Angel Eyes... Направи си сам...
Модератор: Технически модератори
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
като четох какво сте написали по темата и аз се запалих по тези angel eyes, и скоро сигурно и аз ще се пробвам да сложа на моята машина
ама се чудя като ги сложа вътре между стъклото и рефлектора на фара , няма ли това да намали светлината (за дългите фарове става на въпрос), не съм специалист но ми се струва , че ще окажат някакво влияние.
нека някои колега който си е сложил вече да сподели дали намира разлика
другото ми питане е тези диодчета издръжливи ли са , дане ми се налага да правя операцията по разлепването на фаровете през 2 месеца ?
ама се чудя като ги сложа вътре между стъклото и рефлектора на фара , няма ли това да намали светлината (за дългите фарове става на въпрос), не съм специалист но ми се струва , че ще окажат някакво влияние.
нека някои колега който си е сложил вече да сподели дали намира разлика
другото ми питане е тези диодчета издръжливи ли са , дане ми се налага да правя операцията по разлепването на фаровете през 2 месеца ?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
колега аз ненамирам никаква разлика в дьлгите светлини, а за диодите ако с подберат почните резистори напрактика са вечни 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
както каза колегата,няма никакава разлика в силата или в начина на осветяване.А за диодите не съм разбрал на някой колега да му е изгорял.не се мисли ами ги прави и успех 

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
има ли някой колега който да си е сложил червени или сини очички , че да покаже някоя снимка !
гледам тук във темата пише предимно за бели диоди, а пък се рових в
интернет и намерих някакви Е36 и Е39-ки с червени или сини и много ми харесаха, ама се чудя как 6те изглежда на Е34-ката.
гледам тук във темата пише предимно за бели диоди, а пък се рових в
интернет и намерих някакви Е36 и Е39-ки с червени или сини и много ми харесаха, ама се чудя как 6те изглежда на Е34-ката.
.
бях видял един колега с сини .... като неон.. много готини бяха... ама си4ко зависи от цвета на колата и как 6те и седи... аз както съм с бордо няма да ми отива с сини о4и4ки ... 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
DEO слагай червени ще стане трепач !!!
някой колега знае ли случайно ВЪТРЕШНИЯ ДИАМЕТЪР на стъклата на късите и дългите фарове, че да си направя предварително ринговете и после само да ми остане да ги сложа.

някой колега знае ли случайно ВЪТРЕШНИЯ ДИАМЕТЪР на стъклата на късите и дългите фарове, че да си направя предварително ринговете и после само да ми остане да ги сложа.
,
ако никои не ти каже то4на цифра с приближение 6е е ако измери6 отвън диаметъра на стъклото и като има6 в предвид 4е е дебело около 2мм маха6 ги от двете страни по 2 тоест вади6 4мм , маха6 о6те някои мм за всеки слу4аи и си готов... ако иска6 да ти е цял ринга ... 6тото някои го правят да не е цял и да седи намръ6тено 

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
ами то и аз съм решил да не го правя цял, ама все пак трябва да сметна диаметъра , че после и да потърся нещо подходящо около което да овия плексигласовата пръчка.

.
бирено 6и6е или боркан 

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
по моите сметки ми трябва някакъв цилиндър с диаметър 110 мм , измерих стъклата отвън почети 135 мм , слагам по около 2 мм дебелина на стъклото и дебелината на плексигласовата пръчка- 9 мм и 1-2 мм от мен
и се получава 110 мм
но биреното шише е доста по - малко
а пък буркана е около 100 мм
така че ще търся нещо друго
колегите които са си сложили да се изкажат по въпроса !!!
всички ще сме им благодарни !!!

но биреното шише е доста по - малко
а пък буркана е около 100 мм
така че ще търся нещо друго
колегите които са си сложили да се изкажат по въпроса !!!
всички ще сме им благодарни !!!

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Аз ги купих моите от Praktiker. Но не са от щори а на тях пише - Schleuderstab. Ако ти говори нещо това. На мен в магазина ми казаха че едръжда с която се издърпват завесите или нещо такова. Но както и да е за нас предназначението им е съвсем другоFrenz0 написа:А да ви питам тези работи за щорите каде се продават че неща да откачвам от мойте

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
.
6и6ето вър6и работа просо го навива6 малко поже4ко да се разминат краи6тата... няма да има проблеми то е еласти4но тва...