятно ако дойде време или ми влезе муха в главата бих си я продал само за да си взема по-хубава е34ка.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- BmWpOwEr83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M20-ката да откача
- Мечтае да кара: Е34-М20Б25
- Детайли за колата: Бяло,спретнато е34.
Тази не е лоша но е автомат,а и има бая различни по цвят детайли....Та да се изкажа и аз за е34-ката!Определено ако искаш хубава ще е от 3к нагоре независимо от мотора!Като купе и окачване са здрави,на моята за 5 години съм и сменял само един път биалетки и един път предните накладки!Другото само масло и филтри!За мен най-правилния мотор съотношение вървеж/разход и издръжливост е М20Б25!Можеш да си сложиш обикновенно газово гори колкото 20 ките и върви по-добре от тях!Вече за 30 ките отиват по-високи данъци,застраховки и вече погорват повечко!Ти си преценяваш какво искаш и най-вече с какво разполагаш! 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Колега, говорим за кола на 22 години (съдейки по обявата) ...
Ти искаш да е още с оем боята ли ?! Нали се сещаш че има няколко по света такива и цената им е с една 1-чка отпред и отзад е символ Е ! И с тоз смотан сив цвят, всеки един детайл под различен ъгъл изглежда различно ...
Като ми се огледате в калника, и направо ми идва да се застрелвам някъде !
Ама не ви прави впечатление че въпросната е с оригиналният си ключ !
Че е с оригиналното си радио, не някакъв китайски тунек !
Че има една торба екстри, дето 20-ките ги нямат ...
Според мен това е една от двете хубави 34-ки продаващи се в момента !
Реално кола, в която има да оправиш само чистачките и фаровете ...
Според мен излишно се филмирате с някакви дребни забележки
Ти искаш да е още с оем боята ли ?! Нали се сещаш че има няколко по света такива и цената им е с една 1-чка отпред и отзад е символ Е ! И с тоз смотан сив цвят, всеки един детайл под различен ъгъл изглежда различно ...
Като ми се огледате в калника, и направо ми идва да се застрелвам някъде !
Ама не ви прави впечатление че въпросната е с оригиналният си ключ !
Че е с оригиналното си радио, не някакъв китайски тунек !
Че има една торба екстри, дето 20-ките ги нямат ...
Според мен това е една от двете хубави 34-ки продаващи се в момента !
Реално кола, в която има да оправиш само чистачките и фаровете ...
Според мен излишно се филмирате с някакви дребни забележки

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И аз мисля че тази сивата 525 е добра ,сигурно и цената има коментар на място .Разбира се по картинка е трудна работа да се разбере техническото състояние...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BmWpOwEr83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M20-ката да откача
- Мечтае да кара: Е34-М20Б25
- Детайли за колата: Бяло,спретнато е34.
Колега колата на истина е добра!Но са много парите за нея специално,ако и 25ца да е!Това,че е на 22 години не я оправдава да има 5 различни детайла под какъвто и ъгъл да ги гледаш!Ако колата не е имала удари и поражения няма да е така!Моята е на 24,но няма такива изцепки!Погледни тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6koed0 (не е моята да не си помисли някой,че си правя реклама) за същите пари с по-красиви джанти и по-добра стойка и в пъти по-добър вид!Като екстри само автопилота няма който лично мен изобщо не ме блазни!По салон не отстъпва на 25-цата!За мен тази е по-добра ако и 20ка да е!Хич не е лоша 25-цата но да казваш,че е една от 2 те който си заслужават от всички който се продават... 

Последна промяна BmWpOwEr83 на 25 Май 2014, 14:54, променена общо 1 път
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5